Viewing ‘Cake – Birthday’ Category

KEK PANDAN GULA MELAKA

MINI CHOCOLATE OREO SPONGE CAKE

Ada orang nyesal beli sebiji je tadi 🀣🀣🀣

Barang yang lepas usah di kenang
Eh! Kene kenang laaa… len kali kuar iklan beli lebih! 😜

MINI OREO CAKE WITH BELGIUM CHOC CREAM
Saiz 3inci comel
Berat anggaran 120g
Hanya RM12 ajerr…

Yang macam ni saya tak open pre-order. Hanya Fast Sale iaitu bila saya buat saya akan iklan kan… untuk order hanya saiz 8inci yaaa

KEK TEMA DORAEMON

Antara katun yang dah berpuluh tahun dan diminati generasi demi generasi…

Tapi dia ni memang comel sangat!

INSIDE
Rainbow Cake with Lemon Fikling & Cream Cheese


Taman Tropika, Sg tangkas
Dekat komuter UKM
Bandar Baru Bangi
Whatsapp: www.wasap.my/60194774566  

KEK TEMA HELLO KITTY

Customee beri contoh. Kita cuba follow. Heavenly choc cake jadi pilihan customer. Nice! Utk chocolate cake lover!

MELTY CHEESE CHOC CAKE

KEK TEMA FORTNITE

Kek Mini Saiz 4″
MOIST CHOC CAKE DISALUT DENGAN BUTTERCREAM
Sesuai utk 2-4 orang
Harga bermula RM20
Tambahan RM4-8 untuk topper bole pilih gambar apa pun
Tambahan RM2-8 untuk lain2 seperti choc ganache dripping, fresh strawberry, choc candy dan lain2.

TOBLERONE CHEESE CAKE

Kat dalam pun ada Toblerone cincang. Sedapnya gigit2 sekali dgn cheese dan campuran Nutella πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ memang mewah kek ni.

KEK MINI 4″

Simple jer customer request asal warna pink & blue
Tema Didi & Friends dan nak ada buah strawberry. Terus nampak mewah kan… πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°

KEK TEMA THOMAS

Setiap hari kita upload gambar kek mini. Dan hampir setiap hari juga lah yg msg nak belajar buat kek2 begini.

Join Kelas Online PJJ Asas Buttercream. Ada lebih 30 modules dalam tu. Penuh sendat dengan video, penerangan, teknik, tips dan perkongsian. Yang baru nak cuba2 pun bole join. Dah lamai yg blur2 dulu Alhamdullilah sekarang dah selesa tak kekok dan dapat amik tempahan. Yuran berkasih sayang kini hanya RM30!!!

WhatsApp Www.wasap.my/60129319843/bc

KEK TEMA FROZEN & BOBOIBOY

Kek Tema Frozen & Boboiboy
Kek Saiz 4″
MOIST CHOC CAKE & BUTTERCREAM
Sesuai utk 2-4 orang
Harga bermula RM20
Bole pilih topper gambar apa pun