RAINBOW CAKE 

Cake topper simple macam ni saya kasi FREE aje. Tak charge apa pun. ✌✌✌

8″ round rainbow cake + buttercream filling & frosting + simple cake topper

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

CREAM PUFF, CHOC ECLAIR & HOKKAIDO CUPCAKES

Antara dessert paling best utk jamuan makan2!

KELAS CREAM PUFF + CHOC ECLAIR + HOKKAIDO CUPCAKES
Tarikh: 5 FEBRUARY 2017 (Ahad)
Masa: 9.00am – 2.30pm
Yuran: RM200

Cara daftar: WhatsApp ke 0194774566 NAMA/PUFFHOKKAIDO/5 FEB

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

KEK TEMA ULTRAMAN

8″ round Vanilla sponge cake + blueberry filling + fresh cream
+ Custom Edible image

PROMOSI FEBRUARY 2017

Memandangkan permintaan Kek Coklat Terlajak Coklat ni dapat sambutan hangat, yang dah penah order, repeat order lagi… kita sambung je promo utk FEBRUARY ✌✌✌

PROMO FEBRUARY 2017
6″ Heavenly Choc Cake with Fererro Rocher
(Berat 1kg+-) ~ sesuai untuk 5-6 orang
Harga promosi: RM50

👉 tempah awal atleast 5 hari
👉 whatsapp 0194774566 utk tempahan
👉 self pickup only

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

RED VEOVET CHOC CHEESE BROWNIES

HARUM!
Red Velvet Choc Cheese Brownies ❤❤❤

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

MINI PAVLOVA UNICORN

Berpagian hari minggu dengan Mini Pavlova inpired by Unicorn 😉😉😉 jadi tak? Eheheheh….

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

KELAS ASAS PEMBUATAN COKLAT

Antara hasil peserta kelas ASAS PEMBYATAN COKLAT ~ 21/1/2017 ❤❤❤

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

KELAS ASAS PEMBUATAN COKLAT ~ 21/1/2017

KELAS ASAS PEMBUATAN COKLAT – 21/1/2017
Banyak betul ilmu dan teknik dipelajari harini. Selain dari bawa balik hampir 100biji seorang!! “Betul ke ni nak kene bawak balik semua? Banyak ni?” Ye!!! Betul! Sungguh!!! 😄😄😄

Antara teknik yg dipelajari:- mare effect, drizzle, colour effect, double layer, gold effect, emboss effect, ganache flavour, dip & drizzle… eh!! Banyaklah…

Terima kasih pada semua yg hadir! InsyaAllah pada yg tak dapat hadir, saya cuba cari date yaa… rajin2 skodeng wall saya ✌✌✌

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

KELAS ASAS PEMBUATAN COKLAT ~ 21/1/2017

Alhamdullilah selesai kelas ASAS PEMBUATAN COKLAT. Bukan main happy mereka arini. Banyak teknik dipelajari. Teknik2 yg takde dalam modul pun, bila ada yg bertanya, saya tunjukkan juga termasuklah nak kasi coklat ada efek gold.. Yg sorang nak buat utk majlis hari jadi anak, yang sorang nak buat goodies utk majlis kahwinnya April ni! Wah!!!! Yang jual kek, nak buat pakej sekali chooc goodies & choc candy buffet… TERBAIK! ✌✌✌

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

HOMEMADE ICE CREAM CAKE

Kelas ni ada 3 kekosongan aje lagi yaa.. setiap peserta akan buat dan bawa balik sebiji kek.. ya.. saya sebut betul dah ni.. sebiji! Sendiri salut dan deko kek juga! Kasitau kawan2 juga yaa.. ✌✌✌

KELAS ICE CREAM CAKE
Tarikh: 4 FEB 2017 (sabtu)
Masa: 9.00am – 2.00pm
Yuran: RM260

HOMEMADE ICE CREAM CAKE
** homemade ice cream tanpa menggunakan mesin ice cream
** pelbagai resipi ice cream & kek akan dikongsikan, antaranya butterscotch, strawberry, oreo, choc chunk & cheezy
** belajar buat sos butterscotch yang sedap, wangi & tahan lama serta buat caramelized nuts yang crunchy
** peserta akan buat dan bawa pulang sebiji Almond Buttterscotch Ice Cream Cake

Cara daftar, Whatsapp ke 0194774566: NAMA/ICECREAM/4 FEB

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.