ONLINE CLASS PAVLOVA

PAVLOVA MERECIK!
Online Class (PJJ) dah launch ya.. siap dengan resipi, video step by step, penuh sendat dengan segala tips & teknik. Belajar bila2 dan dimana2 aje. Nak ulangkaji pun mudah. Soal jawab dalam group 24 jam. Ops! Bukan belajar Pavlova besar aje, mini pavlova dan baby pavlova pun ada! πŸ˜™

Yuran RM150 untuk semua ni!
Yuran promo RM100 aje sehingga 12 tghari, 2/6/2017. Pada yang dah pernah join mana2 kelas, ada diskaun lagi tau! Pertanyaan dan pendaftaran kelas online, klik www.wasap.my/+60132634457

Jangan baca syok sorang2 tau… SHARE post ni kasitau kawan2, jiran2 sgala.. πŸ˜—πŸ˜—

KEK PISANG HARUM

Harini nak buat kek pisang, roomate request. Alang2 kita open order laa ye..

ONLINE CLASS (PJJ) KELAS KEK PISANG HARUM. Resipi penuh siap dengan video step by step dan penuh dengan segala macam tips. Juga perkongsian dari pelajar2 kelas. Yuran RM50 aje. Untuk pertanyaan dan pendaftaran kelas online, whatsapp Cik Syairah www.wasap.my/+60132634457

❀❀❀ ❀❀❀ ❀❀❀
Online & Offline Baking & Deco Class
By Ellie Hj Darus
Fb Page: kekcawan.com.my
Insta: kekcawan.com.my

ONLINE CLASS BLACKFOREST CHEESE CAKE

ONLINE CLASS (PJJ) BLACKFOREST CHEESE CAKE. Lengkap dengan resipi, video step by step, padat dengan teknik & tips. Bole belajar bila2 & mana2!

YURAN PROMO: RM60 (Biasa RM100)
(Bayaran sehingga 12tgh hari, 30/05/2017 )

*3 langkah mudah :*
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=692368977615599&substory_index=0&id=132174953635007

1⃣Like & komen ‘NAK’.
3⃣Share posting.

Screenshot & wasap bukti dah share
πŸ“² www.wasap.my/+60132634457

❀❀❀ ❀❀❀ ❀❀❀
Online & Offline Baking & Deco Class
By Ellie Hj Darus
Fb Page: kekcawan.com.my
Insta: kekcawan.com.my

KEK HARI GURU

#throwback
Kek sempena Sambutan Hari Guru Smart Reader Tadris Taman Tropika.
10″ Double Flavour Strawberry & Vanilla Spinge Cake + Choc Filling + Fresh Cream + Custom Edible Image

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***NO DELIVERY SERVICE***

PAVLOVA

Keratan rentas PAVLOVA MERECIK! Dikau telah menambat hati ku!!!!

Online Class (PJJ)? Sikit ari lagi akan up. Nak yuran istimewa, bole whatsapp PA Online Class, Cik Syairah www.wasap.my/+60132634457

❀❀❀ ❀❀❀ ❀❀❀
Online & Offline Baking & Deco Class
By Ellie Hj Darus
Fb Page: kekcawan.com.my
Insta: kekcawan.com.my

PAVLOVA MERECIK

PAVLOVA MERECIK!
Buka pose nanti, mulakan dengan tamar + air suam… lps tu nak ngap ni dulu… oohh! Dikau sungguh menawan!!

Online Class (PJJ)? Sikit ari lagi akan up. Nak yuran istimewa, bole whatsapp PA Online Class, Cik Syairah www.wasap.my/+60132634457

❀❀❀ ❀❀❀ ❀❀❀
Online & Offline Baking & Deco Class
By Ellie Hj Darus
Fb Page: kekcawan.com.my
Insta: kekcawan.com.my

ONLINE CLASS

In the making of BLACKFOREST CHEESE CAKE online class (PJJ)… Naahhh! Yg berminat dan nak yuran istimewa, bole whatsapp Cik Syairah, PA Online Class www.wasap.my/+60132634457

❀❀❀ ❀❀❀ ❀❀❀
Online & Offline Baking & Deco Class
By Ellie Hj Darus
Fb Page: kekcawan.com.my
Insta: kekcawan.com.my

TUTTY FRUITY CREAM DESSERT

TUTTY FRUITY CREAM DESSERT
Iftar nanti nak dessert apa? Naahh..! Ni sungguh segar, sejuk, nyaman… lega anak tekak weii… Online Class RM30 ajer. Resipi lengkap dengan video step by step dan mcm2 tips. Bahan dan nak buat pun mudah. Ajak skali anak umur 3 tahun tu…

Untuk pertanyaan dan pendaftaran kelas online, whatsapp Cik Syairah www.wasap.my/+60132634457

❀❀❀ ❀❀❀ ❀❀❀
Online & Offline Baking & Deco Class
By Ellie Hj Darus
Fb Page: kekcawan.com.my
Insta: kekcawan.com.my

KEK HARI GURU

CHALK BOARD CAKE lagi… terinspirasi dengan kek hari guru #SEMESTI, kali ni sekolah lain pula.. hari tu lebih 35kg. Yang ni comel skit, tapi berat menjangkau 10kg juga weiii… πŸ˜—πŸ˜—πŸ˜—

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***NO DELIVERY SERVICE***

PRIVATE BAKING CLASS

#throwback
Ms Jothi dari JB amik private class pada 23/5/2017. Sebulan awal dah booking.. semua hands on bermula dari timbang bahan sampai deco. Happy betul dia dapat belajar resipi baru dan teknik serta tips yg berkoyan2 kita kasi.
πŸ‘‰ Victoria sandwich cake with strawberry compote & swiss meringue buttercream
πŸ‘‰ Balckforest cheese cake
πŸ‘‰ Double choc oreo cheese cake
πŸ‘‰ Baked mango cheese cake

Terima kasih! All the best ya… πŸ˜™πŸ˜™

Nak request private class bulab puasa ni pun bole. Www.wasap.my/60194774566

Jadual kelas, klik website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

#share #tag #kasitaukawankawan