KEK AISKRIM

Awal subuh kita mula bikin Ice Cream Cake! Yg ni customer pilih kek coklat & eskrem strawberry.. wallaaa!!! Choc & strawberry tu kan kombinasi yg sgt serasi ❤❤❤

Nak belajar buat ice cream cake tak? Buat dan bawa balik sebiji kek tau!

KELAS ICE CREAM CAKE
Tarikh: 12 Ogos 2017 (sabtu)
Masa: 9.00am – 1.00pm
Yuran: RM250

HOMEMADE ICE CREAM CAKE
** homemade ice cream tanpa menggunakan mesin ice cream
** pelbagai resipi ice cream & kek akan dikongsikan, antaranya butterscotch, strawberry, oreo, choc chunk & cheezy
** belajar buat sos butterscotch yang sedap, wangi & tahan lama serta buat caramelized nuts yang crunchy
** peserta akan buat dan bawa pulang sebiji Almond Buttterscotch Ice Cream Cake

Untuk mendaftar: Klik www.wasap.my/60194774566

Jadual kelas, klik website: www.kekcawan.com.my
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

#share #tag #kasitaukawankawan #kelasmasak #kelasbaking #kelaskek

MELTY CHEESE CHOC CAKE

#throwback
Melty Cheese Choc Cake
Antara kek yg sentiasa dapar tempat di hati customer. Dah order, dah rasa.. InsyaAllah biasanya akan order lagi 😗😗😗

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***SORRY, NO DELIVERY SERVICE***

FRUITY BIRTHDAY CAKE

#throwback
Orange butter cake + buttercream + fresh fruit selambak 😅😅😅 Lovey-lovey gitu 😗😗😗

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***SORRY, NO DELIVERY SERVICE***

PANDAN SPONGE CAKE

PANDAN SPONGE CAKE
Harum sungguh wei!!!!

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***SORRY, NO DELIVERY SERVICE***

BABY HOKKAIDO CUPCAKES

180pcs BABY HOKKAIDO CUPCAKES
Tempahan dari 2 orang customer. Dah abis syawal pun masih ada yg order utk jamuan. Yg penah order pun repeat order. Alhamdullilah …. seronok gak buat sicomel gebu wangi ni 😗😗

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***SORRY, NO DELIVERY SERVICE***

ORANGE CHOC MARBLE CAKE

ORANGE CHOC MARBLE CAKE
Siap balut dgn ‘cling wrap’ supaya lebih moist dan harum! Kek ni lepas 2-3 ari lagi mantop rasanya..

Nak order bole…
Nak belajar online pun bole…😗😗

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***SORRY, NO DELIVERY SERVICE***

SIMPLE CAKE FOR GIRLS

Yang terakhir untuk malam ni, moist choc cake & buttercream simple2 untuk gegirl2 jer ni… 😗😗😗
Dah bole merangkak cari katil.. 😴😴😴

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***SORRY, NO DELIVERY SERVICE***

CHEESE TART

OVERTIME
150pcs Blueberry cheese tart siap… nak deko sebiji kek je lagi. Pastu bole laa 😴😴😴😴
Alhamdullilah … rezeki buat belanja jengah anak kat asrama esok…

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***SORRY, NO DELIVERY SERVICE***

VSC!

PREMIUM VICTORIA SANDWICH CAKE WITH HOMEMADE STRAWBERRY COMPOTE & SWISS MERINGUE BUTTERCREAM
Minta maap lah… panjang benau nama budak yg ni. Sesuai lah dgn keremehan dan kemahalan membuatnya 😅😅😅 dia punya bau… aduhh!!! Melting tau menggoda! ❤❤❤

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***SORRY, NO DELIVERY SERVICE***

FLOWER CAKE

VANILLA SPONGE CAKE WITH STRAWBERRY FILLING & BUTTERCREAM
Yang simple2, yang suwit2, yang kecik2 ajerr… 🤗🤗 nak kasi hadiah katanya

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***SORRY, NO DELIVERY SERVICE***