BIG CELEBRATION CAKE


Sangat mudah deal dengan customer ni. Very fast n efficient! Pickup pun tepat2 masa.. terima kasih memudahkan urusniaga ni 😉😉😉

14″ x 9″ rectangle
Choc Sponge Cake
Fresh Fruit Filling
Soft Buttercream
Custom Edible Image
Flowery Decorations

KELAS TRIPLE PANDAN COCONUT CAKE WITH CUSTARD BUTTERCREAM ~ 17/12/2016


Terima kasih semua yg hadir.. last min 3 orang tak dapat hadir.. alahaii… InsyaAllah kelas module ni tahun 2017 saya ubah sikit style. Tunggu yaaaa…. ✌✌✌

KEK UNTUK SAMBUTAN TAHUN BARU 2017


2017 bakal menjelang..
3 biji 12″ Choc Sponge Cake + Fruit Filling + Fresh Cream for Celcom

KELAS TERAKHIR 2016!


Yang dipelajari dan dikongsikan hari ni:
👉 German Blackforest Cake
👉 Mango Mousse Cake
👉 Heavenly Choc Cake
👉 Soft Chewy Choc Cookies
👉 Assorted Choc Praline
👉 Lollichoc
👉 Cookies & Cream Choc

Selain dari macam2 teknik, tips, free resipi filling kek lain, free resipi buttercream simple, cara deko, bunga2an, choc glazing dripping, hard choc ganache dan eh! Macam2 lah…. ✌✌✌ 😉😉😉 TQVM uols!

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

KELAS TERAKHIR 2016


Alhamdullilah …. kelas2 terakhir pada tahun ini. Dari 9am-6.15pm terima kasih semua yg hadir.

Terima kasih atas segala kepercayaan dan sokongan. Terima kasih atas ukhwah. Terima kasih atas kerjasama. Terima kasih atas perkongsian. Terima kasih atas segala tiap satu perkara…

Saya mohon ampun dan maaf atas segala kesilapan, kekurangan, kekhilafan, ketegasan, kedegilan, kegarangan dan lain2nya yg datangnya dari diri saya yg serba tidak sempurna dan lengkap. Saya mohon halalkan segala setiap satu yang diberikan dan yg menerima. Jika ada yg terkurang atau terhutang, saya benar2 harap dan mohon, hubungilah saya. Jangan simpan dihati yaa..

Semoga bertemu lagi di tahun 2017.. semoga semua berjaya, sejahtera dan bahagia… Amin… sayang uols semua!

MELUKIS ATAS KEK


Sedang berlangsung… Kelas Melukis Atas Kek. Tema hari ni, si comel Hello Kitty 😉😉😉

MAKING RAINBOW CAKE

PAVLOVA


Alang2 ada yang order, kita buat lebih lah untuk jualan fast sale arini

1 box 9pcs super mini pavlova ~ rm12
Tanam dgn buah grape, kiwi & markisa

Nak melamar bole whatsapp 0194774566
Pickup arini dari 2pm – 7pm aje yer.. ✌✌✌

VICTORIA SANDWICH CAKE


VICTORIA SANDWICH SLICE CAKE
customer ni banyak kali nak order. Akhirnya berjodoh juga. Murah rezeki beliau, dapt korean strawberry yg besau2 cantik2 molek2! Yg ni premium punya, classic butter cake + homemade strawberry compote (guna 300g fresh strawberry) + swiss buttercream

HOKKAIDO CUPCAKES ~ 10/12/2016


KELAS HOKKAIDO CUPCAKES ~ 10/12/2016
Belajar secara group hands on dengan 2 jenis resipi hokkaido yg lembut, gebu, mudah, cepat, bole frozen, awesome, menawan… sambung laah lagi.. semua title la dia dapat 😄😄😄

InsyaAllah saya akan gabungkan kelas ni dengan melty cheese choc cake & mini pavlova January 2017 yaa.. nanti skodeng jadual di www.kekcawan.com.my ✌✌✌