BREAD PUDDING

CHEEZY BREAD BUTTER PUDDING
Breakfast kami hari ni. Berebut2 lak anak dua ni. Makan sejuk2 alahai heaven nyaaaaaa….!!! Creamy vanilla sauce tu bila dah semalaman bukan main mengaum rasanya eh!

WhatsApp: www.wasap.com/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***NO DELIVERY SERVICE***

BREAD PUDDING

CHEEZY BREAD BUTTER PUDDING & CREAMY VANILLA SAUCE
Serius punya berkurun tak buat ni. Maka menjadi santapan makan malam kami anak beranak malam ni. Resipi yang mudah tapi rasa yang Umph! Sebab ada ingredients yang menjadi “killer taste”. Betul awak.. kita tak nipu… ❤❤❤

WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

BLACKFOREST CHEESE CAKE

BLACKFOREST CHEESE CAKE
Using Philadelphia Cream Cheese

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

VARIETY CHEESE CAKE

Alhamdullilah … kelas VARIETY CHEESE CAKES ~ 5/3/2017 Walaupun saya kurang sihat dapat juga kami berkongsi dan belajar pelbagai jenis dan teknik. Mohon maaf atas kekurangan yaaa.. dah boleh buat jualan pelbagai bentuk dan size kan ❤❤❤ yg dipelajari 👉 Baked Mango Cheese Cake 👉 Blackforest Cheese Cake 👉 Double Choc Oreo Cheese Cake 👉 Banana Toffee Almond Cheese Cake 👉 FREE BONUS: Durian Cheese Cupcake

***TIADA KELAS PJJ***
Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.
#share #tag #kasitaukawankawan

VARIETY CAKES CLASS

Alhamdullilah kelas Variety Cakes semalam.. Belajar 3 jenis kek tapi bawa balik mcm2 jenis kek yg bole diolah, teknik dan tips berkoyan2.. penuh laah nota depa semalam.. dan awal pagi ni dapat wassap, ada peserta yg dah buat homework!!!! Kagum betul semangat kental dia! Apa yg dipelajari semalam?
👉 German Blackforest Cake
👉 Mango Mousse Cake
👉 Heavenly Choc Cake

Terima kasih semua! All the very best!

***TIADA KELAS PJJ***
Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.
#share #tag #kasitaukawankawan

RED VELVET CAKE

MOIST RED VELVET CREAM CHEESE SLICE CAKE
Upgrade recipe yang confirm moist!

KELAS PREMIUM SLICE CAKES PART 1
👉 Super Moist Red Velvet Cake with Cream Cheese
👉 Triple Pandan Coconut Cake with Custard Buttercream
👉 Fruitilicious Cake with Custard Soft Cream
Tarikh: 12 Mac 2017 (Ahad)
Masa: 9.00am – 2.00pm
Yuran: RM250

Cara Daftar WhatsApp ke 0194774566:

***TIADA KELAS PJJ***
Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.
#share #tag #kasitaukawankawan

#cymera

MANGO CHEESECAKE

BAKED MANGO CHEESECAKE
Tengok tekstur dia tu.. dengan mango chunk.. alolololo…. ada 3 seat lagi yaaa…

ALL ABOUT CHEESE CAKES (Part 1)
👉 Baked Mango Cheese Cake
👉 Blackforest Cheese Cake
👉 Double Choc Oreo Cheese Cake
👉 Banana Toffee Almond Cheese Cake
Tarikh: 5 MAC 2017 (Ahad)
Masa: 9.00am – 3.30pm
Yuran: RM300

Cara daftar: WhatsApp ke 0194774566 : NAMA /CHEESECAKE / 5 MAC

***TIADA KELAS PJJ***
Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.
#share #tag #kasitaukawankawan

MANGO MOUSSE CAKE

Mango Mousse Cake
Mousse yang menggunakan kuning telur. Tekstur tg sangat halus, rasa dan bau bak makan buah mangga fresh. Dah tau resipi dan teknik, bole buat macam2 jenis mousse nanti… strawberry mousse atau durian mousse misalnya… atau delima mousse.. alololo.. syoknya!!!

VARIETY CAKES (PART 1) CLASS
👉 German Blackforest Cake
👉 Mango Mousse Cake
👉 Heavenly Choc Cake
Tarikh: 4 March 2017 (Sabtu)
Masa: 9am – 4pm
Yuran: RM250

Cara daftar: WhatsApp ke 0194774566 : NAMA /CAKES1 / 4 MAC

***TIADA KELAS PJJ***
Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.
#share #tag #kasitaukawankawan

CHEESE CAKES

Kelas cheese cake dengan pelbagai cara dan teknik, termasuk cara chilled dan baked. Dari 4 jenis ni, bole dipelbagaikan dengan flavour lain juga.. InsyaAllah arini nak memburu durian. Bole Ellie kasi BONUS durian cheese cake.. phewiittt!!!! ❤❤❤

ALL ABOUT CHEESE CAKES (Part 1)
👉 Baked Mango Cheese Cake
👉 Blackforest Cheese Cake
👉 Double Choc Oreo Cheese Cake
👉 Banana Toffee Almond Cheese Cake
Tarikh: 5 MAC 2017 (Ahad)
Masa: 9.00am – 3.30pm
Yuran: RM300

Cara daftar: WhatsApp ke 0194774566 : NAMA /CHEESECAKE / 5 MAC

***TIADA KELAS PJJ***
Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.
#share #tag #kasitaukawankawan

VICTORIA SANDWICH CAKE CLASS

Alhamdullilah
kelas demo victoria sandwich cake (1/3/2017) berjalan lancar dengan kehadiran crew dari Iran Television yg buat shooting utk documentary channel. Semalam saya juga demo kan utk buat cupcakes style.. comel dan gerammmm sangat ❤❤❤ yg dibuat dikelas yg jenis premium tapi saya berikan sekali tips untuk yg kek bajet.. terima kasih semua yg hadir dan menjayakan episode semalam ❤❤❤

Okai, next class:

Kelas Demo: Victoria Sandwich Cake with Homemade Strawberry Compote & Swiss Meringue Buttercream
Tarikh: 14 MAC 2017 (Selasa)
Masa: 2pm – 5.00pm
Yuran: RM70

Cara daftar: WhatsApp ke 0194774566 : NAMA /VSC/ 14 MAC

***TIADA KELAS PJJ***
Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.
#share
#tag
#kasitaukawankawan