FILLING FOR HOKKAIDO CUPCAKES

Macam ice cream kan?
Ini lah filling hokkaido cupcakes. Anak2 saya suka simpan dalam freezer, memang sebijik mcm makan ice cream vanilla! Haaa yaaa! Hokkaido cupcakes bole di frozenkan. 3 bulan pun takde masalah. Cupcakes tetap lembut gebu mengancam!

ELAS CREAM PUFF + CHOC ECLAIR + HOKKAIDO CUPCAKES
Tarikh: 5 FEBRUARY 2017 (Ahad)
Masa: 9.00am – 2.30pm
Yuran: RM200

Cara daftar: WhatsApp ke 0194774566 NAMA/PUFFHOKKAIDO/5 FEB

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

FRUITILICIOUS SQUARE SLICE CAKE

FRUITILICIOUS SQUARE SLICE CAKE
Cream tu.. alahaiiii sedapnya di ratah2 dgn buah2 tu.. sangat fruitilicious rasanya!!!! Eh! Mentang2 raya cina, selit sekali buah oren. Baru ong… ✌✌✌ 😄😄😄

KELAS PREMIUM SLICE CAKES PART 1
👉 Super Moist Red Velvet Cake with Cream Cheese
👉 Triple Pandan Coconut Cake with Custard Buttercream
👉 Fruitilicious Cake with Custard Soft Cream
Tarikh: 19 FEBRUARY 2017 (Ahad)
Masa: 9.00am – 2.00pm
Yuran: RM250

Cara Daftar WhatsApp ke 0194774566:

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

BAKED MANGO CHEESECAKE

BAKED MANGO CHEESECAKE
Alaahaiiii… sedapnya! Segarnya terasa buah mangga!!! Melting…… 👍👍👍😘😘😘

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

HOMEMADE ICE CREAM CAKE

HOMEMADE ICE CREAM CAKE
Boleh pilih nak cake flavour apa
Bole pilih ice cream flavour apa
Bole pilih nak add on apa kat dalam ice cream; kekacang ke, shredded choc ke, choc chunk ke, milo ke, oreo ke, fresh strawberry ke, apa2 ke..
Bole pilih nak deco mcm mana pun; nak bunga2 ke, cekelat2 ke, edible image ke, apa2 pun bole…

Yang beraksi ni
8″ ICE CREAM CAKE
Vanilla Cake + Choc Ice Cream with Choc Chunk & Oreo Crunch + Deco with Choc Mirror Glaze & Assorted Choc Candy

Kelas? Ada……

KELAS ICE CREAM CAKE
Tarikh: 4 FEB 2017 (sabtu)
Masa: 9.00am – 2.00pm
Yuran: RM260

HOMEMADE ICE CREAM CAKE
** homemade ice cream tanpa menggunakan mesin ice cream
** pelbagai resipi ice cream & kek akan dikongsikan, antaranya butterscotch, strawberry, oreo, choc chunk & cheezy
** belajar buat sos butterscotch yang sedap, wangi & tahan lama serta buat caramelized nuts yang crunchy
** peserta akan buat dan bawa pulang sebiji Almond Buttterscotch Ice Cream Cake

Cara daftar, Whatsapp ke 0194774566: NAMA/ICECREAM/4 FEB

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

HOMEMADE ICE CREAM

HOMEMADE ICE CREAM
Choc flavour dibanjiri dengan oreo crunch & kit kat.

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

CREAM PUFF

CREAM PUFF WITH VANILLA CREAMY CUSTARD
Lom berbedak lagi ni. Antara dessert yg sentiasa dpt sambutan dan repeat order. Alhamdullilah …. next weekend ada kelas pakej yaa ✌✌✌

KELAS CREAM PUFF + CHOC ECLAIR + HOKKAIDO CUPCAKES
Tarikh: 5 FEBRUARY 2017 (Ahad)
Masa: 9.00am – 2.30pm
Yuran: RM200

Cara daftar: WhatsApp ke 0194774566 NAMA/PUFFHOKKAIDO/5 FEB

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

KEK TEMA DIDI & FRIENDS

Esok dah nak raya. Hari ni bertalu2 yg call yg whatsapp nak order kek n dessert.. tup2, ada yg call nak order kek kahwin 4 tingkat minta antar esok… Ya Ampun!!! Kalo lah buat kek ni mcm goreng telur.. alangkah bahagia nya!

Yang menjadi “model” utk posting ni
8″ round strawberry sponge cake + strawberry filling + buttercream + custom edible image

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

HEAVENLY CHOC CAKE

Hari ni dapat buat 2 biji je. Sebab banyak kek layan nak dilayan dengan cream puff 200pcs. Mohon maaf ya yg terpaksa saya tolak order utk kek promo ni. Ramai nak balik beraya bawak ole-ole rupanya…

PROMO SEHINGGA FEBRUARY 2017
6″ Heavenly Choc Cake with Fererro Rocher
** sesuai untuk 5-6 orang
Harga promosi: RM50

👉 tempah awal atleast 5 hari
👉 whatsapp 0194774566 utk tempahan
👉 self pickup only

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

FUDGY BROWNIES

12″ Fudgy Brownies
Nak potong 50pcs boleh…
Nak potong 100pcs pun boleh..
Berat nau nau brownies ni. Tak guna serbuk koko, tapi 600g dark compound choc kita kasi leburrrrrr…. 😉😉😉 Eh! Pastukan kita drizzle pula dgn Hazelnut Choc.. kenal ka? Cuba tgk kat botol Nutella 😄😄😄 ✌✌✌

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

BABY PAVLOVA

36pcs baby pavlova
Peminat memang ramai! Sekali ngap je!

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***