MELTY CHEESE CHOC CAKE

Ada yg panggil kek hantu laa.. lava cake laa.. kek jin laa.. kek coklat dadah laa.. haiyoooo!!! Tapi yg pastinya memang bikin ketagihan. Kek ni jual pack kecik2 memang laku keras. Saya akan ajarkan teknik mudah. Takyah susah2 nak sukat satu persatu bekas utk bake. Saya ajarkan cara nak frozen.. ohh ya! Melty cheese resipi ni memang heaven! Jilat2 gitu je dah sedap!! ❤❤❤

KELAS MELTY CHEESE CHOC CAKE
Tarikh: 18 FEB 2017 (Sabtu)
Masa: 9.00AM – 1.00PM
Yuran: RM100

Cara Daftar WhatsApp ke 0194774566:

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

PROMOSI FEB 2017

PROMO FEB 2017

❤ 6″ Heavenly Choc Cake with Fererro Rocher
Harga promo: RM50

❤ 6″ Butterscotch Caramel Nuts Cake
Harga promo: RM50

❤ 6″ Milo Choc Latte Ice Cream Cake
Harga Promo: RM50

👉 sesuai untuk 5-6 orang
👉 tempah awal atleast 3 hari. Lagi awal lagi bagus
👉 whatsapp 0194774566 utk tempahan
👉 self pickup sahaja
👉 promosi tamat sehingga 5 MAC 2017

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***


#

FRUIT TART

TIPS UNTUK FRUIT TARTLET
Agar tart shell tak mudah lembik, salutkan dengan coklat masakan dan keraskan dulu sebelum dimasukkan custard filling dan diletakkan dengan buah2an segar…

Ada 200pcs hakak tengah kerjakan ni.. customer nak wat kenduri..

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

VICTORIA SANDWICH CAKE

KEK PREMIUM
Strawberry compote kita bikin sendiri. Kawankan dengan Swiss Meringue Buttercream yg melt in da mouth!

Kelas Demo: Victoria Sandwich Cake with Homemade Strawberry Compote & Swiss Meringue Buttercream
Tarikh: 15 FEB 2017 (Rabu)
Masa: 2pm – 4.30pm
Yuran: RM50

Cara daftar: WhatsApp ke 0194774566 : NAMA /VSC/ 15 FEB

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

PROMO FEBRUARY 2017

PROMO FEBRUARY 2017
6″ Milo Choc Latte Ice Cream Cake
Sesuai utk 5-6 orang
Harga promo: RM50

👉 tempah awal atleast 3 hari
👉 whatsapp 0194774566 utk tempahan
👉 self pickup sahaja

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

PERSONAL CLASS ~ 9/2/2017

Alhamdullilah
Selesai sudah personal class arini peserta dari Kota Singa. Hakak ni expert dah, mudah explain, keje2 pun pantas. Kami bertukar2 knowledge dan pengalaman. Seronok belajar sampai bercerita. Sedar2 siap dah… Harini belajar:

👉 Moist Red Velvet Slice Cake
👉 Triple Pandan Coconut Slice Cake
👉 Triple Hazelnut Choc Cake
👉 Hokkaido Cupcakes (2 recipes)

Semoga selamat semuanya sampai di Singapore ya.. semoga ketemu lagi dan keep in touch! ✌✌✌

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

#cymera

Alhamdullilah 10 orang peserta yg sgt rajin, bersemangat dan penuh teruja! Kelas berjalan lancar walaupun lewat habis gara2 cikgu last minute beri EXTRA BONUS. Masa iklan kelas, kita kasi FREE Belajar SOFT CHEWY CHOC COOKIES. End up harini FREE belajar STRAWBERRY MOUSSE CAKE juga… yay!!! ❤❤❤ Terima kasih semua! semoga semua dapat buat dan dapat buat jualan!! Terima kasih juga pada yang datang jauh, sejauh Singapore, Melaka, Port Diskcson dan Gombak…. ❤❤❤ 

Ni kelas terakhir saya berikan FREE BONUS & SPECIAL FEES. Next class dah balik ke module asal yaa…
VARIETY CAKES (PART 1) CLASS
👉 German Blackforest Cake
👉 Mango Mousse Cake
👉 Heavenly Choc Cake
Tarikh: 4 March 2017 (Sabtu)
Masa: 9am – 4pm
Yuran: RM250
Cara daftar: WhatsApp ke 0194774566 : NAMA /CAKES1 / 4 MAC
Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

MERINGUE KISSESS

Saya bawa kan yang pakar untuk sama2 kita gali ilmu sicantik comel ni. Ramai yg dah buat ikut2 youtube, tapi gagal!

MERINGUE KISSES
(Tenaga Pengajar: Puan Suhaila Mohd Yusoff)
Tarikh: 12 FEB 2017 (Ahad)
Masa: 2.00pm – 5.30pm
Yuran: RM150

Cara daftar WhatsApp ke 0194774566: NAMA/KISSES/12 FEB

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

PROMO FEB 2017

PROMO FEBRUARY 2017
6″ Butterscotch Caramel Nuts Cake
(Sesuai untuk 5-6 orang)
Deco sebegini lebih kurang
Harga promo: RM50

👉 tempah awal atleast 3 hari
👉 whatsapp 0194774566 utk tempahan
👉 self pickup only

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

KELAS HOMEMADE ICE CREAM CAKE

KELAS HOMEMADE ICE CREAM CAKE (4/2/2017) terima kasih semua yg datang. All the very best ya!!! Next class:

KELAS ICE CREAM CAKE
Tarikh: 12 March 2017 (sabtu)
Masa: 9.00am – 2.00pm
Yuran: RM260

HOMEMADE ICE CREAM CAKE
** homemade ice cream tanpa menggunakan mesin ice cream
** pelbagai resipi ice cream & kek akan dikongsikan, antaranya butterscotch, strawberry, oreo, choc chunk & durian dan lain2
** belajar buat sos butterscotch yang sedap, wangi & tahan lama serta buat caramelized nuts yang crunchy
** peserta akan buat dan bawa pulang sebiji Almond Buttterscotch Ice Cream Cake

Cara daftar, Whatsapp ke 0194774566: NAMA/ICECREAM/12 MAC

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.