MARBLE CAKES

Neopolitan Marble Cake & Orange Choc Marble Cake.. sat lagi masuk oven semerbak laah bau dia… dah macam nak raya dah ni.. amik bau dulu..😎😎 Online Class module ni tengah hangat tau… Untuk pertanyaan dan pendaftaran kelas online, whatsapp Cik Syairah www.wasap.my/+60132634457

❤❤❤ ❤❤❤ ❤❤❤
Online & Offline Baking & Deco Class
By Ellie Hj Darus
Fb Page: kekcawan.com.my
Insta: kekcawan.com.my

NEOPOLITAN MARBLE CAKE

Masih dalam oven pun dah semerbak bau!
Size 9″ berat 1kg++
Lembut, gebu, moist, ada rasa strawberry, choc & vanilla. Ada online class juga untuk ni. Bukan jenis ni aje, ada 2 jenis marble cakes juga dlm kelaa tu. Customer dah mula tempah untuk Raya dah ni…

Untuk pertanyaan dan pendaftaran kelas online, whatsapp Cik Syairah www.wasap.my/+60132634457

Utk tempahan, Whatsapp Ellie www.wasap.my/60194774566

❤❤❤ ❤❤❤ ❤❤❤
Online & Offline Baking & Deco Class
By Ellie Hj Darus
Fb Page: kekcawan.com.my
Insta: kekcawan.com.my

CREAM PUFF GEBU

CREAM PUFF gebu, montok, krim bak eskrem bukan krim biasa2 kastard telur. Kegemaran ramai ni…! Kelas esok masih ada slot ya..

KELAS CREAM PUFF + ECLAIR
Tarikh: 20 Mei 2017 (Sabtu)
Masa: 12.30pm – 4.30pm
Yuran: RM150 (Normal RM200)

Cara daftar: WhatsApp ke 0194774566: NAMA/PUFF/20 Mei

Jadual kelas, klik website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

#share #tag #kasitaukawankawan

HOKKAIDO CUPCAKES

HOKKAIDO CUPCAKES
Lembut, gebu dengan krim bak eskrem! Bole frozen berbulan2 tetap lembut! Saya nak ajarkan sekali untuk jualan ribu2 biji mcm saya buat raya tahun lepas!

KELAS HOKKAIDO CUPCAKES
** dengan 2 jenis resipi
Tarikh: 20 MEI 2017 (Sabtu)
Masa: 9.00am – 11.30am
Yuran: RM120 (ex-student RM100)

Cara daftar WhatsApp ke 0194774566: NAMA/HOKKAIDO/20 MEI

Jadual kelas, klik website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

KELAS BAKING BULAN MEI

MENJELANG RAMADHAN saya bawakan kelas2 baking dengan yuran terbaik yg meruntun jiwa! Antara resipi terbaik dan jualan terhangat sepanjang tahun lagi2 pada Ramadhan & Syawal! Abang2.. boleh la belanja isteri2 tersayang. Jimat sikit belanja raya ni, bole buat jamuan sendiri.. boleh juga wat meniaga sikit2 dulu kan ❤❤❤ 

HOKKAIDO CUPCAKES
** dengan 2 jenis resipi
Tarikh: 20 MEI 2017 (Sabtu)
Masa: 9.00am – 11.30am
Yuran: RM120 (ex-student RM100)
*** raya 2016 saya jual lebih 2,000 biji!

CREAM PUFF + ECLAIR
Tarikh: 20 Mei 2017 (Sabtu)
Masa: 12.30pm – 4.30pm
Yuran: RM150 (Normal RM200)
*** customer dah rasa, customer ulang order!

BROWNIES & BLONDIES
Tarikh: 21 MEI 2017 (Ahad)
Masa: 9.00am – 2.00pm
Yuran: RM250 (Normal RM300)
👉 Choc Cheese Brownies
👉 Almond Salted Caramel Brownies
👉 Red Velvet Choc Cheese Brownies
👉 Choc Walnut Congo Bars
👉 Butterscotch Blondies
*** top selling sepanjang tahun!!!

Kelas selesa! Group hands on! 
Daftar cepat! Tempat terhad! 
WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
WhatsApp: www.wasap.my/60194774566

LOKASI KELAS: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) 

BLUEBERRY CHEESE TART

100pcs blueberry cheese tart tempahan hari ni. Alhamdullilah

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***NO DELIVERY SERVICE***

HARI IBU

SEMPENA HARI IBU
Kek Pisang Harum seuai lah pada yang tak minat krim2 kan.. olskul gitu! Dengan gubahan bunga gumpaste & ucapan ringkas hanya RM35. Pickup hanya pada Jumaat, 12hb Mei 2017. Whatsapp utk order ya ✌✌✌

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***NO DELIVERY SERVICE***

BAKING TIME

Tugasan baking harini: 6 adunan moist choc cake utk 3 loyang saiz 12″ + 2 adunan red velvet cake utk 1 loyang 10″ + 2 biji kek pisang harum. Semoga mood mem’baking capai tahap 100% Amin…

Uols tau dak hakak ada Insta? kekcawan.com.my
Eh! FB Page pun ada gak: kekcawan.com.my
Mohon ziarah dan like la yer😗

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***NO DELIVERY SERVICE***

BIRTHDAY CAKE

Agak last minute juga order ni. Gigih hakak pi cari kotak memalam.. tapi customer ni pun sangat senang deal ❤❤❤

12″ double layer vanilla & strawberry sponge cake + choc filling + fresh cream + edible image & deko cust request nak ada pokok cactus. Jadi tak? 😅

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***NO DELIVERY SERVICE***

SOFTBALL THEME CAKE

PERTEMUAN MEMBER LAMA
Serious lama.. more than 10 years rasanya. Terputus hubungan. Dan kerana fb upsr kami bertemu kembali! Eh! Rasanya bertemu kerana topik #SEMESTI kot. Tetap ayu, comel, suwit macam dodulu gak… next time kita jumpa dating2 ek Haryati MY.. shell out ke kan.. ❤❤❤

10″x7″ rectangle Heavenly Choc Cake + Edible image + topper

Berat kek ni 2kg++ yg memang hantu coklat memang sesuai sangat!

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi)