CREAM PUFF

Pagi tadi wat 200pcs tempahan seorang doctor.. tak tahan tergoda! Buat lah lagi 1 adunan wat ngap2 petang2 ni… humangggg nyaman!!!!! ❤❤❤

Cream puff saya jual ada 2 pilihan filling; vanilla creamy custard (adunan telur dan krim) & vanilla deluxe custard (kastad segera dgn krim). Nak rasa nikmat berganda2, pilih lah vanilla creamy custard. Nak nikmat berganda, semestinya vanilla deluxe custard.

Eh! Paham ke paham ni? 😄😄😄

HEAVENLY CHOC CAKE

A slice of cake..

STRAWBERRY CHOC DIPPED


Terasa nak gi Cameron Highlands lak….

Eh! Sikit ari lagi saya umumkan promo January yaaa…. jenguk2 skodeng2 laa.. ✌✌✌

HEAVENLY CHOC CAKE


HEAVENLY CHOC CAKE
Absolutely for Choc & Cake lovers!!
Dengan mousse choc & grated choc as filling, hard choc ganache as coating, tekstur kek pula, so dense, sedikit chewy tapi ada kelembutan tersembunyi… Eh! Terasa nak buat promo small size lah kek ni.. ❤❤❤

CHOCOLATE CAKE

HEAVENLY CHOC CAKE
Terapi diri.. merawat jiwa… all I need is CHOCOLATE…

MACAM-MACAM KEK ADA


Uols chillax relax dulu laaa ye…. ✌✌✌

KEK TEMA TOBOT

MENSYUKURI NIKMAT DARI-NYA
Bila dikurniakan lebihan rezeki, sebenarnya lebihan tu ada hak orang lain juga. Jika kita lihat orang tu bertuah, jangan kita ingat seluruh kehidupan dia indah2 belaka.. setiap manusia ada senang susah mereka.

**jangan minta hakak kek tobot ye.. minta kek dgn gambar tobot, InsyaAllah hakak bole buat :p

FRUITILICIOUS CAKE

FRUITILICIOUS CAKE..
Saiz 8″ berat anggaran 1.4kg
Dengan filling yang creamy & fresh fruits bersepah2 dalam tu. Lain mcm la sedapnya!

CREAM PUFF GEBU

CREAM PUFF WITH VANILLA CREAMY CUSTARD.. hok ni saya suka makan sejuk2. Kuar dari esbok, terus masuk mulut! Nyaman eh!

MELTY CHEESE CHOC CAKE

Antara kek yang berada di TOP 5 tahun 2016, Melty Cheese Choc Cake. Kalau buat yg mini pack pun, Alhamdullilah sekejap je dah licin cust grab!

9″ Melty Cheese Choc Cake + Grater choc & Pretzel + Simple Wording Topper (Berat anggran 1.5kg)