RAINBOW CAKE

DEMO RAINBOW CAKE WITH CREAM CHEESE
Tarikh: 12 FEB 2017 (Ahad)
Masa: 9.00am – 12.30pm
Yuran: RM50

Cara Daftar WhatsApp ke 0194774566:

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

BABY HOKKAIDO CUPCAKES

Alhamdullilah …. 350pcs Baby Hokkaido Cupcakes selesai.. mesti customer ni nak buat majlis. Siap request nak ada pink2 lagi 👍👍👍😘😘😘

KELAS CREAM PUFF + CHOC ECLAIR + HOKKAIDO CUPCAKES
Tarikh: 5 FEBRUARY 2017 (Ahad)
Masa: 9.00am – 2.30pm
Yuran: RM200

Cara daftar: WhatsApp ke 0194774566 NAMA/PUFFHOKKAIDO/5 FEB

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

KELAS BASIC BUTTERCREAM CAKE DECO

Nak belajar ilmu mendeko kek? Seperti dalam gambar ni? Semuanua hasil dari peserta kelas yg lalu. Majoriti dari mereka langsung tak pernah salut kek dan mendeko pun 😉😉😉

KELAS BASIC BUTTERCREAM CAKE DECO
Tarikh: 11 FEB 2017 (Sabtu)
Masa: 9.00am – 3.30pm
Yuran: RM280

BASIC BUTTERCREAM CAKE DECO
👉 cara potong kek, filling, crumb coat, salut deko dan deko dgn pelbagai jenis nozel dan teknik
👉 cara bancuh buttercream, mewarna dan menyimpan
👉 cara betul penggunaan edible image
👉 tips dan teknik serta “do & don’t ”
👉 peserta akan deko dan bawa pulang sebiji kek
👉 tidak diajar cara memasak kek
👉 sesuai utk yg ada asas pembuatan kek

Cara daftar: WhatsApp ke 0194774566 : NAMA / BASIC / 11 FEB

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

CHOC ECLAIRS

CHOC ECLAIRS
Mengancam berdengung kalo ada kat meja buffet kan? 👍👍👍😘😘😘

KELAS CREAM PUFF + CHOC ECLAIR + HOKKAIDO CUPCAKES
Tarikh: 5 FEBRUARY 2017 (Ahad)
Masa: 9.00am – 2.30pm
Yuran: RM200 (jimat RM80)

Cara daftar: WhatsApp ke 0194774566 NAMA/PUFFHOKKAIDO/5 FEB

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

FILLING FOR HOKKAIDO CUPCAKES

Macam ice cream kan?
Ini lah filling hokkaido cupcakes. Anak2 saya suka simpan dalam freezer, memang sebijik mcm makan ice cream vanilla! Haaa yaaa! Hokkaido cupcakes bole di frozenkan. 3 bulan pun takde masalah. Cupcakes tetap lembut gebu mengancam!

ELAS CREAM PUFF + CHOC ECLAIR + HOKKAIDO CUPCAKES
Tarikh: 5 FEBRUARY 2017 (Ahad)
Masa: 9.00am – 2.30pm
Yuran: RM200

Cara daftar: WhatsApp ke 0194774566 NAMA/PUFFHOKKAIDO/5 FEB

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

FRUITILICIOUS SQUARE SLICE CAKE

FRUITILICIOUS SQUARE SLICE CAKE
Cream tu.. alahaiiii sedapnya di ratah2 dgn buah2 tu.. sangat fruitilicious rasanya!!!! Eh! Mentang2 raya cina, selit sekali buah oren. Baru ong… ✌✌✌ 😄😄😄

KELAS PREMIUM SLICE CAKES PART 1
👉 Super Moist Red Velvet Cake with Cream Cheese
👉 Triple Pandan Coconut Cake with Custard Buttercream
👉 Fruitilicious Cake with Custard Soft Cream
Tarikh: 19 FEBRUARY 2017 (Ahad)
Masa: 9.00am – 2.00pm
Yuran: RM250

Cara Daftar WhatsApp ke 0194774566:

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

BAKED MANGO CHEESECAKE

BAKED MANGO CHEESECAKE
Alaahaiiii… sedapnya! Segarnya terasa buah mangga!!! Melting…… 👍👍👍😘😘😘

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

HOMEMADE ICE CREAM CAKE

HOMEMADE ICE CREAM CAKE
Boleh pilih nak cake flavour apa
Bole pilih ice cream flavour apa
Bole pilih nak add on apa kat dalam ice cream; kekacang ke, shredded choc ke, choc chunk ke, milo ke, oreo ke, fresh strawberry ke, apa2 ke..
Bole pilih nak deco mcm mana pun; nak bunga2 ke, cekelat2 ke, edible image ke, apa2 pun bole…

Yang beraksi ni
8″ ICE CREAM CAKE
Vanilla Cake + Choc Ice Cream with Choc Chunk & Oreo Crunch + Deco with Choc Mirror Glaze & Assorted Choc Candy

Kelas? Ada……

KELAS ICE CREAM CAKE
Tarikh: 4 FEB 2017 (sabtu)
Masa: 9.00am – 2.00pm
Yuran: RM260

HOMEMADE ICE CREAM CAKE
** homemade ice cream tanpa menggunakan mesin ice cream
** pelbagai resipi ice cream & kek akan dikongsikan, antaranya butterscotch, strawberry, oreo, choc chunk & cheezy
** belajar buat sos butterscotch yang sedap, wangi & tahan lama serta buat caramelized nuts yang crunchy
** peserta akan buat dan bawa pulang sebiji Almond Buttterscotch Ice Cream Cake

Cara daftar, Whatsapp ke 0194774566: NAMA/ICECREAM/4 FEB

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

HOMEMADE ICE CREAM

HOMEMADE ICE CREAM
Choc flavour dibanjiri dengan oreo crunch & kit kat.

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

CREAM PUFF

CREAM PUFF WITH VANILLA CREAMY CUSTARD
Lom berbedak lagi ni. Antara dessert yg sentiasa dpt sambutan dan repeat order. Alhamdullilah …. next weekend ada kelas pakej yaa ✌✌✌

KELAS CREAM PUFF + CHOC ECLAIR + HOKKAIDO CUPCAKES
Tarikh: 5 FEBRUARY 2017 (Ahad)
Masa: 9.00am – 2.30pm
Yuran: RM200

Cara daftar: WhatsApp ke 0194774566 NAMA/PUFFHOKKAIDO/5 FEB

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.