CREAM PUFF

FUDGY BROWNIES

FUDGY BROWNIES WITH CHOC DRIZZLE
Antara jualan tertinggi dlm carta Syawal ni. Hari2 kot buat.. arini 4 biji. Ada cust tu dok ulang2 order.. Alhamdullilah .. suka ya? 🤗🤗

InsyaAllah ogos ni ada kelas ya. Saya akan publish jadual kelas next week.. ✌✌✌

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***SORRY, NO DELIVERY SERVICE***

KEK RAYA

InsyaAllah harini hakak akan ada extra Kek Pisang Harum – RM30 & Choc Marble Cake (RM50) petang2 skit akan siap. Kalo ada yg nak meminang, bole whatsapp hakak ya… klik aje www.wasap.my/60194774566

Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***SORRY, NO DELIVERY SERVICE***

HOKKAIDO CUPCAKES

BABY HOKKAIDO CUPCAKES
Rise baby.. rise… 😗😗😗
Sat lagi dah siap bake, kawankan pulak dgn vanilla cream serupa eskrem mekdonel tu.. auw!!!! 😗😗😗😗

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***SORRY, NO DELIVERY SERVICE***

FUDGY BROWNIES

FUDGY BROWNIES WITH CHOC DRIZZLE
Saiz 12inci potong 100pcs. Untuk jamuan raya di sekolah. Elok potong kecik2, kalau jamuan ada banyak makanan. Bole lah jamah sana sini sikit kan.. 😗😗😗

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***SORRY, NO DELIVERY SERVICE***

CHOC CHEESE BROWNIES

CHOC CHEESE BROWNIES
Sebaik kuar oven.. bukan main semerbak baunyaaaa.. ni yg rasa nak wat utk ngap sendiri ni.. eh! Lupa.. #Diet 😅😅😅😅

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***SORRY, NO DELIVERY SERVICE***

PAVLOVA

Stok putih telur dah mula berlambak hasil dari lebihan buat cream puff. Maka marilah order pavlova.. nak yg mini or baby pun bole. Kita kasi harga comel lote 😘😘😘

Nak belajar online buat pun bole! Siap lengkap dgn video step by step.. terang benderang skali teknik & tips berkoyan2 😙😙😙

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***SORRY, NO DELIVERY SERVICE***

CHOC CAKE

SIMPLE TAPI MEWAH
Choc Sponge Cake + Choc Filling + Buttercream & Choc Ganache + Choc Candy

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***SORRY, NO DELIVERY SERVICE***

KEK MARBLE

Hasil homework peserta kelas online Aneka Kek Marble.. bukan sekadar warna! Tapi dengan pelbagai rasa.. bukan 1 jenis kek marble tapi ada lebih 3 jenis! Siap BONUS RESIPI CHEDDAR BUTTER CAKE!!

ONLINE CLASS siap dengan video step by step, teknik dan sebeban tips! InsyaAllah 100% menjadi! Klik www.wasap.my/+60132634457 untuk info lanjut

TUTTY FRUITY CREAM DESSERT

TUTTY FRUITY CREAM DESSERT
Ada yang kata healty & simple dessert. Ni kalau makan time hari panas, kuar peti es, nyaman anak tekak! Cuba jadikan juadah tetamu mai beraya tengok… laku keras ni…

Nak tempah bole.. nak belajar secara online pun bole. Klik aje WhatsApp: www.wasap.my/60194774566 😘😘😘

Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***SORRY, NO DELIVERY SERVICE***