PERSONAL CLASS ~ 9/2/2017

Alhamdullilah
Selesai sudah personal class arini peserta dari Kota Singa. Hakak ni expert dah, mudah explain, keje2 pun pantas. Kami bertukar2 knowledge dan pengalaman. Seronok belajar sampai bercerita. Sedar2 siap dah… Harini belajar:

👉 Moist Red Velvet Slice Cake
👉 Triple Pandan Coconut Slice Cake
👉 Triple Hazelnut Choc Cake
👉 Hokkaido Cupcakes (2 recipes)

Semoga selamat semuanya sampai di Singapore ya.. semoga ketemu lagi dan keep in touch! ✌✌✌

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

#cymera

Alhamdullilah 10 orang peserta yg sgt rajin, bersemangat dan penuh teruja! Kelas berjalan lancar walaupun lewat habis gara2 cikgu last minute beri EXTRA BONUS. Masa iklan kelas, kita kasi FREE Belajar SOFT CHEWY CHOC COOKIES. End up harini FREE belajar STRAWBERRY MOUSSE CAKE juga… yay!!! ❤❤❤ Terima kasih semua! semoga semua dapat buat dan dapat buat jualan!! Terima kasih juga pada yang datang jauh, sejauh Singapore, Melaka, Port Diskcson dan Gombak…. ❤❤❤ 

Ni kelas terakhir saya berikan FREE BONUS & SPECIAL FEES. Next class dah balik ke module asal yaa…
VARIETY CAKES (PART 1) CLASS
👉 German Blackforest Cake
👉 Mango Mousse Cake
👉 Heavenly Choc Cake
Tarikh: 4 March 2017 (Sabtu)
Masa: 9am – 4pm
Yuran: RM250
Cara daftar: WhatsApp ke 0194774566 : NAMA /CAKES1 / 4 MAC
Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

MERINGUE KISSESS

Saya bawa kan yang pakar untuk sama2 kita gali ilmu sicantik comel ni. Ramai yg dah buat ikut2 youtube, tapi gagal!

MERINGUE KISSES
(Tenaga Pengajar: Puan Suhaila Mohd Yusoff)
Tarikh: 12 FEB 2017 (Ahad)
Masa: 2.00pm – 5.30pm
Yuran: RM150

Cara daftar WhatsApp ke 0194774566: NAMA/KISSES/12 FEB

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

PROMO FEB 2017

PROMO FEBRUARY 2017
6″ Butterscotch Caramel Nuts Cake
(Sesuai untuk 5-6 orang)
Deco sebegini lebih kurang
Harga promo: RM50

👉 tempah awal atleast 3 hari
👉 whatsapp 0194774566 utk tempahan
👉 self pickup only

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

KELAS HOMEMADE ICE CREAM CAKE

KELAS HOMEMADE ICE CREAM CAKE (4/2/2017) terima kasih semua yg datang. All the very best ya!!! Next class:

KELAS ICE CREAM CAKE
Tarikh: 12 March 2017 (sabtu)
Masa: 9.00am – 2.00pm
Yuran: RM260

HOMEMADE ICE CREAM CAKE
** homemade ice cream tanpa menggunakan mesin ice cream
** pelbagai resipi ice cream & kek akan dikongsikan, antaranya butterscotch, strawberry, oreo, choc chunk & durian dan lain2
** belajar buat sos butterscotch yang sedap, wangi & tahan lama serta buat caramelized nuts yang crunchy
** peserta akan buat dan bawa pulang sebiji Almond Buttterscotch Ice Cream Cake

Cara daftar, Whatsapp ke 0194774566: NAMA/ICECREAM/12 MAC

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

HOMEMADE ICE CREAM CAKE CLASS – 4/2/2017

Alhamdullilah kelas Homemade Ice Cream Cake harini, 4/2/2017. Dapat belajar dari A-Z termasuk tips2 lain lagi. Masing2 bawa balik sebiji Butterscotch Ice Cream Cake & beberapa cup home made ice cream pelbagai flavour. Lepas ni bole buat mcm2 ice cream la kan …. kan… kan…. 👍👍👍😘😘😘

All the very best uols… TQVM ✌✌✌

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

KELAS CHEESE CAKES

Misal kata jika ada musim durian, saya akan beri FREE BONUS belajar sekali buat Durian Cheese Cake 😉😉😉 ✌✌✌

ALL ABOUT CHEESE CAKES (Part 1)
👉 Baked Mango Cheese Cake
👉 Blackforest Cheese Cake
👉 Double Choc Oreo Cheese Cake
👉 Banana Toffee Almond Cheese Cake
Tarikh: 26 FEB 2017 (Ahad)
Masa: 9.00am – 3.00pm
Yuran: RM300

Cara daftar: WhatsApp ke 0194774566 : NAMA /CHEESECAKE / 26 FEB

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

BASIC CAKE DECO CLASS

Belajar deco, dari kek togel sampai siap di make up 👍👍👍😘😘😘

KELAS BASIC BUTTERCREAM CAKE DECO
Tarikh: 11 FEB 2017 (Sabtu)
Masa: 9.00am – 3.30pm
Yuran: RM280

BASIC BUTTERCREAM CAKE DECO
👉 cara potong kek, filling, crumb coat, salut deko dan deko dgn pelbagai jenis nozel dan teknik
👉 cara bancuh buttercream, mewarna dan menyimpan
👉 cara betul penggunaan edible image
👉 tips dan teknik serta “do & don’t ”
👉 peserta akan deko dan bawa pulang sebiji kek
👉 tidak diajar cara memasak kek
👉 sesuai utk yg ada asas pembuatan kek

Cara daftar: WhatsApp ke 0194774566 : NAMA / BASIC / 11 FEB

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

VICTORIA SANDWICH CAKE

Lama dah tak buat kelas ni. Antara kek yg tinggi permintaannya tahun 2015… ni hidang kat majlis, menarik!

Kelas Demo: Victoria Sandwich Cake with Homemade Strawberry Compote & Swiss Meringue Buttercream
Tarikh: 15 FEB 2017 (Rabu)
Masa: 2pm – 4.30pm
Yuran: RM50

Cara daftar: WhatsApp ke 0194774566 : NAMA /VSC/ 15 FEB

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

BASIC CAKE DECO

KELAS BASIC BUTTERCREAM CAKE DECO
Tarikh: 11 FEB 2017 (Sabtu)
Masa: 9.00am – 3.30pm
Yuran: RM280

BASIC BUTTERCREAM CAKE DECO
👉 cara potong kek, filling, crumb coat, salut deko dan deko dgn pelbagai jenis nozel dan teknik
👉 cara bancuh buttercream, mewarna dan menyimpan
👉 cara betul penggunaan edible image
👉 tips dan teknik serta “do & don’t ”
👉 peserta akan deko dan bawa pulang sebiji kek
👉 tidak diajar cara memasak kek
👉 sesuai utk yg ada asas pembuatan kek

Cara daftar: WhatsApp ke 0194774566 : NAMA / BASIC / 11 FEB

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.