KEK PEMBUKA 2017


Kek kelahiran pertama di tahun 2017! 👍👍👍😘😘😘 customer yang ulang2 order! Masa pickup, diberinya hadiah untuk anakanda saya, ishami, yg bakal masuk asrama. Bukan main seronok dia… Semoga dimurahkan rezeki Puan Azrin ❤❤❤

8″ square Choc Butter Cake + Choc Filling + Fresh Cream + Custom Edible Image
(Berat anggaran 1.5kg)

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

CHEESE TART

Saya masih mengekalkan cheese tart montok. Maaf ye.. saya tak pandai dan tak gemar nak wat cheese tart buncit dgn mcm2 corak ala hipster tu. Faktor usia kot… ehehehehehhe…

BABY PAVLOVA


BABY PAVLOVA
Yang ni version gegirl.. pinkish gitu 😄😄😄
Skali ngap je! Tapi hakak sopan2 ayu2 tu bole la 2x geget..

PROMO JANUARY 2017
72pcs ~ RM90

BABY HOKKAIDO CUPCAKES


BABY HOKKAIDO CUPCAKES
Masih hangat permintaannya. Pagi ni 100pcs, repeat customer. Alhamdullilah …. 😉😉😉

Ada sorg ni pernah beli fast sale saya, suami dia yg mai amik. Dia ckp kt saya, dia tak suka makan kek krim2 ni. Suka makan kek org2 lama je mcm kek marble guna planta tu… selang bbrp ari, cust ni call, suami dia nak order 200pcs utk jamuan office. Katanya suami dia jatuh chenta ngan si BABY HOKKAIDO CUPCAKES ni. Tak penah makan krim yg tak mcm krim ni.. **okai masa ni hakak pun tak brp nak paham krim tak mcm krim** tapi sebab tarikh dia nak pickup tu, saya dah sendat ngan tempahan lain dan agak last minute, saya pass order tu kat student saya..Alhamdullilah feedback terbaik!!! 😉😉😉 ✌✌✌

CREAM PUFF

Pagi tadi wat 200pcs tempahan seorang doctor.. tak tahan tergoda! Buat lah lagi 1 adunan wat ngap2 petang2 ni… humangggg nyaman!!!!! ❤❤❤

Cream puff saya jual ada 2 pilihan filling; vanilla creamy custard (adunan telur dan krim) & vanilla deluxe custard (kastad segera dgn krim). Nak rasa nikmat berganda2, pilih lah vanilla creamy custard. Nak nikmat berganda, semestinya vanilla deluxe custard.

Eh! Paham ke paham ni? 😄😄😄

HEAVENLY CHOC CAKE

A slice of cake..

STRAWBERRY CHOC DIPPED


Terasa nak gi Cameron Highlands lak….

Eh! Sikit ari lagi saya umumkan promo January yaaa…. jenguk2 skodeng2 laa.. ✌✌✌

HEAVENLY CHOC CAKE


HEAVENLY CHOC CAKE
Absolutely for Choc & Cake lovers!!
Dengan mousse choc & grated choc as filling, hard choc ganache as coating, tekstur kek pula, so dense, sedikit chewy tapi ada kelembutan tersembunyi… Eh! Terasa nak buat promo small size lah kek ni.. ❤❤❤

CHOCOLATE CAKE

HEAVENLY CHOC CAKE
Terapi diri.. merawat jiwa… all I need is CHOCOLATE…

MACAM-MACAM KEK ADA


Uols chillax relax dulu laaa ye…. ✌✌✌