KELAS VARIETY TARTLET


Kelas variety tartlet ~ 24/9/2016
Terima kasih semua yang datang! Semua bersemangat, rajin lak tu bekerjasama, terang hati dan minda.. Alhamdullilah …. semoga dapat buat banyak2 gunakan ilmu sebaiknya dan berjumpa kita lagi yaaa… 😉😉😉

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

HAZELNUT CHOC MARBLE CAKE


Suka deco kek dgn buah2 ni tau…
9″ Hazelnut Choc Marble Cake with Fresh Strawberry + Choc Candy + Edible Image

KEK TEMA ULTRAMAN


Naimi semakin mengenali Ultraman dari Barbie…. 😄😄😄 nak buat camna, mama nya banyak buat kek ultraman, abang ariz dia lak suka tgk ultraman…

KELAS BROWNIES


5 jenis brownies! Mcm2 teknik & tips! Nak berniaga? Kita kasi tips sekali.. ✌✌✌

KELAS VARIETY BROWNIES
Tarikh: 15 OKTOBER 2016 (Sabtu)
Masa: 9.00am – 1.00pm
Yuran: RM300

VARIETY BROWNIES
** banyak tips akan dipelajari. Cara penyimpanan, cara pelbagaikan, buat pizza brownies, cara potong dan mcm2 tips lagi.

Belajar secara group hands on:
👉 Walnut Fudgy Brownies
👉 Choc Cheese Brownies
👉 Nestum Meringue Brownies
👉 Almond Salted Caramel Brownies
👉 Red Velvet Choc Cheese Brownies

Cara Daftar WhatsApp ke 0194774566:

AKTIVITI


Terima kasih semua yg hadir kelas pagi dan Petang! Walaupun dugaan ketiadaan air “memenatkan”… Alhamdullilah abis kelas, air melimpah2 mari… 😉😉😉

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

KEK PELANGI @ RAINBOW CAKE

FAST SALE – 23/9/2016


Harini nanti ada fast sale TRIPLE PANDAN COCONUT WITH CUSTARD BUTTERCREAM… yang memang dah join whatsapp fast sale, nantikan iklan saya yaa.. yang berminat nak tau fast sale saya melalui whatsapp, type “nak join fast sale” dan whatsapp 0194774566. Bila2 saya ada buat fast sale, akan dimaklumkan. Saya tak buat group tau.. jangan risau.. 😉😉😉

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

KEK AISKRIM


ICE CREAM CAKE..
Bole pilih nak kek apa, ice cream apa dan deco mcm mana.. contohnya mcm yg ni customer order

8″ Ice cream cake
Cake: vanilla
Ice cream: Choc with Choc Chunk

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

KELAS TRIPLE PANDAN COCONUT WITH CUSTARD BUTTERCREAM


Kelas ni ada 1 kekosongan aje lagi.. saya screenshot komen salah seorg yg dah rasa kek ni.. 😉😉😉

KELAS TRIPLE PANDAN COCONUT CAKE WITH CUSTARD BUTTERCREAM

Tarikh: 25 SEPT 2016 (Ahad)
Masa: 2.00pm – 4.00pm
Yuran: RM100

Cara Daftar SMS/WhatsApp ke 0194774566:

MUSIM KEK BOBOIBOY


Musim kek boboiboy ek sekarang.. pojen dah tenggelam ek? 😉😉😉