ALMOND WHITE ROCHER

image

Dek kerana pujuk rayu customer2 yang setia menanti kewujudannya selama hampir setahun, dan walaupun wang hantaran almond sangat menyekik, demi customer2 yg dihormati, maka saya masukkan juga si ALMOND WHITE ROCHER ke dlm menu pilihan OLE-OLE RAYA 2016.. Tapi hanya terhad 100 balang aje ye.. makanya, sapa cepat dia dapat…

UNTUK TEMPAHAN, HUBUNGI EJEN BERDEKATAN ANDA…

SENARAI EJEN OLE-OLE RAYA 2016

1. Ellie Hj Darus
0194774566
BB Bangi/Kajang/Bandar Kinrara

2.  Syairah Sulaiman
0129139843
Cyberjaya/Putrajaya/Bangi/Semenyih

3. Azdlydia binti supian
0136795007
Putrajya/ Subang Jaya/ Bandar Sunway/ Puchong

4. Azlin binti Ramli
0122417082
Intan bukit kiara/ Shah alam/ Melaka Tengah

5. Zuraidah Binti At an
0126748364
Nilai / Salak Tinggi / Kajang

6. Noor Hayu Baharudin
017-2339831
Putrajaya

7. Mushi
012-9103911
Puchong / Shah Alam

8. Mimie Hamdan
013-6876877
Seluruh negeri Melaka

9.Nurul Iza
0166358279
Hospital Serdang/MAEPS/MARDI/PUtrajaya/Melaka

10. Azlina
0133931741
U4/U5/U6 Shah Alam / Kota Damansara / Plaza IBM

11. Yuy
0194551584
Cyberjaya/ Putrajaya/ Bangi/ Bandar Seri Putra

12. Feela Othman
0192515067
Rawang / Sg Buloh / Selayang / Manjung

13.Noraini Nor Abidin (along)
0199371919
Kuantan/ Pekan/ Kemaman

14. Fifah Azmi {Eefa Delights}
012-3390748
Taman Puncak Jalil/ Bandar Kinrara/  Equine / Bukit Jalil / Puchong/ Seri Kembangan

15. Noor Zahilah (Zai)
019-3969373
Bandar Baru Bangi/Kajang/UPM/Putrajaya/ Teluk Panglima Garang/Port Dickson

16. Farhana
0122505819
Greenwood/ Wangsa Maju/ Selayang / Sri Gombak

17. Nur Suriyani
0132970995
Hospital Kuala Lumpur/ Sentul/ Kg.Baru/Gombak/ Setapak/ Danau Kota/ JAWI

18. Aainaa Nadirah
012-3453316
Amanputra/ Putra Perdana Puchong/ Cyberjaya/ Temerloh/ Mentakab

19.Lydia Rahayu (Ayu)
0122877542
Shah Alam

20. Ena Mohamad
0145178756
Putrajaya/Setia Alam Shah Alam/Kuantan

21. Rehah
0196507159
Ampang

22. Yanie
01110728183
Besut/Setiu/Pasir Puteh/Kota Bahru

23. Hasla Rahman
0123739936
Bdr Baru Bangi

24. Wany
0192731837
Bangi/Klang/Kuantan/Seremban

PENGELUAR SAH:
DEHEART IDEALISME ~ KEKCAWAN.COM.MY
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

MELTY CHEESE CHOC CAKE

image

image

Semalam, 21/5/2016, berlangsung kelas MELTY CHEESE CHOC CAKE… saya sendiri peminat tegar kek ni… Alhamdullilah semua 7 org peserta juga menggemarinya dan berazam nak jual ratus2 pek utk ramadhan & raya ni. Semoga berjaya.. Aamiin…

**pssstt!! Cantik kemas mereka deko!

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. 

KELAS CREAM PUFF & CHOC ECLAIRS

image

Peserta & hasil kelas CREAM PUFF & CHOC ECLAIRS ~ 22/5/2016
Happy faces! Well done semua!! Raya tahun ni konpem ada juadah ni kat meja kannn…

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. 

RAINBOW CAKE CLASS

image

Raya nanti kita jamu Rainbow Cake pun ohsemmm kan…!

KELAS DEMO RAINBOW CAKE WITH CREAM CHEESE FROSTING
Tarikh: 28 MEI 2016 (Sabtu)
Masa: 12.30pm – 2.30pm
Yuran: RM80

Cara Daftar WhatsApp ke 0194774566:

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. 

YANG ASYIK-ASYIK

image

Dah lewat malam rupanya.. masa untuk merehatkan badan dan tarik selimut…..
Eh! Kenalkan.. ni yg montok2 asyik2 ngaumm2 ni namanya CHOC MADNESS COOKIES.. dah kenal kene la melamar ✌✌✌ ;) ;);)

Utk tempahan WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

MELTY CHEESE CHOC CAKE

image

Bukan sembang kosong, tapi kerana kek ni lah ramai yg dah belajar dpt tambah income berganda2.. syawal tahun lps lebih 200 biji dapat buat dan ntah berala pula terpaksa tolak order, tak terkejar… meh belajar!

KELAS MELTY CHEESE CHOC CAKE
Tarikh: 21 MEI 2016 (SABTU)
Masa:  10.00AM – 12.00PM
Yuran: RM100

Cara Daftar WhatsApp ke 0194774566:

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. 

PROJEK RAYA

image

Ole-ole Raya 2016 bermula dengan Bismillahirrahmanirrahim…. arini amik mood kita buat 500pcs dulu ya… NUTTY FRUITY CHOC TART. Tahun ni saya lebihkan almond kasi ngaummm! Jangan jeling aje, pre-order laa ye.. antara TOP SELLING 3 tahun berturut2…

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

#oleoleraya2016
#biskutraya2016
#kukisraya2016
#raya2016

CHOC MADNESS COOKIES

image

Meratah biskut yang sangat mewah dgn coklat dari tepungnya! Bagaikan “lebih sudu dari kuah” ;) ;);)  CHOC MADNESS COOKIES

Tawaran untuk menjadi ejen & sertai team Ole-Ole Raya 2016 Kekcawan.com.my akan tutup tengah malam ni. Pada yg benar2 nak cari duit belanja raya dgn modal cecah lantai, whatsapp 0194774566

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

KELAS

image

Kelas-kelas baking dan deko terakhir sebelum cuti panjang… semua kelas ni adalah menu2 pilihan terbaik utk Ramadhan & Raya malah sepanjang tahun juga. Sentiasa mendapat tempahan tertinggi. Amik peluang, moh belajar, daftar cepat yaa… very limited seat left! Kasitau kawan2.. ✌✌✌ ;) ;);)

👉  KELAS MELTY CHEESE CHOC CAKE
Tarikh: 21 MEI 2016 (SABTU)
Masa:  10.00AM – 12.00PM
Yuran: RM100

Cara Daftar WhatsApp ke 0194774566:

👉 KELAS DEMO RED VELVET CAKE
Tarikh: 28 MEI 2016 (Sabtu)
Masa: 10.00am – 12.00pm
Yuran: RM70

Cara Daftar WhatsApp ke 0194774566:

👉 KELAS DEMO RAINBOW CAKE WITH CREAM CHEESE FROSTING
Tarikh: 28 MEI 2016 (Sabtu)
Masa: 12.30pm – 2.30pm
Yuran: RM80

Cara Daftar WhatsApp ke 0194774566:

👉 KELAS VARIETY TARTLETS
Tarikh: 29 MEI 2016 (Ahad)
Masa:  10.00am – 2.00pm
Yuran: RM200

1. Tart shell
2. Cheese tart
3. Fruit tart
4. Nutty fruity choc tart
5. Banoffee Tart

Cara Daftar SMS/WhatsApp ke 0194774566:

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. 

CHOC ECLAIRS

image

Making Choc Eclairs di subuh hari… hari ni apa yg special untuk diri uols? Anniversary ke? Birthday ke? Bawak kete baru ke? ;) ;);)

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.