MOIST RED VELVET CAKE

Tempahan last minute hari tu. Kebetulan slot masih kosong dan customer pun sangat mudah berurusan..ringkas, padat dan cepat.

20″ x 10″ Moist Red Velvet Cake with Cream Cheese & Custom Edible Image. Berat kek 7kg lebih juga ni…

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi)

KEK PISANG HARUM

Semalam saya buat jualan Kek Pisang Harum Mini Pek. 15 pek aje buat. Itu pun ada lagi yg nak tapi dah abis. Dari malam tadi, cust2 yg beli, request nak order lagi. InsyaAllah arini saya buat lebih lah sikit..

Nak saya buat Online Class Kek Pisang Harum ni? ❤❤❤

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi)

MOIST CHEEZY CARROT CAKE

Selesai Kelas Demo MOIST CHEEZY CARROT CAKE.. banyak yg dikongsikan termasuk projek untuk Ramadhan & Syawal. InsyaAllah, nanti kami war2kan yaaa… terima kasih pada semua yg datang dan bersetuju untuk partnership.. bersatu teguh, bercerai runtih.. eheheheheh….

Sarat ko kek keret ni….!!!! ❤❤❤

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***NO DELIVERY SERVICE***

KEK PISANG HARUM

KEK PISANG HARUM
Arini ada jualan RM5/pek aje.
Extra 10 pek. Lain dah berpunya. Bole pickup dr 11am – 7pm today. Wassap 0194774566✌✌✌ ❤❤❤

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***NO DELIVERY SERVICE***

KEK PISANG

Ada orang breakfast KEK PISANG HARUM ni abis sepeket! Hamboiiii!!!!! ❤❤❤

Hari ni ada fast sale ya. Yg dalam list, nanti saya blast iklan ✌✌✌

***TIADA KELAS PJJ***
Jadual kelas, klik website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

#share #tag #kasitaukawankawan

CELEBRATION CAKE

10″ Moist Choc Cake + Choc Filling + Buttercream + Custom Edible Image
Berat lebih 3kg ni… slurppp!! ❤❤❤
TQ customer ✌✌✌

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***NO DELIVERY SERVICE***

RAINBOW CAKE WITH FROZEN THEME

Masih ada lagi peminat Frozen yaa… ❤❤❤

8″ rainbow cake + choc filling + buttercream + custom edible image. TQ customer! ❤❤❤

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***NO DELIVERY SERVICE***

MARBLE CAKE

CONFETTI MARBLE CAKE! Awak memang menarik, suwittt dan harummmmm… saya suka awak! ❤❤❤

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***NO DELIVERY SERVICE***

RAINBOW CAKE

Semalam rainbow cake untuk birthday..
Harini rainbow cake untuk wedding..
Ada penanda kot.. ada rainbow nak mewarnai hati ni mungkin ❤❤❤
Eh! Ada kelas kek rainbow

DEMO: RAINBOW CAKE WITH CREAM CHEESE
Tarikh: 11 APRIL 2017 (Selasa)
Masa: 2.00pm – 5.30pm
Yuran: RM90

Cara Daftar WhatsApp ke 0194774566:

***TIADA KELAS PJJ***
Jadual kelas, klik website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi

WALNUT FUDGY BROWNIES

WALNUT FUDGY BROWNIES WITH CHOC DRIZZLE. Customer ni selalu order.. Alhamdullilah .. kalau buat fast sale pun selalu dia rembat juga ❤❤❤ Yang ni katanya untuk majlis. Molek la kita potong siap2 50pcs ha…

Next class:
BROWNIES & BLONDIES
Tarikh: 23 APRIL 2017 (Ahad)
Masa: 9.00am – 2.00pm
Yuran: RM280
👉 Choc Cheese Brownies
👉 Almond Salted Caramel Brownies
👉 Red Velvet Choc Cheese Brownies
👉 Choc Walnut Congo Bars
👉 Butterscotch Blondies

Cara Daftar WhatsApp ke 0194774566: