KEK TEMA BUKU

20191006_181349_0000

KEK TEMA BUKU
Super excited bila customer nak tema ni!
Yang order ni Ellie saspek seorang polis yang berpangkat. Yang mai pickup tadi 3 orang jejaka berbangsa cina yang segak, kemas, semat, unggul dan berbahasa serta manis dengan senyuman terserlah kegagahannya.. tak tau laa polis juga ke… CSI ke apa ke.. tapi memang segak!

“Terima kasih puan. Maaflah datang waktu tengah hari begini mengganggu puan. Tuan Zul dah buat bayaran ke puan?” Alahaiii… berbahasa sungguh. Dah lah rambut sikat rapi. Mai 3 orang semua tegap2…

Eh! Panjang laaak cite ke lain 😅😅😅

Okai.. nak cite yang bunga2 tu. Sebenarnya takde dalam sketch pun. Tapi sebab kat yen papan kek tu tinggal 2 keping je dan dua2 pun ada koyak! Maka terpaksa laaa… maka bunga tu jadi pelindung kekoyakkan papan je sebenarnya 😅😅😅

Terima kasih Tuan Zul. Senang sungguh berurusan 😊😊😊

Roger kita 👇👇👇
WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari Komuter UKM Bdr Baru Bangi & 10 minit dari MRT Kajang)

Comments

No one has said anything yet.

Comments are closed.