BUFFET SLICE CAKE

20190906_191234_000020190907_140251_000020190907_140600_000020190907_140351_0000

BUFFET SLICE CAKE DOUBLE LAYER!
Biasa buat 1 layer aje untuk size 12″ siap2 potong dapat 100pcs. Kali ni buat 2 layer, strawberry cake gabung dengan chocolate cake. Cantumkan dengan strawberry filling dan juga buttercream yang melt in da mouth… budak comel tu 2x tambah! 😋😋😋

Nak size 10″ pun boleh kek gaya gini dapat 36pcs potongan.

Sesuai untuk majlis keramaian.
Orang dah sonot2 makan makanan pedas2 minyak2, nak lah cari kek suwit2 gini 🥰🥰🥰

Roger kita 👇👇👇
WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari Komuter UKM Bdr Baru Bangi & 10 minit dari MRT Kajang)

Comments

No one has said anything yet.

Comments are closed.