KEK TEMA ULTRAMAN

CYMERA_20171029_135959IMG_20170929_174322_478CYMERA_20170929_183650
Untung juga berkongsi kek sambut birthday kan.. dan sampai ke arini, Ultraman ni masih kekal dapat tempat dihati bebudak, tak kira boy or girl!

Nak order kek deko macam ni, bole aje pilih nak kek apa dalamnya tu.. nak kek cekelet ke.. stroberi ke… jenis butter ke.. span ke… InsyaAllah Ellie layan kan jer.. 🤗🤗🤗

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari Komuter UKM Bdr Baru Bangi & 10 minit dari MRT Kajang)
#KekHariJadi #KekBirthday #KekUltraman #KekBangi #KekKajang #PlsShare

Comments

No one has said anything yet.

Comments are closed.