KELAS BANOFFEE TART

image

Assalammualaikum,
Jemputan kelas BANOFFEE TART! Tartlet yg awesome dgn toffee caramel yg mudah di buat dan nyummy (buat mkn ngn roti or biskut cracker pun syok). Digandingkan dgn hazelnut choc paste dan pisang serta cream yg lembut dan rasa yg special. Yg pernah merasa, tau kan rasanya yg syok2 tu… :):):) okai, ni kelas terakhir ya. Lepas ni takde lg kelas single mingle ni. Banoffee tart ada dlm module variety tartlet sahaja iaitu tart shell, fruit tart, cheese tart, nuttu fruity choc tart & banoffee tart.

So pada yg nak belajar banoffee tart aje, meh grab peluang terakhir ni.

KELAS BANOFFEE TART
Tarikh: 8 Nov 2015
Masa: 10.00am – 11.30am
Fees: RM70
** guna ready made tart shell. Resipi tart shell diberikan percuma

Cara daftar: SMS/WhatsApp ke 0194774566: NAMA/BANOFFEE/8 NOV

** war2kan pd kawan2 lain ✌:)

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

Comments

No one has said anything yet.

Comments are closed.