Archive for May, 2020

KEK TEMA THOMAS

Setiap hari kita upload gambar kek mini. Dan hampir setiap hari juga lah yg msg nak belajar buat kek2 begini.

Join Kelas Online PJJ Asas Buttercream. Ada lebih 30 modules dalam tu. Penuh sendat dengan video, penerangan, teknik, tips dan perkongsian. Yang baru nak cuba2 pun bole join. Dah lamai yg blur2 dulu Alhamdullilah sekarang dah selesa tak kekok dan dapat amik tempahan. Yuran berkasih sayang kini hanya RM30!!!

WhatsApp Www.wasap.my/60129319843/bc

KEK TEMA FROZEN & BOBOIBOY

Kek Tema Frozen & Boboiboy
Kek Saiz 4″
MOIST CHOC CAKE & BUTTERCREAM
Sesuai utk 2-4 orang
Harga bermula RM20
Bole pilih topper gambar apa pun

BROWNIE BOTTOM CHEESE CAKE + BABY HOKKAIDO CUPCAKES + FRUIT TARTLET FOR BIRTHDAY

ALHAMDULLILAH
Dua kali dah customer ni order
Walau jauh nun di Shah Alam.
Sanggup bayar delivery caj
Serius laah kita sebak tau!!

Dapat customer yang sudi berkongsi rezeki dengan kita dan runner adalah satu rahmat! Terima kasih customer yang budiman. Semoga Allah murahkan dan berkati rezeki.

KEK TEMA FROZEN

Kek Saiz 4″
MOIST CHOC CAKE & BUTTERCREAM
Sesuai utk 2-4 orang
Harga bermula RM20
Bole pilih topper gambar apa pun

KEK TEMA FROZEN

KEK TEMA BABY SHARK

Sesejak musim PKP ni jarang sangat dapat tempahan kek saiz biasa @ 8″ ni. Bila dapat, rasa teruja len macam! Lagi teruja bila tema nya BABY SHARK. Alahai terus achik Ellie deko sambil nyanyi2 😘😘😘

Memula ada ati nak lukih tapak sulaiman. Tapi… tapi…. takut jadi tapak kasut plak! 😆😆😆

BASQUE BURNT CHEESE CAKE FOR ANNIVERSARY

Saiz 6″ sesuai untuk small family up to 8 members. Tak lah membazir bulan puasa ni.. eh! Kek sedap. Konpem tak bazir! Sekali hadap selesai ni.. hihih…. thanx customer! Semoga suami isteri berpimpinan tangan di Jannah.. Aamin

KEK MINI 4INCI

Kek Tema Elsa Frozen dgn skirt kembang 🥰🥰🥰
Kek Tema Boboiboy. Boboiboy api kan ni? Kan? Kan?
Kek Tema Yaya kawan si Boboiboy.. heheheh..

Alhamdullilah… semua 3 kek ni tempahan dari seorang customer. Terima kasih ya…. semoga ada rezeki kita berurusan lagi 🥰🥰🥰

BASQUE BURNT CHEESE CAKE

Saiz 6inci sesuai untuk 6-10 orang. Kebetulan ada fresh strawberry, kita kasi deko free jer… si hitam manis berjumpa dgn si jelita merah kan nampak manis… hihihihi 🥰🥰🥰

BASQUE BURNT CHEESE CAKE

Alhamdullilah.. 35 set utk jualan Iftar Dessert. Setiap pek ada 2 slice dan FREE fresh strawberry buat peneman ehehheheh… sempena Ramadhan, hanya rm10/pek.

Esok kita jual menu lain pula utk Iftar Dessert. Please whatsapp for info ya www.wasap.my/60194774566 Thanks…