Archive for May, 2020

KEK TEMA HELLO KITTY

Customee beri contoh. Kita cuba follow. Heavenly choc cake jadi pilihan customer. Nice! Utk chocolate cake lover!

MELTY CHEESE CHOC CAKE

BASQUE BURNT CHEESECAKE

KEK TEMA FORTNITE

Kek Mini Saiz 4″
MOIST CHOC CAKE DISALUT DENGAN BUTTERCREAM
Sesuai utk 2-4 orang
Harga bermula RM20
Tambahan RM4-8 untuk topper bole pilih gambar apa pun
Tambahan RM2-8 untuk lain2 seperti choc ganache dripping, fresh strawberry, choc candy dan lain2.

MINI PAVLOVA

MELTY CHEESE CHOC CAKE

Tak penah bosan! Ntah berapa banyak kali customer ni order dah. Selama PKP ni je dah 2 biji yang besar. Yg mini pek.. ermm.. lost count!

TOBLERONE CHEESE CAKE

Kat dalam pun ada Toblerone cincang. Sedapnya gigit2 sekali dgn cheese dan campuran Nutella 😋😋😋 memang mewah kek ni.

DOUBLE CHOC FUDGY BROWNIES

KEK MINI 4″

Simple jer customer request asal warna pink & blue
Tema Didi & Friends dan nak ada buah strawberry. Terus nampak mewah kan… 🥰🥰🥰

CHOC BREAD BUTTER PUDDING

Alhamdullillah.. 24 pek harini. Vanilla custard sauce tu dah mcm eskrem haaa eheheheheh… senang nak makan. Gunting dan tuang!