Archive for April, 2020

BASQUE BURNT CHEESECAKE

Selesai tempahan Basque Burnt Cheesecake
Haritu buat guna 1 oven jer
Kali ni kene on 2 biji oven baked 8 biji
Baru lah ku tahu satu oven tu terlebih skit burnt dari yang satu lagi. Personally Ellie suka yg extra burnt tu. Lebih mengancam texture dan rasa nya.. dan sesungguhnya black itu menawan ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ
Harini Ellie hadiahkan buah strawberry & anggur sapphire jadi peneman burnt cheesecake ni
Tu dia! Bukan kaleng2โ€ฆ ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹
Roger kita ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
FB: Kekcawan.com.my
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari Komuter UKM Bdr Baru Bangi & 10 minit dari MRT Kajang)

KEK MINI 4″ DI MUSIM PKP

HIKMAH PKP
Ada ibu ayah yang langsung tak pernah beli kek apalagi raikan hari jadi anak2. Dikala PKP dan anak2 dah mula kebosanan, ibu ayah mula cari akal nak gembirakan anak2.
Tempah kek walaupun bukan birthday anak juga salah satu solusinyaโ€ฆ apa lagi jika ianya hari jadi si anak.
Anak happy sampai mengalir airmata dan peluk ibu ayah dengan erat!
“Terima kasih ayah! Terima kasih ummi! Ini kali pertama abang dapat kek hari jadi!”
Dan air mata ibu ayah itu pula yang mengalirโ€ฆ
Membahagiakan orang lain sehingga kita rasa nikmat kebahagiaan tuโ€ฆ.
Kek Saiz 4″
MOIST CHOC CAKE & BUTTERCREAM
Sesuai utk 2-4 orang
Harga bermula RM20
Bole pilih topper gambar apa pun
Tempahan: 2 hari awal
Pickup: Taman Tropika Sg Tangkas
Delivery: guna Lalamove caj ikut alamat
Roger kita ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari Komuter UKM Bdr Baru Bangi & 10 minit dari MRT Kajang)

BREAD BUTTER PUDDING

CHOCOLATE BREAD BUTTER PUDDING WITH VANILLA CUSTARD SAUCE
Pergh! Panjang nau nama! ๐Ÿ˜…
Kesian coklat tu buruk nau kene simbah dgn lebihan custard pudding. Len kali curah abis2 dulu baru tabur coklat tau cik Ellie …! ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Next week kita buat mini pek
Ramai lak wassap minta..
Roti loaf kita bikin sendiri tau
Ngaum abis!!!!!
(Read: masuk bakul angkat sendiri ๐Ÿ˜†)

HIKMAH PKP

HIKMAH PKP
Ada ibu ayah yang langsung tak pernah beli kek apalagi raikan hari jadi anak2. Dikala PKP dan anak2 dah mula kebosanan, ibu ayah mula cari akal nak gembirakan anak2.
Tempah kek walaupun bukan birthday anak juga salah satu solusinyaโ€ฆ apa lagi jika ianya hari jadi si anak.
Anak happy sampai mengalir airmata dan peluk ibu ayah dengan erat!
“Terima kasih ayah! Terima kasih ummi! Ini kali pertama abang dapat kek hari jadi!”
Dan air mata ibu ayah itu pula yang mengalirโ€ฆ
Membahagiakan orang lain sehingga kita rasa nikmat kebahagiaan tuโ€ฆ.
Kek Saiz 4″
MOIST CHOC CAKE & BUTTERCREAM
Sesuai utk 2-4 orang
Harga bermula RM20
Bole pilih topper gambar apa pun
Roger kita ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari Komuter UKM Bdr Baru Bangi & 10 minit dari MRT Kajang)