Archive for December, 2018

12.12 DOUBLE MADNESS OFFER – ONLINE CLASS PJJ FB GROUP

ONLINE CLASS PJJ FB GROUP
OFFER!!! OFFER!!! OFFER!!!

Hanya klik whatsapp official admin dari senarai dibawah utk info lanjut:

1. Syairah
www.wasap.my/+60132634457

2. Fatimah
www.wasap.my/+601129022644

3. Zaneet
www.wasap.my/60185781701

4. Hasla www.wasap.my/+60189792242

5. Fairoz
www.wasap.my/60135982862

6. Rafizah
www.wasap.my/60126584039

7. Feela Othman
https://wasap.my/60192515067

8. Mamazieza
https://wasap.my/60195590410

9.Mai
https://wasap.my/601112752119

10. Mardhiyah http://www.wasap.my/60193523225

GRAB CEPAT! KASITAU KAWAN2!

Belajar online serupa macam face to face. Lengkap padat dengan video, teknik, tips dan bonus! 😍😍😍

#kelasbaking #kelasmasak #bakingclass #kelaskek #kelasbangi #kekbangi #onlineclass #kelaspjj #kelasonline #pjjclass

20181211_134237_0001

20181211_114351_0000

KEK KAHWIN

Alhamdullilah … task yang customer berikan dpt disempurnakan sebaiknya. Customer kasi bajet, terserah nak deko mcm mana, kek apa… happy me bila dapat order macam ni 😍😍😍

Dalamnya pink ombre butter cake, guna resipi marble cake. Sapa blom join, dijemput join Online Class PJJ Aneka Kek Marble. Ada lebih 5 jenis resipi dan ntah berapa banyak BONUS dah lost count sebab asyik add in jer 😆😆😆

Dalamnya buttercream icing & choc filling. Dan luar salut dengan buttercream icing. Bila dapat resipi dan teknik yang betul bancuh resipi, InsyaAllah memudahkan kerja dan hasil juga puas ati. Sapa belum lagi join Online Class PJJ Buttercream, sila2kan lah yer.. dah lebih 1000 orang sertai. Malah bakers2 tersohor pun ramai dalam group ni 😍😍😍

Kek saiz 8″ dan 6″ dan masing2 berketinggian 7″. Total weight kek ni 6kg. Atas tu Ellie susun store-bought gumpaste flower jerr… 😄😄😄

Embroidery tu bole rujuk youtube ya. Keyword: embroidery cake. ✌✌✌

Untuk belajar buat kek stack tanpa rasa gerun kesah waima bawa kek dari utara ke selatan pun tak seriau, bole belajar teknik yang tepat dengan FB “En Ruffey Cackey” bukan aje teknik tapi berlambak2 tips dan cara dekorasi yang dikongsikan. Seriuosly superb!!!! 👏👏👏

Ramai yg pm Ellie tanya macam mana salut kek mulus gitu. Yg penting ilmu dan juga guna buttercream yang steady.. bila ada ilmu, ikut teknik yg betul, ada kesabaran dan ketenangan, InsyaAllah puas hati. Yang ni Ellie x dapat buat online class sebab Ellie percaya kat youtube pun berlambak tutorial melepa kek tapi masih ramai yg gagal dapat yg mulus. Sebabnya, lebih afdal berguru depan mata. Ellie ada buat kelas hands on. Yang dekat2 meh laaa.. yg jauh2 pakat2 set date, bole mai personal class. Apa pun bila ada ilmu, practice make perfect. 😁😁😁

CYMERA_20181201_171747

20181201_184554_0001

CYMERA_20181205_172733

20181205_172511_0001

20181202_073315_0001

KEK ANNIVERSARY & BIRTHDAY

CYMERA_20181204_065710

Seriously teruja bila dapat order ni.. 😍😍😍

Customer order kek saiz 20″ x 10″ layer bawah moist choc cake layer atas vanilla butter cake, filling dgn salted caramel buttercream dan frosting dgn buttercream. Bahagian filling tu, buttercream digodak bersama salted caramel dulu. Dah sapu layer, drizzle lagi dgn salted caramel… wallaaa!!!! 😋😋😋😋

Thank you customer! 😍😍😍

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari Komuter UKM Bdr Baru Bangi & 10 minit dari MRT Kajang)