Archive for July, 2017

BABY HOKKAIDO CUPCAKES

180pcs BABY HOKKAIDO CUPCAKES
Tempahan dari 2 orang customer. Dah abis syawal pun masih ada yg order utk jamuan. Yg penah order pun repeat order. Alhamdullilah …. seronok gak buat sicomel gebu wangi ni 😗😗

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***SORRY, NO DELIVERY SERVICE***

ORANGE CHOC MARBLE CAKE

ORANGE CHOC MARBLE CAKE
Siap balut dgn ‘cling wrap’ supaya lebih moist dan harum! Kek ni lepas 2-3 ari lagi mantop rasanya..

Nak order bole…
Nak belajar online pun bole…😗😗

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***SORRY, NO DELIVERY SERVICE***

SIMPLE CAKE FOR GIRLS

Yang terakhir untuk malam ni, moist choc cake & buttercream simple2 untuk gegirl2 jer ni… 😗😗😗
Dah bole merangkak cari katil.. 😴😴😴

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***SORRY, NO DELIVERY SERVICE***

CHEESE TART

OVERTIME
150pcs Blueberry cheese tart siap… nak deko sebiji kek je lagi. Pastu bole laa 😴😴😴😴
Alhamdullilah … rezeki buat belanja jengah anak kat asrama esok…

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***SORRY, NO DELIVERY SERVICE***

VSC!

PREMIUM VICTORIA SANDWICH CAKE WITH HOMEMADE STRAWBERRY COMPOTE & SWISS MERINGUE BUTTERCREAM
Minta maap lah… panjang benau nama budak yg ni. Sesuai lah dgn keremehan dan kemahalan membuatnya 😅😅😅 dia punya bau… aduhh!!! Melting tau menggoda! ❤❤❤

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***SORRY, NO DELIVERY SERVICE***

FLOWER CAKE

VANILLA SPONGE CAKE WITH STRAWBERRY FILLING & BUTTERCREAM
Yang simple2, yang suwit2, yang kecik2 ajerr… 🤗🤗 nak kasi hadiah katanya

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***SORRY, NO DELIVERY SERVICE***

SPONGE SLICE CAKE

SPONGE SLICE CAKE
Siap potong 100pcs
Strawberry cake + strawbery filling + drop flower buttercream. Terus layan selagi ada raya ek… lepas raya pun hakak layan gak 🤗🤗🤗

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***SORRY, NO DELIVERY SERVICE***

SLICE CAKE

SPONGE SLICE CAKE
Strawberry cake + strawbbery filling + drop flower buttercream. Potong 100pcs. Warna-warni Aidilfitri 😗😗😗

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***SORRY, NO DELIVERY SERVICE***

BABY HOKKAIDO CUPCAKES

BABY HOKKAIDO CUPCAKES
Yang terakhir dibelai hari ni. Dah cecah 1000pcs tempahan sepanjang Syawal ni. Alhamdullilah …..

Dah.. hakak nak tutup studio baking convert jadi daput masak lak. Nak bikin cucur udang utk dinner.. 🤗🤗🤗

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***SORRY, NO DELIVERY SERVICE***

FRUIT TART