Archive for February, 2017

VICTORIA SANDWICH CAKE

VICTORIA SANDWICH CAKE
Haritu rasa je.. laa ni order terus…! Total 500g fresh strawberry digunakan! Bau dia menyengat betul! ❤❤❤

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

MARBLE CAKE

STRAWBERRY MARBLE CAKE!
Sat lagi kita kawankan ngan Hazelnut Choc yaaa.. kasi ngaum lebihhh skit!!! ❤❤❤

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

HOKKAIDO CUPCAKES

Kelas HOKKAIDO CUPCAKES (25/2/2017)
Alhamdullilah banyak perkongsian semalam! Masing2 nampaknya bersemangat nak buat berniaga. Benda mudah dan sedap kan! Tak guna banyak utensil tu yg paling best.. takyah teruk2 nak cuci mcm2 bekas.. 😄😄😄 dan yg palingggggg syok.. BOLE FROZEN! Apa lagi.. bikin banyak2 buat stok. Bebila customer nak, dah ready! Terima kasih uols semua! Jumpa lagi next time ya… ❤❤❤

***TIADA KELAS PJJ***
Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.
#share
#tag
#kasitaukawankawan

HEAVENLY CHOC CAKE

HEAVENLY CHOC CAKE
Satu lagi kek promo february yg dapat sambutan hangat! Terima kasih pada semua customer yang order.. yg repeat order… ❤❤❤ harini ada 3 biji lagi utk customers… siap dulu sebiji utk cust yg nak amik pagi ni. InsyaAllah rasanya kita sambung promo mac pula tp lain skit kaedahnya.. ✌✌✌

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

BUTTERSCOTCH CARAMEL NUTS CAKE

Promo February RM50 aje. Special harini hanya RM45. Hanya 6 biji yang saya offer semua sold out. 3 biji ni customers nak pickup awal pagi ni kita kasi bikin dulu. Lagi 3 biji customers amik esok pagi pula..

Nantikan promo bulan Mac yaaaa..
Rasanya nak buat Moist Red Velvet Cake.. ❤❤❤

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

NAK BELAJAR DEKO CUPCAKES?

Alhamdullilah .. live demo cupcakes deco selesai. Ni hasilnya.. sesuai utk beginner. Yg terlepas, bole klik link ni https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=650516591800838&id=132174953635007

Nak share pun bole.. nak tag kawan2 pun bole ✌✌✌ ❤❤❤

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

VICTORIA SANDWICH CAKE

Klik link ni, saya bercerita sikit perihal Victoria Sandwich Cake ✌✌✌ ❤❤❤

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10153689614692465&id=698057464

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

LIVE DEMO: CUPCAKES DECO

LIVE DEMO: CUPCAKES DECO
Malam ni, Khamis, 23/2 @ 8pm
Di FB Page: Kekcawan.com.my

Jemput LIKE page ni dan tunggukan kemunculan saya. Kita akan belajar deko begini. 2 jenis warna, 6 jenis tone, 1 nozel aje. Macam mana nak buat? Jangan lupa, set alarm kat handphone uols ya ✌✌✌ ❤❤❤
#share dan #tag kawan2 tau…. 😉😉😉

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

ALL ABOUT CHEESE CAKE

Cheese cake! Cheese cake!! Kita belajar 4 jenis, lain2 teknik, dari 4 ni saya akan soksek sekali utk tukar2 flavour… dalam kelas kita belajar Baked mango cheese cake misalnya, kalo nak wat baked strawberry cheese cake pun bole! Pastu saya soksek sekali nak buat yg kecik2, bulat, comel2, ekonomi sikit… haaa gitu…

ALL ABOUT CHEESE CAKES (Part 1)
👉 Baked Mango Cheese Cake
👉 Blackforest Cheese Cake
👉 Double Choc Oreo Cheese Cake
👉 Banana Toffee Almond Cheese Cake
Tarikh: 5 MAC 2017 (Ahad)
Masa: 9.00am – 3.30pm
Yuran: RM300

Cara daftar: WhatsApp ke 0194774566 : NAMA /CHEESECAKE / 5 MAC

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.
#share
#tag
#kasitaukawankawan

SPECIAL PROMO!

Ingat tak promosi kek feb RM50 aje? Yg ni saya topup lagi diskaun!

❤ 6″ Butterscotch Caramel Nuts Cake
Harga promo: RM50
Extra discount RM5
Maka, Harga Promosi Hanya RM45

SYARAT: Hanya untuk pickup pada 24/2/2017 antara jam 10am – 2pm ATAU pada 25/2/2017 antara jam 7am – 12pm. HANYA 6 biji sahaja yg ditawarkan! Kasitau kawan2 yaa.. #share & #tag

👉 sesuai untuk 5-6 orang
👉 whatsapp 0194774566 utk tempahan
👉 self pickup sahaja

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***