Archive for July, 2013

PROMOSI KELAS BULAN RAMADHAN

Assalammualaikum, Bersempena dengan bulan Ramadhan & Raya yg bakal menjelang, berikut adalah promosi dengan yuran yang super duper gempak gempur 🙂 Lain kali tak dapat dah. Sesapa aje bole attend; usia minimum 14 tahun. InsyaAllah raya tahun ni kita buat sendiri juadah yaa.. tak perlu tempah2.. Daftar segera sementara ada kekosongan. Ajak kawan2, jiran tetangga & saudara mara sekali.. 🙂

Borang pendaftaran: KLIK SINI

jadual kelas

PROMOSI COOKIES & KUDAPAN 2013

Assalammualaikum, Esok Ramadhan bakal menjelma… Selamat menjalani ibadah puasa 🙂

Nak buat promosi skit… FREE DELIVERY dengan pembelian minimum RM150 ke seluruh lembah klang meliputi Ampang/area KLCC/ Area Jln TAR/ Taman Melawati /Pandan/Petaling Jaya / Kelana Jaya / Damansara / Kajang / BB Bangi. Ajak kawan2 opis/sedara mara/sahabat handai pakat tempah sama2 🙂

InsyaAllah semua produk cookies & kudapan dari kami adalah yg terbaik & berkualiti. Sudah berada dipasaran sejak tahun 2007. Terima kasih atas segala sokongan.

 

almond white choc
ALMOND WHITE CHOC **bole di pos**
40PCS ~ RM26
**hirisan badam dipanggang rangup disaluti dengan coklat putih dan aroma orange

biskut mr y

BISKUT MR Y
50PCS ~ RM26
**biskut yg lemak dan “krup krap” lembut

 

cornflakes pedas

CORNFLAKES PEDAS **bole di pos**
300g+- ~ RM20
**cornflakes & kacang tanah disira dengan sambal pedas dan dipanggang agar ranggup & tahan lama.

double choc chip

DOUBLE CHOC CHIP
55PCS ~ RM26
** best selling sejak 2008. Dgn badam cincang panggang, choc chip yg mewah & serbuk koko berkualiti jenama LE BOURNE

 

homemade ketupat choc

HOMEMADE “KETUPAT” CHOCOLATE **bole di pos**
60PCS ~ RM26
**gabungan white choc & dark choc serta diberi perisa strawberry

honey cornflakes

HONEY CORNFLAKES
55pcs ~ RM26
**cornflakes emas kekuningan disalut dengan madu dan dipanggang garing

kuaci florentine

KUACI FLORENTINE **bole di pos**

40PCS ~ RM26
**limpahan kuaci dalam kepingan kudapan yg sgt mengasyikkan

kurma coklat badam

KURMA COKLAT BADAM **bole di pos**
40PCS ~ RM30
**best selling sejak 2007. menggunakan dark choc, badam panggang sebiji dan kurma yg lembut ber’juicy’. Digalakkan utk bersahur & berbuka puasa terutama utk mendidik anak2 memakan buah kurma.

muruku asli

MURUKU ASLI **bole di pos**
300G+- ~ RM16
**resipi asli terasa aroma & perisanya

orange choc chip

ORANGE CHOC CHIP
55PCS ~ RM26
**choc chip cookies yang lain dari yg lain. Terasa kesegaran perisa orange. Ada yang kata macam coklat ZIP.

popia sira manis

POPIA SIRA MANIS **bole di pos**
600G+- ~RM20
** best selling sejak 2010. Kudapan wajib dgn popia yg sangat garing & halus

popia sira masin

POPIA SIRA MASIN **bole di pos**
600G+- ~RM20
** best selling sejak 2010. Beri kelainan pada juadah kudapan dgn kemasinan dihujung lidah bersama kegaringan & kehalusan rasa

semperit tradisi

SEMPERIT ASLI
55PCS ~ RM26
**best selling sejak 2008. Resipi turun temurun makcik!

tart nenas

TART NENAS
50PCS ~ RM26
**homemade inti nenas. Kelembutan biskut yang melt dalam mulut bersama keenaakan masam manis inti nenas. Diperkenalkan tahun 2012 dan menjadi top selling!

 

CARA TEMPAHAN
Emailkan ke deheart@gmail.com Info berikut
Nama:
Contact no:
Jenis & kuantiti cookies & kudapan:
Tarikh Pickup:

SENARAI EJEN BERDEKATAN
Atau boleh terus hubungi & buat tempahan dengan ejen berdekatan

012-3453316 (Cyberjaya/Putrajaya/Amanputra/Putra Perdana Puchong)
0192828266 (Bdr Teknologi Kajang/Semenyih)
0122609654 (Seri kembangan/Serdang/Ampang/Keramat/Setiawangsa)
0193701923 (Nilai/Seremban/PD/Sepang/Bdr Baru Salak Tinggi/Mantin/Banting)
0122417082 (Subang/Shah Alam/ Keramat/Ampang)
0192552627 (Hospital Serdang)
0123551730 (Melaka/Salak Tinggi/Mantin/Cyberjaya/Seremban/Sepang)
0129139843 (Semenyih/Pekan Kajang/Bdr Baru Bangi/Putrajaya/Cyberjaya)
0193214886 (Kota Seriemas/Enstek/Sepang/Klang/Bandar Baru Sg Buloh)
0199191835 (Cheras/Putrajaya Kompleks D/Taman Melawati/Bdr Baru Salak Tinggi)
0192225645 (Alam Sari/UKM/Bdr Baru Bangi/Putra Heights/HICOM)
0129394001 (Putrajaya/Kuala Terengganu)
0199101912 (Bangi/Cheras/Ampang/Hulu Langat/Selayang)
0122877542 (Seksyen 7 Shah Alam/Padang Jawa/Bukit Raja)
0174792854 (Putrajaya/Kedah)
0145178756 (Putrajaya/Kuantan)
01128528581 (Cyberjaya/Putrajaya/Seremban/Dengkil)
0123739936 (Bdr Baru Bangi/Sg Ramal/Sg Merab)
0136794383 (USIM/Politeknik Shah Alam/Kuarters KLIA/Kota Seriemas)
0192242252 (Technology Park/Sri Petaling/Bdr Kinrara/Selayang/Gombak)
0126584039 (Brickfields/Bangsar/Bukit Damansara/Putrajaya)

COOKIES & KUDAPAN ~ 2013

Assalammualaikum, bersempena dengan Ramadhan & Syawal yang bakal menjelang, seperti tahun2 terdahulu, kami menyediakan pelbagai jenis juadah cookies & kudapan yang berkualiti untuk hidangan anda. Tahun ni Alhamdullilah sebanyak 14 jenis cookies & kudapan dapat kasi sediakan 🙂 Sila hubungi ejen yang berdekatan dengan anda untuk membeli yer.. Terima kasih 🙂

** SILA DOWNLOAD ONLINE CATALOG NI UNTUK SAIZ LEBIH BESAR**

online catalog - Copy

Kelas Tartlet Sebelum Ramadhan

KELAS VARIETY TARTLETS
(Tart shell, Cheese Tart, Fruit Tart & Nutty Fruity Choc Tart)
* kesemua dessert yg bole dibuat bila2 masa, kejap ajer dah siap! Pada yg baru nak berjinak2 dlm dunia perniagaan dessert, inilah yg terbaik & termudah**
Fees: RM150
Tarikh: 7 Julai 2013 | Masa: 9.30am – 2.30pm

Daftar guna BORANG PENDAFTARAN

tartlet-v2