Viewing ‘Cake – Standing Banner’ Category

RED VELVET SLICE CAKE & FRUIT TART

Matahari belum kuar, customer dah mari pickup. Dari awal Ramadhan dah booking. Bagus betul😘😘😘

10″ square Moist Red Velvet Slice Cake with Cream Cheese + Fresh Strawberry + Blueberry + Choc Deco + Custom Standing Banner

50pcs Fruit Tartlets

Semua untuk anak si birthday girl jamu kawan2 di sekolah 😘😘😘

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***SORRY, NO DELIVERY SERVICE***


SOFTBALL THEME CAKE

PERTEMUAN MEMBER LAMA
Serious lama.. more than 10 years rasanya. Terputus hubungan. Dan kerana fb upsr kami bertemu kembali! Eh! Rasanya bertemu kerana topik #SEMESTI kot. Tetap ayu, comel, suwit macam dodulu gak… next time kita jumpa dating2 ek Haryati MY.. shell out ke kan.. ❤❤❤

10″x7″ rectangle Heavenly Choc Cake + Edible image + topper

Berat kek ni 2kg++ yg memang hantu coklat memang sesuai sangat!

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi)

Light Blue & Pink Wedding Cake

My 1st wedding cake for 2017
Orang lain dah berpuluh wedding cake buat. Ehehehhe… Bawah 8″ Moist Choc Cake & atas pula Vanilla Butter Cake. Tinggi keseluruhan hampir mencecah 12inci, berat 6kg. Custom cake topper tempah dari Mohamad Nazri Terima kasih Puan Aisyah ❤❤❤

Looking for more wedding cake to make.. meh lah order2 riki2 saya 😉😉😉

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***NO DELIVERY SERVICE***

RAINBOW CAKE 

Cake topper simple macam ni saya kasi FREE aje. Tak charge apa pun. ✌✌✌

8″ round rainbow cake + buttercream filling & frosting + simple cake topper

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

FRUITILICIOUS CAKE

FRUITILICIOUS CAKE. Bukan hanya mewah buah2 di atas kek, malah di setiap layer dalam kek juga penuh dgn buah-buahan segar. Tinggi kek ni cecah 5inci. Puas lah nak makan..

THE BIRTHDAY CAKE

8″ GERMAN BLACKFOREST CAKE
** yg ni customer request nak deco meriah dgn choc candy & cookies

KEK TEMA MINECRAFT

KEK TEMA MINECRAFT

image

Kek ini di tempah oleh kakak ipar saya, Puan Shasha sempena birthday anak bongsunya yg ke 7 tahun pada 27/2/2016 ;););)

8″ Square Moist Choc Cake + Choc Filling + Choc Buttercream + Cake Topper

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

CAKE FULL WITH CHOCOLATE

image

#lamatakupdate
Tempahan dari Puan Zarith (3/10/2015)
8″ vanilla butter cake + cream filling + buttercream & choc ganache frosting + kinder bueno + choc candy + standing banner + ribbon

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

ABSOLUTE CHOC CAKE FOR BIRTHDAY

image

Another repeat customer, Puan Zarith.. tempahan pada 16/1/2016
8″ Absolute Choc Cake + Choc Filling + Buttercream & Choc Glaze + Choc candy & such + ribbbon + wafer roll

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.