Viewing ‘Cake – Choc Ganache’ Category

MELTY CHEESE CHOC CAKE

MELTY CHEESE CHOC CAKE
Antara kek berhantu! Customer ni rajin order kek ni.. dah tak terbilang berapa kali repeat order.

Saiz 9″ berat lebih 1.5kg
Sagat dengan dark choc, white choc & butterscotch choc serta di tabur dgn choc chip & wafer roll serta drizzle dgn choc ganache. Cream cheese nya bukan biasa2.. gabungan pelbagai bahan yang seirama… hamboiii hayat hakak.. ni sehabis baik nak kasi uols bayangkan nikmatnya ni.. 😅😅😅

Nak order pun bole.. nak belajar pun bole. Dalam kelas saya ajarkan juga buat mini pek dgn cara yg mudah takyah nak bake sebiji2.. jenuh!

MELTY CHEESE CHOC CAKE
Tarikh: 28 Oct 2017 (Sabtu)
Masa: 2.30pm – 5.30pm
Yuran: RM100

Untuk mendaftar: Klik www.wasap.my/60194774566

Jadual kelas, klik website: www.kekcawan.com.my
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari Komuter UKM Bdr Baru Bangi & 10 minit dari MRT Kajang)

#kasitaukawankawan #kelasmasak #kelasbaking #kelaskek #onlineclass

IMG_20171003_085036_837

SWEET BIRTHDAY CAKE FOR GIRL

Kadang-kadang hidup ni penuh dgn rusuhan dlm hati. Seorg sahabat kata, jgn sibuk fikirkan apa org kata, sibukkan mcm mana nak baguskan diri sendiri sudah lah…

8inci kek span vanilla dilapis dgn coklat ganache dan diselimut dgn buttercream serta curahan manja coklat ganache. Yang simple2 asal sweet2 katanya…. sweet ke ni? 😙

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari Komuter UKM Bdr Baru Bangi & 10 minit dari MRT Kajang)

GERMAN BLACKFOREST CAKE

#throwback
10″ German Blackforest Cake
Customer request nak kek lebar, rendah sikit pun takpe. Biasa 1 adunan kek ni saiz 8″ tapi ni kita buat 10″ dihiasi dgn segala mcm choc candy dan penyeri si strawberry.😙😙

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi)

MELTY CHEESE CHOC CAKE

#throwback
Melty Cheese Choc Cake
Antara kek yg sentiasa dapar tempat di hati customer. Dah order, dah rasa.. InsyaAllah biasanya akan order lagi 😗😗😗

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***SORRY, NO DELIVERY SERVICE***

SIMPLE CAKE FOR GIRLS

Yang terakhir untuk malam ni, moist choc cake & buttercream simple2 untuk gegirl2 jer ni… 😗😗😗
Dah bole merangkak cari katil.. 😴😴😴

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***SORRY, NO DELIVERY SERVICE***

CHOC CAKE

SIMPLE TAPI MEWAH
Choc Sponge Cake + Choc Filling + Buttercream & Choc Ganache + Choc Candy

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***SORRY, NO DELIVERY SERVICE***

CELEBRATION CAKE

Satu kek u tuk ramai2.. bagus ni ❤❤❤
8″ round moist choc vake + blueberry filling + fresh cream + choc dripping + choc candy deco

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi)

HEAVENLY CHOC CAKE

HEAVENLY CHOC CAKE
Satu lagi kek promo february yg dapat sambutan hangat! Terima kasih pada semua customer yang order.. yg repeat order… ❤❤❤ harini ada 3 biji lagi utk customers… siap dulu sebiji utk cust yg nak amik pagi ni. InsyaAllah rasanya kita sambung promo mac pula tp lain skit kaedahnya.. ✌✌✌

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

HEAVENLY CHOC CAKE

Hari ni dapat buat 2 biji je. Sebab banyak kek layan nak dilayan dengan cream puff 200pcs. Mohon maaf ya yg terpaksa saya tolak order utk kek promo ni. Ramai nak balik beraya bawak ole-ole rupanya…

PROMO SEHINGGA FEBRUARY 2017
6″ Heavenly Choc Cake with Fererro Rocher
** sesuai untuk 5-6 orang
Harga promosi: RM50

👉 tempah awal atleast 5 hari
👉 whatsapp 0194774566 utk tempahan
👉 self pickup only

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

PROMOSI FEBRUARY 2017

Memandangkan permintaan Kek Coklat Terlajak Coklat ni dapat sambutan hangat, yang dah penah order, repeat order lagi… kita sambung je promo utk FEBRUARY ✌✌✌

PROMO FEBRUARY 2017
6″ Heavenly Choc Cake with Fererro Rocher
(Berat 1kg+-) ~ sesuai untuk 5-6 orang
Harga promosi: RM50

👉 tempah awal atleast 5 hari
👉 whatsapp 0194774566 utk tempahan
👉 self pickup only

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***