Viewing ‘Cake – Choc Ganache’ Category

MELTY CHEESE CHOC CAKE

KOREKSI DIRI..
Pelik juga bila dibahasa melayukan.
Tapi indah pengertiannya.

9″ Melty Cheese Choc Cake + Shredded Choc + Pretzel Deco

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

HEAVENLY CHOC CAKE


PROMOSI SEPANJANG JANUARY 2017
6″ Heavenly Choc Cake with Fererro Rocher
(Berat 1kg++) ~ sesuai untuk 5-6 orang
Harga promosi: RM50

👉 tempah awal atleast 5 hari
👉 whatsapp 0194774566 utk tempahan
👉 self pickup only

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

HEAVENLY CHOC CAKE

A slice of cake..

HEAVENLY CHOC CAKE


HEAVENLY CHOC CAKE
Absolutely for Choc & Cake lovers!!
Dengan mousse choc & grated choc as filling, hard choc ganache as coating, tekstur kek pula, so dense, sedikit chewy tapi ada kelembutan tersembunyi… Eh! Terasa nak buat promo small size lah kek ni.. ❤❤❤

CHOCOLATE CAKE

HEAVENLY CHOC CAKE
Terapi diri.. merawat jiwa… all I need is CHOCOLATE…

MACAM-MACAM KEK ADA


Uols chillax relax dulu laaa ye…. ✌✌✌

MELTY CHEESE CHOC CAKE

Antara kek yang berada di TOP 5 tahun 2016, Melty Cheese Choc Cake. Kalau buat yg mini pack pun, Alhamdullilah sekejap je dah licin cust grab!

9″ Melty Cheese Choc Cake + Grater choc & Pretzel + Simple Wording Topper (Berat anggran 1.5kg)

HOMEMADE ICE CREAM CAKE


HOMEMADE ICE CREAM CAKE
Semakin menjadi pilihan customer. Selama ni saya hanya buat saiz 8″ sahaja. Memandangkan banyak juga permintaan nak kek ice cream yg lebih kecil, utk famili kecil, InsyaAllah bermula 2017 saya akan buat size 6″. Sesuai utk 4-5 orang.

Yang beraksi dalam gambar ni
8″ round Ice Cream Cake
Choc flavour cake + 2 layer – vanilla & choc homemade ice cream + deco with choc dripping + choc chunk + pretzel + simple wording topper

Berat anggaran 1.3kg
Kek ice cream ni besar. Tapi ringan. Macam ni 20 orang pun bole makan.

GERMAN BLACKFOREST CAKE


GERMAN BLACKFOREST CAKE

with Choc Dripping & Choc Candy Deco

Sarat benau haaa…. sebelum makan kek, kita kutip makan dulu budak2 atas tu.. 😄😄😄 

HEAVENLY CHOC CAKE

Hujan sepanjang malam, sejuk nau nau gigil sampai ke tulang!

HEAVENLY CHOC CAKE
Taktau nak habaq. Sedap lain macam dia ni. Lagi lama simpan dalam chiller, makin mengaum rasa teksturnya.

Yang ni deco suwit2 bunga2 taman sempena sambutan ulang tahun kelahiran 2 orang adik beradik kembar, surprise party katanya.

Pada yg pernah attend kelas saya, 11 Dec ni saya ada buat kelas demo kek ni. Saya ajarkan juga hard choc ganache coating ni.

Saya jemput pada yg pernah attend mana2 kelas saya, dari zaman dodulu sampai laa ni, meh Whatsapp 0194774566 utk info lanjut.