Viewing ‘Cake – Fresh Fruit’ Category

FRUITILICIOUS SQUARE SLICE CAKE

FRUITILICIOUS SQUARE SLICE CAKE
Cream tu.. alahaiiii sedapnya di ratah2 dgn buah2 tu.. sangat fruitilicious rasanya!!!! Eh! Mentang2 raya cina, selit sekali buah oren. Baru ong… ✌✌✌ 😄😄😄

KELAS PREMIUM SLICE CAKES PART 1
👉 Super Moist Red Velvet Cake with Cream Cheese
👉 Triple Pandan Coconut Cake with Custard Buttercream
👉 Fruitilicious Cake with Custard Soft Cream
Tarikh: 19 FEBRUARY 2017 (Ahad)
Masa: 9.00am – 2.00pm
Yuran: RM250

Cara Daftar WhatsApp ke 0194774566:

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

STRAWBERRY CHOC DIPPED


Terasa nak gi Cameron Highlands lak….

Eh! Sikit ari lagi saya umumkan promo January yaaa…. jenguk2 skodeng2 laa.. ✌✌✌

FRUITILICIOUS CAKE

FRUITILICIOUS CAKE..
Saiz 8″ berat anggaran 1.4kg
Dengan filling yang creamy & fresh fruits bersepah2 dalam tu. Lain mcm la sedapnya!

VICTORIA SANDWICH CAKE


VICTORIA SANDWICH SLICE CAKE
customer ni banyak kali nak order. Akhirnya berjodoh juga. Murah rezeki beliau, dapt korean strawberry yg besau2 cantik2 molek2! Yg ni premium punya, classic butter cake + homemade strawberry compote (guna 300g fresh strawberry) + swiss buttercream

KEK DENGAN FILLING BUAH-BUAHAN


Dari 5am sampai laaa ni hakak bekerja lagi ni haa.. nak tercabut kepala lutut haaa… sapa lagi yg dah kerja lebih 12 jam arini? Sep sikit…

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

FRUITILICIOUS CAKE

FRUITILICIOUS CAKE. Bukan hanya mewah buah2 di atas kek, malah di setiap layer dalam kek juga penuh dgn buah-buahan segar. Tinggi kek ni cecah 5inci. Puas lah nak makan..

Super Moist Red Velvet Square Cake 

36 Slice Super Moist Red Velvet Square Cake with Cream Cheese
Dengan make-up mewah2 tu, ada add on RM la ye.. customer nak jamu kawan2 office katanya. Bertabah bawa dlm komuter. Tak sabar katanya… 😄😄😄

MELTY CHEESE CHOC CAKE


9″ Melty cheese choc cake + fresh strawberry + choc candy

KEK TEMA DIDI & FRIENDS

14″x9″ rectangle
Vanilla Sponge cake + choc ganache filling + buttercream + fresh strawberry
Edible img: didi & friends & baby boy

HAZELNUT CHOC MARBLE CAKE


Suka deco kek dgn buah2 ni tau…
9″ Hazelnut Choc Marble Cake with Fresh Strawberry + Choc Candy + Edible Image