Viewing ‘Cake – Fresh Fruit’ Category

RED VELVET CAKE

Akhirnya tumbang juga.. demam + batuk +flu
Baru je “panaskan enjin” nak amik order dan berdekorasi. ALLAH nak suh kita rehat dan beribadat lagi maksudnya…

36pcs slice square cake
Moist Red Velvet Cake + Fresh Strawberry

Kek ni btul2 moist dan terasa kenikmatannya! Let’s join slice cakes combo:
KELAS PREMIUM SLICE CAKES PART 1
👉 Moist Red Velvet Cake with Cream Cheese
👉 Triple Pandan Coconut Cake with Custard Buttercream
👉 Fruitilicious Cheezy Cake
Tarikh: 8 APRIL 2017 (Sabtu)
Masa: 9.00am – 2.00pm
Yuran: RM250

Cara Daftar WhatsApp ke 0194774566:

***TIADA KELAS PJJ***
Jadual kelas, klik website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: http://www.wasap.com/60194774566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

#share #tag #kasitaukawankawan

RED VELVET SLICE SQUARE CAKE

Kalau lah kehidupan ni takde dugaan, takde kesusahan, takde panas sejuk.. mesti boring kan? Setiap pahit manis yang berlaku pasti ada hikmahnya.. lambat laun pasti akan kita nampak dan sedari.. tadahlah tangan pada Ilahi serta yakinlah atas KekuasaanNya..

Eh! Jadual kelaa baking dah up ya di www.kekcawan.com.my ✌✌✌

WhatsApp: http://www.wasap.com/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***NO DELIVERY SERVICE***

RED VELVET CAKE

RED VELVET CHEESE SLICE SQUARE CAKE
Alhamdullilah .. antara tempahan dari parents sekolah anak. Ada juga rezeki kami… jauh berjalan kek ni; BANGI – TELUK INTAN – SERENDAH

WhatsApp: http://www.wasap.com/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***NO DELIVERY SERVICE***

MANGO CHEESECAKE

BAKED MANGO CHEESECAKE
Tengok tekstur dia tu.. dengan mango chunk.. alolololo…. ada 3 seat lagi yaaa…

ALL ABOUT CHEESE CAKES (Part 1)
👉 Baked Mango Cheese Cake
👉 Blackforest Cheese Cake
👉 Double Choc Oreo Cheese Cake
👉 Banana Toffee Almond Cheese Cake
Tarikh: 5 MAC 2017 (Ahad)
Masa: 9.00am – 3.30pm
Yuran: RM300

Cara daftar: WhatsApp ke 0194774566 : NAMA /CHEESECAKE / 5 MAC

***TIADA KELAS PJJ***
Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.
#share #tag #kasitaukawankawan

MANGO MOUSSE CAKE

Mango Mousse Cake
Mousse yang menggunakan kuning telur. Tekstur tg sangat halus, rasa dan bau bak makan buah mangga fresh. Dah tau resipi dan teknik, bole buat macam2 jenis mousse nanti… strawberry mousse atau durian mousse misalnya… atau delima mousse.. alololo.. syoknya!!!

VARIETY CAKES (PART 1) CLASS
👉 German Blackforest Cake
👉 Mango Mousse Cake
👉 Heavenly Choc Cake
Tarikh: 4 March 2017 (Sabtu)
Masa: 9am – 4pm
Yuran: RM250

Cara daftar: WhatsApp ke 0194774566 : NAMA /CAKES1 / 4 MAC

***TIADA KELAS PJJ***
Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.
#share #tag #kasitaukawankawan

VICTORIA SANDWICH CAKE

VICTORIA SANDWICH CAKE
Haritu rasa je.. laa ni order terus…! Total 500g fresh strawberry digunakan! Bau dia menyengat betul! ❤❤❤

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

FRUITILICIOUS SQUARE SLICE CAKE

FRUITILICIOUS SQUARE SLICE CAKE
Cream tu.. alahaiiii sedapnya di ratah2 dgn buah2 tu.. sangat fruitilicious rasanya!!!! Eh! Mentang2 raya cina, selit sekali buah oren. Baru ong… ✌✌✌ 😄😄😄

KELAS PREMIUM SLICE CAKES PART 1
👉 Super Moist Red Velvet Cake with Cream Cheese
👉 Triple Pandan Coconut Cake with Custard Buttercream
👉 Fruitilicious Cake with Custard Soft Cream
Tarikh: 19 FEBRUARY 2017 (Ahad)
Masa: 9.00am – 2.00pm
Yuran: RM250

Cara Daftar WhatsApp ke 0194774566:

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

STRAWBERRY CHOC DIPPED


Terasa nak gi Cameron Highlands lak….

Eh! Sikit ari lagi saya umumkan promo January yaaa…. jenguk2 skodeng2 laa.. ✌✌✌

FRUITILICIOUS CAKE

FRUITILICIOUS CAKE..
Saiz 8″ berat anggaran 1.4kg
Dengan filling yang creamy & fresh fruits bersepah2 dalam tu. Lain mcm la sedapnya!

VICTORIA SANDWICH CAKE


VICTORIA SANDWICH SLICE CAKE
customer ni banyak kali nak order. Akhirnya berjodoh juga. Murah rezeki beliau, dapt korean strawberry yg besau2 cantik2 molek2! Yg ni premium punya, classic butter cake + homemade strawberry compote (guna 300g fresh strawberry) + swiss buttercream