Viewing ‘Cake – Birthday’ Category

KEK TEMA FROZEN

Kek Saiz 4″
MOIST CHOC CAKE & BUTTERCREAM
Sesuai utk 2-4 orang
Harga bermula RM20
Bole pilih topper gambar apa pun

KEK TEMA FROZEN

KEK TEMA BABY SHARK

Sesejak musim PKP ni jarang sangat dapat tempahan kek saiz biasa @ 8″ ni. Bila dapat, rasa teruja len macam! Lagi teruja bila tema nya BABY SHARK. Alahai terus achik Ellie deko sambil nyanyi2 😘😘😘

Memula ada ati nak lukih tapak sulaiman. Tapi… tapi…. takut jadi tapak kasut plak! 😆😆😆

KEK MINI 4INCI

Kek Tema Elsa Frozen dgn skirt kembang 🥰🥰🥰
Kek Tema Boboiboy. Boboiboy api kan ni? Kan? Kan?
Kek Tema Yaya kawan si Boboiboy.. heheheh..

Alhamdullilah… semua 3 kek ni tempahan dari seorang customer. Terima kasih ya…. semoga ada rezeki kita berurusan lagi 🥰🥰🥰

KEK TEMA OMAR & HANA

KEK TEMA OMAR & HANA
Lama tak tengok 2 karekter ni
Suka lagu2 dan animasinya
Ceria sangat!
Teringat kat iklan dodulu “Bandar Colgate”
Sapa ingat iklan ni? 😁😁😁

JATUH CINTA

Masa muda2 dulu, selalu dengar orang kata
Biarlah jatuh cinta hanya sekali seumur hidup

Sayangnya… saya jatuh cinta berkali2
Di saat melahirkan anak pertama
saya jatuh cinta
Lahir anak kedua, jatuh cinta lagi
Lahir anak ketiga, pun jatuh cinta

Bila hadirnya yaya (kucing kami)
Pun jatuh cinta lagi…

Dan hingga sekarang satu persatu perkara pula saya jatuh cinta!

SubhanaAllah!
Allah Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang
Kita tak henti2 dilimpahi dgn nikmat CINTA!

Terima kasih juga pada semua customer yang telah jatuh cinta dengan hasil kek & dessert saya! Terima kasih sudi berkongsi rezeki dgn saya! Semoga Allah rahmati kita semua.. Amiin…

KEK TEMA DISNEY PRINCESS

Simple & pretty Princess Aurora for birthday girl

KEK TEMA DINASOUR

KEK TEMA DINASOUR GARANG-GARANG
Ramai rupanya bebudak suka binatang ni
Eh! Ni kira binatang ke? 😅
Kek Saiz 4″
MOIST CHOC CAKE & BUTTERCREAM
Sesuai utk 2-4 orang
Harga bermula RM20
Bole pilih topper gambar apa pun
Roger kita 👇👇👇
WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
FB: Kekcawan.com.my
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari Komuter UKM Bdr Baru Bangi & 10 minit dari MRT Kajang)

KEK MINI 4″ DI MUSIM PKP

HIKMAH PKP
Ada ibu ayah yang langsung tak pernah beli kek apalagi raikan hari jadi anak2. Dikala PKP dan anak2 dah mula kebosanan, ibu ayah mula cari akal nak gembirakan anak2.
Tempah kek walaupun bukan birthday anak juga salah satu solusinya… apa lagi jika ianya hari jadi si anak.
Anak happy sampai mengalir airmata dan peluk ibu ayah dengan erat!
“Terima kasih ayah! Terima kasih ummi! Ini kali pertama abang dapat kek hari jadi!”
Dan air mata ibu ayah itu pula yang mengalir…
Membahagiakan orang lain sehingga kita rasa nikmat kebahagiaan tu….
Kek Saiz 4″
MOIST CHOC CAKE & BUTTERCREAM
Sesuai utk 2-4 orang
Harga bermula RM20
Bole pilih topper gambar apa pun
Tempahan: 2 hari awal
Pickup: Taman Tropika Sg Tangkas
Delivery: guna Lalamove caj ikut alamat
Roger kita 👇👇👇
WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari Komuter UKM Bdr Baru Bangi & 10 minit dari MRT Kajang)

HIKMAH PKP

HIKMAH PKP
Ada ibu ayah yang langsung tak pernah beli kek apalagi raikan hari jadi anak2. Dikala PKP dan anak2 dah mula kebosanan, ibu ayah mula cari akal nak gembirakan anak2.
Tempah kek walaupun bukan birthday anak juga salah satu solusinya… apa lagi jika ianya hari jadi si anak.
Anak happy sampai mengalir airmata dan peluk ibu ayah dengan erat!
“Terima kasih ayah! Terima kasih ummi! Ini kali pertama abang dapat kek hari jadi!”
Dan air mata ibu ayah itu pula yang mengalir…
Membahagiakan orang lain sehingga kita rasa nikmat kebahagiaan tu….
Kek Saiz 4″
MOIST CHOC CAKE & BUTTERCREAM
Sesuai utk 2-4 orang
Harga bermula RM20
Bole pilih topper gambar apa pun
Roger kita 👇👇👇
WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari Komuter UKM Bdr Baru Bangi & 10 minit dari MRT Kajang)