Viewing ‘Cake – Birthday’ Category

FRUITILICIOUS SQUARE SLICE CAKE

FRUITILICIOUS SQUARE SLICE CAKE
Cream tu.. alahaiiii sedapnya di ratah2 dgn buah2 tu.. sangat fruitilicious rasanya!!!! Eh! Mentang2 raya cina, selit sekali buah oren. Baru ong… ✌✌✌ 😄😄😄

KELAS PREMIUM SLICE CAKES PART 1
👉 Super Moist Red Velvet Cake with Cream Cheese
👉 Triple Pandan Coconut Cake with Custard Buttercream
👉 Fruitilicious Cake with Custard Soft Cream
Tarikh: 19 FEBRUARY 2017 (Ahad)
Masa: 9.00am – 2.00pm
Yuran: RM250

Cara Daftar WhatsApp ke 0194774566:

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

HOMEMADE ICE CREAM CAKE

HOMEMADE ICE CREAM CAKE
Boleh pilih nak cake flavour apa
Bole pilih ice cream flavour apa
Bole pilih nak add on apa kat dalam ice cream; kekacang ke, shredded choc ke, choc chunk ke, milo ke, oreo ke, fresh strawberry ke, apa2 ke..
Bole pilih nak deco mcm mana pun; nak bunga2 ke, cekelat2 ke, edible image ke, apa2 pun bole…

Yang beraksi ni
8″ ICE CREAM CAKE
Vanilla Cake + Choc Ice Cream with Choc Chunk & Oreo Crunch + Deco with Choc Mirror Glaze & Assorted Choc Candy

Kelas? Ada……

KELAS ICE CREAM CAKE
Tarikh: 4 FEB 2017 (sabtu)
Masa: 9.00am – 2.00pm
Yuran: RM260

HOMEMADE ICE CREAM CAKE
** homemade ice cream tanpa menggunakan mesin ice cream
** pelbagai resipi ice cream & kek akan dikongsikan, antaranya butterscotch, strawberry, oreo, choc chunk & cheezy
** belajar buat sos butterscotch yang sedap, wangi & tahan lama serta buat caramelized nuts yang crunchy
** peserta akan buat dan bawa pulang sebiji Almond Buttterscotch Ice Cream Cake

Cara daftar, Whatsapp ke 0194774566: NAMA/ICECREAM/4 FEB

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

KEK TEMA DIDI & FRIENDS

Esok dah nak raya. Hari ni bertalu2 yg call yg whatsapp nak order kek n dessert.. tup2, ada yg call nak order kek kahwin 4 tingkat minta antar esok… Ya Ampun!!! Kalo lah buat kek ni mcm goreng telur.. alangkah bahagia nya!

Yang menjadi “model” utk posting ni
8″ round strawberry sponge cake + strawberry filling + buttercream + custom edible image

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

RAINBOW CAKE 

Cake topper simple macam ni saya kasi FREE aje. Tak charge apa pun. ✌✌✌

8″ round rainbow cake + buttercream filling & frosting + simple cake topper

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

KEK TEMA ULTRAMAN

8″ round Vanilla sponge cake + blueberry filling + fresh cream
+ Custom Edible image

BLUEBERRY CHEESE CAKE TEMA PJMASK

BLUEBERRY CHEESE CAKE
Saiz 10″ berat dekat 3kg! Guna Philadelphia Cheese & Blueberry pie filling. Kalau ‘pie filling’ ni ada buah2 bukan mcm ‘fruit filling’ mcm jem.. baru lah syok nak gigit2.. ye dak?

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

KEK TEMA ELMO

Ramai lak minta nak tengok final result dak elmo ni… 😄😄😄 kek comel jer sesuai utk small family.

6″ vanilla sponge cake + blueberry filling + fresh cream + elmo cartoon drawing

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

KEK TEMA DIDI & FRIENDS

Minggu ni berderet2 tempahan kek tema Didi & Friends. Musim dah tiba ni.. jom nyanyi!

8″ round moist choc cake + choc filling + fresh cream + custom edible image (tempah dari http://www.edibleprint.com.my )

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

MELTY CHEESE CHOC CAKE

KOREKSI DIRI..
Pelik juga bila dibahasa melayukan.
Tapi indah pengertiannya.

9″ Melty Cheese Choc Cake + Shredded Choc + Pretzel Deco

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

KEK PEMBUKA 2017


Kek kelahiran pertama di tahun 2017! 👍👍👍😘😘😘 customer yang ulang2 order! Masa pickup, diberinya hadiah untuk anakanda saya, ishami, yg bakal masuk asrama. Bukan main seronok dia… Semoga dimurahkan rezeki Puan Azrin ❤❤❤

8″ square Choc Butter Cake + Choc Filling + Fresh Cream + Custom Edible Image
(Berat anggaran 1.5kg)

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***