Viewing ‘Cake – Birthday’ Category

BLUEBERRY CHEESE CAKE TEMA PJMASK

BLUEBERRY CHEESE CAKE
Saiz 10″ berat dekat 3kg! Guna Philadelphia Cheese & Blueberry pie filling. Kalau ‘pie filling’ ni ada buah2 bukan mcm ‘fruit filling’ mcm jem.. baru lah syok nak gigit2.. ye dak?

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

KEK TEMA ELMO

Ramai lak minta nak tengok final result dak elmo ni… 😄😄😄 kek comel jer sesuai utk small family.

6″ vanilla sponge cake + blueberry filling + fresh cream + elmo cartoon drawing

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

KEK TEMA DIDI & FRIENDS

Minggu ni berderet2 tempahan kek tema Didi & Friends. Musim dah tiba ni.. jom nyanyi!

8″ round moist choc cake + choc filling + fresh cream + custom edible image (tempah dari http://www.edibleprint.com.my )

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

MELTY CHEESE CHOC CAKE

KOREKSI DIRI..
Pelik juga bila dibahasa melayukan.
Tapi indah pengertiannya.

9″ Melty Cheese Choc Cake + Shredded Choc + Pretzel Deco

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

KEK PEMBUKA 2017


Kek kelahiran pertama di tahun 2017! 👍👍👍😘😘😘 customer yang ulang2 order! Masa pickup, diberinya hadiah untuk anakanda saya, ishami, yg bakal masuk asrama. Bukan main seronok dia… Semoga dimurahkan rezeki Puan Azrin ❤❤❤

8″ square Choc Butter Cake + Choc Filling + Fresh Cream + Custom Edible Image
(Berat anggaran 1.5kg)

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

HEAVENLY CHOC CAKE

A slice of cake..

HEAVENLY CHOC CAKE


HEAVENLY CHOC CAKE
Absolutely for Choc & Cake lovers!!
Dengan mousse choc & grated choc as filling, hard choc ganache as coating, tekstur kek pula, so dense, sedikit chewy tapi ada kelembutan tersembunyi… Eh! Terasa nak buat promo small size lah kek ni.. ❤❤❤

CHOCOLATE CAKE

HEAVENLY CHOC CAKE
Terapi diri.. merawat jiwa… all I need is CHOCOLATE…

MACAM-MACAM KEK ADA


Uols chillax relax dulu laaa ye…. ✌✌✌

KEK TEMA TOBOT

MENSYUKURI NIKMAT DARI-NYA
Bila dikurniakan lebihan rezeki, sebenarnya lebihan tu ada hak orang lain juga. Jika kita lihat orang tu bertuah, jangan kita ingat seluruh kehidupan dia indah2 belaka.. setiap manusia ada senang susah mereka.

**jangan minta hakak kek tobot ye.. minta kek dgn gambar tobot, InsyaAllah hakak bole buat :p