Viewing ‘Cake’ Category

TEMPAHAN


Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?

KEK TEMA BOBOIBOY


KEK TEMA BOBOIBOY
Sempena sambutan birthday anak saya, Arimi Ariz di tadika, Al-Baghdadi Playtime Centre. Dalamnya ialah super moist red velvet cake with cream cheese, kegemaran Ariz, terus 2 slice dia sebat hihihi… seronok tau dapat buat lukis2 kaler2 macam ni. Nak belajar tak? 😉😉😉

KEK TEMA LEGO STAR WARS


KEK TEMA LEGO STAR WARS
Disalut dgn fresh cream. Saya suka bekerja dgn fresh cream 😄😄😄 biasanya bila cust nak tempah kek, saya beri pilihan beberapa jenis frosting; fresh cream, buttercream, choc ganache, cream cheese atau steam buttercream.

MARBLE CAKE


8″ Hazelnut Choc Marble Cake + edible image + Fresh strawberry + Choc candy

HAPPY CUSTOMER


Alhamdullilah … happy customer! Saya lagiiii happy… 😉😉😉 terima kasih tak terhingga!
Customer amik promo kek sept – oct ni

PROMOSI KEK SEHINGGA 31 OKTOBER 2016 HANYA RM70
8″ round vanilla sponge cake + fresh cream filling & frosting + edible image + simple deco
(berat 1.2g+-)

DAPAT HARGA PROMO UTK BERIKUT DENGAN PEMBELIAN KEK:
👉 50pcs Blueberry Cheese Tart – RM45
👉 50pcs Nutty Fruity Choc Tart – RM35
👉 50pcs Baby Hokkaido – RM55

*** utk edible image, apa juga gambar pun bole, muka sendiri pun bole
*** tempahan atleast 5 hari awal melalui whatsapp 0194774566
*** selfpickup atau delivery guna runner (byrn delivery byr direct pd runner)

SHARE KAT JIRAN2 KAWAN2 SEGALA YAA… 😉😉😉 ✌✌✌

HAZELNUT CHOC MARBLE CAKE


Suka deco kek dgn buah2 ni tau…
9″ Hazelnut Choc Marble Cake with Fresh Strawberry + Choc Candy + Edible Image

KEK TEMA ULTRAMAN


Naimi semakin mengenali Ultraman dari Barbie…. 😄😄😄 nak buat camna, mama nya banyak buat kek ultraman, abang ariz dia lak suka tgk ultraman…

KEK PELANGI @ RAINBOW CAKE

FAST SALE – 23/9/2016


Harini nanti ada fast sale TRIPLE PANDAN COCONUT WITH CUSTARD BUTTERCREAM… yang memang dah join whatsapp fast sale, nantikan iklan saya yaa.. yang berminat nak tau fast sale saya melalui whatsapp, type “nak join fast sale” dan whatsapp 0194774566. Bila2 saya ada buat fast sale, akan dimaklumkan. Saya tak buat group tau.. jangan risau.. 😉😉😉

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

KEK AISKRIM


ICE CREAM CAKE..
Bole pilih nak kek apa, ice cream apa dan deco mcm mana.. contohnya mcm yg ni customer order

8″ Ice cream cake
Cake: vanilla
Ice cream: Choc with Choc Chunk

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.