Viewing ‘Cake – Tiramisu / Cheese Cake’ Category

MELTY CHEESE CHOC CAKE

MELTY CHEESE CHOC CAKE
Yang ni juga buat untuk anak bawa pulang ke asrama, berkongsi bersama kawan2. Buat mini pack mcm ni mudah nak kongsi dengan kawan2 yg dok dorm lain. Ini antara fav anak bujang saya, Ishami Iman

Kelas? Ada… PJJ takde.. ✌✌✌
Nanti saya akan update jadual kelas yaa…

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

BAKED MANGO CHEESECAKE

BAKED MANGO CHEESECAKE
Alaahaiiii… sedapnya! Segarnya terasa buah mangga!!! Melting…… 👍👍👍😘😘😘

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

BLUEBERRY CHEESE CAKE TEMA PJMASK

BLUEBERRY CHEESE CAKE
Saiz 10″ berat dekat 3kg! Guna Philadelphia Cheese & Blueberry pie filling. Kalau ‘pie filling’ ni ada buah2 bukan mcm ‘fruit filling’ mcm jem.. baru lah syok nak gigit2.. ye dak?

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

MELTY CHEESE CHOC CAKE

KOREKSI DIRI..
Pelik juga bila dibahasa melayukan.
Tapi indah pengertiannya.

9″ Melty Cheese Choc Cake + Shredded Choc + Pretzel Deco

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

BAKED MANGO CHEESE CAKE

Buah mangga banyak ada tu…
Arini kita buat Baked Mango Cheesecake lah…
Ada yang nak tak? Kita jual harga balik modal jer.. ✌✌✌ 😉😉😉

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

BANANA ALMOND TOFFEE CHEESE CAKE


Minum petang dgn sepotong BANANA ALMOND TOFFEE CHEESE CAKE.. tapi dapat makan sesudu jer.. bersudu2 lain encik suami TERhabis kan..

CHEESE CAKES (Part 1)
Tarikh: 22 JAN 2017 (Ahad)
Masa: 9.00am – 3.00pm
Yuran: RM300

ALL ABOUT CHEESE CAKE
👉 Baked Mango Cheese Cake
👉 Blackforest Cheese Cake
👉 Double Choc Oreo Cheese Cake
👉 Banana Toffee Almond Cheese Cake

Cara daftar: WhatsApp ke 0194774566 : NAMA /CHEESECAKE / 22 JAN

BLACKFOREST CHEESE CAKE


BLACKFOREST CHEESE CAKE
cukup menawan.. setiap gigitan ada masam manis blackforest ni!

CHEESE CAKES (Part 1)
Tarikh: 22 JAN 2017 (Ahad)
Masa: 9.00am – 3.00pm
Yuran: RM300

ALL ABOUT CHEESE CAKE
👉 Baked Mango Cheese Cake
👉 Blackforest Cheese Cake
👉 Double Choc Oreo Cheese Cake
👉 Banana Toffee Almond Cheese Cake

Cara daftar: WhatsApp ke 0194774566 : NAMA /CHEESECAKE / 22 JAN

MELTY CHEESE CHOC CAKE

Antara kek yang berada di TOP 5 tahun 2016, Melty Cheese Choc Cake. Kalau buat yg mini pack pun, Alhamdullilah sekejap je dah licin cust grab!

9″ Melty Cheese Choc Cake + Grater choc & Pretzel + Simple Wording Topper (Berat anggran 1.5kg)

CHILLED DOUBLE CHOC OREO CHEESE CAKE

Hamboooiiiiii nama… tak kalah berjelanya 😄😄😄 keratan rentas dah macam tekstur ice cream kan… bersepah2 lak tu dgn Oreo. Chocolate pula bukan sebarang chocolate, kita guna Le Bourne Hazelnut Choc. Titik kan pula dgn Esen Vanilla Premium Chef Amer. Dia punya ngam berkawan… fuhhhh!!!! Kat tapak tu lak guna oreo crumb + digestive biscuits + almond. Moh laa tekan calculator kira rege… ✌✌✌ 😉😉😉

BAKED MANGO CHEESE CAKE

BAKED MANGO CHEESE CAKE
Siap2 potong slice gini, senang masuk mulut eh! Len kali nak lambakkan lagi chopped mango! Biar puas gigit2!