Viewing ‘Cake – Tiramisu / Cheese Cake’ Category

BLUEBERRY CHEESE CAKE TEMA PJMASK

BLUEBERRY CHEESE CAKE
Saiz 10″ berat dekat 3kg! Guna Philadelphia Cheese & Blueberry pie filling. Kalau ‘pie filling’ ni ada buah2 bukan mcm ‘fruit filling’ mcm jem.. baru lah syok nak gigit2.. ye dak?

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

MELTY CHEESE CHOC CAKE

KOREKSI DIRI..
Pelik juga bila dibahasa melayukan.
Tapi indah pengertiannya.

9″ Melty Cheese Choc Cake + Shredded Choc + Pretzel Deco

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

BAKED MANGO CHEESE CAKE

Buah mangga banyak ada tu…
Arini kita buat Baked Mango Cheesecake lah…
Ada yang nak tak? Kita jual harga balik modal jer.. ✌✌✌ 😉😉😉

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

BANANA ALMOND TOFFEE CHEESE CAKE


Minum petang dgn sepotong BANANA ALMOND TOFFEE CHEESE CAKE.. tapi dapat makan sesudu jer.. bersudu2 lain encik suami TERhabis kan..

CHEESE CAKES (Part 1)
Tarikh: 22 JAN 2017 (Ahad)
Masa: 9.00am – 3.00pm
Yuran: RM300

ALL ABOUT CHEESE CAKE
👉 Baked Mango Cheese Cake
👉 Blackforest Cheese Cake
👉 Double Choc Oreo Cheese Cake
👉 Banana Toffee Almond Cheese Cake

Cara daftar: WhatsApp ke 0194774566 : NAMA /CHEESECAKE / 22 JAN

BLACKFOREST CHEESE CAKE


BLACKFOREST CHEESE CAKE
cukup menawan.. setiap gigitan ada masam manis blackforest ni!

CHEESE CAKES (Part 1)
Tarikh: 22 JAN 2017 (Ahad)
Masa: 9.00am – 3.00pm
Yuran: RM300

ALL ABOUT CHEESE CAKE
👉 Baked Mango Cheese Cake
👉 Blackforest Cheese Cake
👉 Double Choc Oreo Cheese Cake
👉 Banana Toffee Almond Cheese Cake

Cara daftar: WhatsApp ke 0194774566 : NAMA /CHEESECAKE / 22 JAN

MELTY CHEESE CHOC CAKE

Antara kek yang berada di TOP 5 tahun 2016, Melty Cheese Choc Cake. Kalau buat yg mini pack pun, Alhamdullilah sekejap je dah licin cust grab!

9″ Melty Cheese Choc Cake + Grater choc & Pretzel + Simple Wording Topper (Berat anggran 1.5kg)

CHILLED DOUBLE CHOC OREO CHEESE CAKE

Hamboooiiiiii nama… tak kalah berjelanya 😄😄😄 keratan rentas dah macam tekstur ice cream kan… bersepah2 lak tu dgn Oreo. Chocolate pula bukan sebarang chocolate, kita guna Le Bourne Hazelnut Choc. Titik kan pula dgn Esen Vanilla Premium Chef Amer. Dia punya ngam berkawan… fuhhhh!!!! Kat tapak tu lak guna oreo crumb + digestive biscuits + almond. Moh laa tekan calculator kira rege… ✌✌✌ 😉😉😉

BAKED MANGO CHEESE CAKE

BAKED MANGO CHEESE CAKE
Siap2 potong slice gini, senang masuk mulut eh! Len kali nak lambakkan lagi chopped mango! Biar puas gigit2!

MANGO MOUSSE CAKE


MANGO MOUSSE CAKE
Mousse yang sedap memikat anak tekak ialah mousse yg guna egg yolk. Dan yang ni takde guna gula pun. Kuar dari chiller, masuk mulut terus! Heaven betul I tell u!!!

Pada yg pernah attend kelas saya, 11 Dec ni saya ada buat kelas demo kek ni. Saya bisikkan sekali utk buat mousse cake buah-buahan yang lain juga!

Saya jemput pada yg pernah attend mana2 kelas saya, dari zaman dodulu sampai laa ni, meh Whatsapp 0194774566 utk info lanjut.

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

KEK UNTUK ABAH


MELTY CHEESE CHOC CAKE
Antara kek paling hebat jualannya sejak December 2015!! Yang dah order, repeat order lagi. Yng dah penah rasa, mai datang order pula… I’m happy laaaa… 😉😉😉

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.