Viewing ‘Dessert & Such: Tutty Fruity Cream Dessert’ Category

TUTTY FRUITY CREAM DESSERT

TUTTY FRUITY CREAM DESSERT
Ada yang kata healty & simple dessert. Ni kalau makan time hari panas, kuar peti es, nyaman anak tekak! Cuba jadikan juadah tetamu mai beraya tengok… laku keras ni…

Nak tempah bole.. nak belajar secara online pun bole. Klik aje WhatsApp: www.wasap.my/60194774566 😘😘😘

Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***SORRY, NO DELIVERY SERVICE***

TUTTY FRUITY CREAM DESSERT

TUTTY FRUITY CREAM DESSERT
Iftar nanti nak dessert apa? Naahh..! Ni sungguh segar, sejuk, nyaman… lega anak tekak weii… Online Class RM30 ajer. Resipi lengkap dengan video step by step dan mcm2 tips. Bahan dan nak buat pun mudah. Ajak skali anak umur 3 tahun tu…

Untuk pertanyaan dan pendaftaran kelas online, whatsapp Cik Syairah www.wasap.my/+60132634457

❤❤❤ ❤❤❤ ❤❤❤
Online & Offline Baking & Deco Class
By Ellie Hj Darus
Fb Page: kekcawan.com.my
Insta: kekcawan.com.my

TUTTY FRUITY CREAM DESSERT

image

Semalam, 15/3/2016 peserta kelas TUTTY FRUITY CREAM DESSERT. Masa mula2 saya buat ni 5 tahun yg lalu, masa tu dlm pantang lahirkan anak kedua. Bosan2 godek2 resepi, dpt laa healthy dessert ni.. makan sejuk2, eh! Wallaa sangat!! TQ uols yg dtg tambah ilmu semalam.. amboii ada orang tu, balik terus g Jaya Grocer borong buah ye.. malam dah wat ulangkaji. Bukan main happy dia yek.. ✌✌✌ 😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. 

TARTLET

image

Terima kasih Puan Azrin tempah pd 16/1/2016, another repeat customer.

👉  50pcs Nutty choc Tart with Almond Nibs Top
👉 50pcs Blueberry cheese Tart

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

TUTTY FRUITY CREAM DESSERT

image

Tempahan dari Cikgu Norazizah (23 April 2015)

2 set of 10pcs Big Cup Tutty Fruity Cream Dessert

~ Healthy Dessert ~

Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi

UNTUK HANTARAN

image

Tempahan Cik Wahida (20 Mac 2015)

10pcs Large Tutty Fruity Cream Dessert

Haaa.. dessert yg healthy dan sejuk… 😄😄😄 nak order?

Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi

Tutty fruity Cream Dessert

For “fast sale” on 29 June 2012 @ Facebook: Bake-and-deco

 Tutty fruity Cream Dessert

 

Lapis Cheezy & Tutty fruity Cream Dessert

Customer: Suraya Hanie
Date: 10 June 2012

12pcs Tutty fruity cream dessert – Large size
16pcs Mix flavour lapis cheezy

Tutty fruity cream dessert

Lapis Cheezy

Tutty Fruity Cream Dessert

Fast sale on 10 Mei 2012

APA ITU FAST SALE?
** FAST SALE bermaksud cake/cupcakes/dessert yang telah siap dan dijual & diiklankan di Facebook: Bake-and-deco berkonsepkan “siapa cepat dia dapat” dengan harga istimewa.

Tutty Fruity Cream Dessert - Fast sale on 10 Mei 2012

FAST SALE: Tutty Fruity Cream Dessert

Fast sale on 20th April 2012
Grab by a few of regular customers. TQVM!

APA ITU FAST SALE?
** FAST SALE bermaksud cake/cupcakes/dessert yang telah siap dan dijual & diiklankan di Facebook: Bake-and-deco berkonsepkan “siapa cepat dia dapat” dengan harga istimewa.

Tutty fruity Cream Dessert