Viewing ‘Cupcakes – Doorgift’ Category

RED VELVET CUPCAKES

#throwback
Last min cust order utk kawan2 sekolah anak sempena birthday. MOIST RED VELVET CUPCAKES siap dalam dome container…

Nak tempah bole.. nak belajar online pun bole. siap lengkap dgn video step by step. Saya tunjukkan utk buat sebiji kek besar, cupcakes, slice cake dan banyakkkkk BONUS lain termasuk cara melepa kek dan mendeko kek! 😘😘😘

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***SORRY, NO DELIVERY SERVICE***

NAK BELAJAR DEKO CUPCAKES?

Alhamdullilah .. live demo cupcakes deco selesai. Ni hasilnya.. sesuai utk beginner. Yg terlepas, bole klik link ni https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=650516591800838&id=132174953635007

Nak share pun bole.. nak tag kawan2 pun bole ✌✌✌ ❤❤❤

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

CUPCAKES UNTUK HADIAH

S size cupcakes dgn bunga2 ropol. Sesuai utk hadiah atau hantaran. Birthday untuk gegirl atau mak pun cantik kan? 😉😉😉 

PURPLE CUPCAKES

200pcs M size Choc Cupcakes
Yg bulat putih tu Hokkaido Choc Button. Tak sama dgn white choc tau. Rasanya mcm chewing gum 😉😉😉 yg ni saya guna brand Le Bourne yg halal dan berkualiti…

Eh! Rindu nak buat cupcakes.. 😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋

CUPCAKES TEMA ANA MUSLIM


#cymera

HEAVENLY CHOC CUPCAKES

yi

Agak mewah kan? 😄😄😄 

ALHAMDULLILAH

image

Minggu ni tak dapat amik banyak order. 3-4 orang punya order je.. tapi kalo sorg dah order sampai 200pcs cupcakes.. sebiji kek bagak.. sebiji kek lukih2.. mmg 9-10 jam la hakak dok kat dapo… apa pun happy dpt buat semua ni! TQ semua!!! 😄😄😄

Tempahan dibuka semula bermula 17 Mei yaa.. hakak coti 6hb – 16hb Mei taauuu…

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

CUPCAKES FOR DOORGIFT

image

Tempahan dari En. Nor Izuan pada 11/3/2016 untuk doorgift sempena birthday puterinya yg comel jelita…

50pcs S Size Choc Cupcakes + Buttercream + Edible Image + Individual dome container

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

FLORAL CUPCAKES

image

#lamatakupdate
Tempahan dari Puan Nurul (26/9/2015)

25pcs M size Choc Cupcakes with Buttercream
25pcs M size Vanilla Cupcakes with Buttercream

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

CUPCAKES

image

#lamatakupdate
Tempahan dari Oyan Farrah (13/9/2015)
50pcs S size Vanilla cupcakes + buttercream frosting +  rose bud

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.