Viewing ‘Cupcakes – Simple N’ Nice’ Category

CUPCAKES FOR BIRTHDAY

CYMERA_20171028_222348

CUPCAKES FOR BIRTHDAY PARTY
Katanya nak simple flower2 asalkan warna maroon & white ❀❀❀

TQ Customer.. senangnyaa laa berurusan ngan u ni… semoga kita berurusan lagi yaa.. πŸ€—πŸ€—πŸ€—

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari Komuter UKM Bdr Baru Bangi & 10 minit dari MRT Kajang)
#Cupcakes #BirthdayCupcakes #KekBangi #KekKajang #PlsShare

CUPCAKES

VANILLA CHOC CHIP CUPCAKES
Saja buat extra 25pcs arini dan iklan kat geng fast sale.. Alhamdullilah ada yg melamar πŸ˜—πŸ˜— terima kasih πŸ€—πŸ€—

Nak belajar buat cupcakes & buttercream dan cara deco simple2 suwit2 dgn harga RM30 tak? πŸ˜™πŸ˜™

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi)

RED VELVET CUPCAKES

Tempahan hari ni Ellie buat Moist Red Velvet Cream Cheese Cupcakes dari return customer. Alhamdullilah …

Red velvet ni sedap di makan bila ada tambahan sedikit coklat. Ellie guna hazelnut choc.. waahh!! Lagi yummy… kenal ke hazelnut choc tu? Cuba tengok botol NUTELLA. Pasti jumpa perkataan tu πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™

Utk cream cheese sudah semestinya philadelphia pilihan Ellie .. walaupun harganya mahal tapi lebih sedap, tekstur cantik dan mudah handle.

Nak tempah bole klik utk whatsapp Ellie yaa πŸ€—πŸ€—πŸ€—

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi)

RED VELVET CUPCAKES

#throwback
Last min cust order utk kawan2 sekolah anak sempena birthday. MOIST RED VELVET CUPCAKES siap dalam dome container…

Nak tempah bole.. nak belajar online pun bole. siap lengkap dgn video step by step. Saya tunjukkan utk buat sebiji kek besar, cupcakes, slice cake dan banyakkkkk BONUS lain termasuk cara melepa kek dan mendeko kek! 😘😘😘

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***SORRY, NO DELIVERY SERVICE***

Special Project: Chocolate Sacher Cake with Cream Cheese Frosting

Date: 19 July 2012

Special Project: Chocolate Sacher Cake with Cream Cheese Frosting

Doorgift Cupcakes for Kids

Customer: Usratun
Date: 15 June 2012

50pcs M size cupcakes
Chocolate Flavour + Buttercream + dome container

Doorgift Cupcakes for Kids

Doorgift Cupcakes for Kids

Rainbow Cupcakes

Customer: Yusrina
Date: 6 March 2012

25pcs Rainbow Butter Cupcakes + Buttercream + Dome Transparent Container
**Untuk jualan di booth beliau πŸ™‚

Before topping with Buttercream
Rainbow Butter Cupcakes

After topping
Rainbow Butter Cupcakes

Fast Sale: Vanilla Choc Chip Cupcakes

Customer: A few loyal customer
Date: 28 Feb 2012

Large Vanilla choc chip cupcakes + fancy buttercream deco

APA ITU FAST SALE?
** FAST SALE bermaksud cake/cupcakes/dessert yang telah siap dan dijual & diiklankan di Facebook:Β Bake-and-decoΒ berkonsepkan β€œsiapa cepat dia dapat” dengan harga istimewa.

Simple Vanilla Cupcakes