Viewing ‘Dessert – Pavlova’ Category

BABY PAVLOVA

36pcs baby pavlova
Peminat memang ramai! Sekali ngap je!

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

MINI PAVLOVA UNICORN

Berpagian hari minggu dengan Mini Pavlova inpired by Unicorn 😉😉😉 jadi tak? Eheheheh….

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

BABY PAVLOVA


BABY PAVLOVA
Yang ni version gegirl.. pinkish gitu 😄😄😄
Skali ngap je! Tapi hakak sopan2 ayu2 tu bole la 2x geget..

PROMO JANUARY 2017
72pcs ~ RM90

PAVLOVA


Alang2 ada yang order, kita buat lebih lah untuk jualan fast sale arini

1 box 9pcs super mini pavlova ~ rm12
Tanam dgn buah grape, kiwi & markisa

Nak melamar bole whatsapp 0194774566
Pickup arini dari 2pm – 7pm aje yer.. ✌✌✌

SUPER MINI PAVLOVA

36pcs Super Mini Pavlova RM60
** hanya tambah RM5 utk choc pavlova

SUPER MINI PAVLOVA DISK


Harini hakak amat bz.. konpem kene OT smp ke malam.. projek 108pcs super mini pavlova disk baru bermula. Ada lagi kek2, cheese tart, fruit tart, cream puff, brownies, cupcakes nak dikerjakan. Makanya mohon maaf kalau hakak lambat berbunyi di komen, wa, pm yaaa.. ✌✌✌ 😉😉😉

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

CHOC MELT PAVLOVA DISK


Hakak wat perangai lagi… R&D lagi…
CHOCOLATE MELT PAVLOVA ✌✌✌ 😄😄😄

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

CHOCOLATE PAVLOVA


CHOCOLATE PAVLOVA
Digandingkan dgn dark choc. Masa dlm oven bukan main semerbak bau choc! Kemudian dikawankan pula dgn cream yg superlicious bak eskrem vanilla yg sudah semestinya diadun bersama Esen Vanilla Mengaum Chef Amer! Sudah tu, di touch-up dgn passion fruit, blueberry dan strawberry segar.. amboiiii!! Western kan? Eh! Nampak keratan rentas pavlova disk tu? Cukup mashmellow tak? 😉😉😉 Alhamdullilah molek kejadian….

Pastu ada lak yg whatsapp siap ugut, taknak kawan 7 keturunan pasal tak dpt grab fast sale tadi 😄😄😄 Yelah! Yelah! Nanti hakak open order awal2 yerr… next time nak buat guna Le Bourne Hazelnut Choc Paste. Konpem bertambah ngaum!!! Harga sedang2 aje udah lah ✌✌✌ 😉😉😉

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

CHOCOLATE PAVLOVA


Ada ni haa.. tengah busy siapkan utk fast sale petang nanti. Yg dah daftar utk terima whatsapp fast sale, nanti saya blast yaaa.. harum semerbak betul Chocolate Pavlova ni berkawan mesra dgn passion fruit, strawberry & blueberry.. 😉😉😉

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

KISAH PAVLOVA


Memang diakui.. buat pavlova ni, hanya putih telur dan gula aje asasnya. Tapi napa ke mahal sangat? Sebab bukan itu aje modal membuatnya. Selain dari telur putih (bkn bole beli telur putih aje kat kedai), gula, cream of tartar, cornflour, esen vanilla, white distilled vinegar; buah-buahan segar yg tak bole beli awal, dan kadang kene pegi bbrp kedai cari stok, dgn harga buah yg sgt WOW! Strawberry, kiwi, mangga, blueberry, passion fruit … tgk apa yg ada, yg molek segar dan harga munasabah. Kadang dpt strawberry rm7.99 kadang yg ada rm21.99… selain dari kotak, pisau plastik dan cake board, masak di oven amik masa 2 jam tu! Yaaa.. mari bayangkan bil letrik pula…

Kadang2 benda yg nampak simple ni, lagi renyah lagi mahal kos nya… heheheehhe… ✌✌✌ 😉😉😉

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.