Viewing ‘Dessert – Pavlova’ Category

PAVLOVA

Stok putih telur dah mula berlambak hasil dari lebihan buat cream puff. Maka marilah order pavlova.. nak yg mini or baby pun bole. Kita kasi harga comel lote 😘😘😘

Nak belajar online buat pun bole! Siap lengkap dgn video step by step.. terang benderang skali teknik & tips berkoyan2 😙😙😙

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***SORRY, NO DELIVERY SERVICE***

PAVLOVA

Keratan rentas PAVLOVA MERECIK! Dikau telah menambat hati ku!!!!

Online Class (PJJ)? Sikit ari lagi akan up. Nak yuran istimewa, bole whatsapp PA Online Class, Cik Syairah www.wasap.my/+60132634457

❤❤❤ ❤❤❤ ❤❤❤
Online & Offline Baking & Deco Class
By Ellie Hj Darus
Fb Page: kekcawan.com.my
Insta: kekcawan.com.my

PAVLOVA MERECIK

PAVLOVA MERECIK!
Buka pose nanti, mulakan dengan tamar + air suam… lps tu nak ngap ni dulu… oohh! Dikau sungguh menawan!!

Online Class (PJJ)? Sikit ari lagi akan up. Nak yuran istimewa, bole whatsapp PA Online Class, Cik Syairah www.wasap.my/+60132634457

❤❤❤ ❤❤❤ ❤❤❤
Online & Offline Baking & Deco Class
By Ellie Hj Darus
Fb Page: kekcawan.com.my
Insta: kekcawan.com.my

CAKE, PAVLOVA & FRUIT TART

Alhamdullilah … walau masih ada sakit, kita slowly siapkan tempahan customer yg awal2 dah tempah.. Alhamdullilah customer ni dah bbrp kali order. Syukur, rezeki kita melalui beliau ❤❤❤

Strawberry sponge cake, Fruit Tart & Baby Pavlova u tuk jamuan hari jadi anaknya. Semoga menjadi anak yg cemerlang didunia dan akhirat ❤❤❤

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi)

BABY PAVLOVA

36pcs baby pavlova
Peminat memang ramai! Sekali ngap je!

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

MINI PAVLOVA UNICORN

Berpagian hari minggu dengan Mini Pavlova inpired by Unicorn 😉😉😉 jadi tak? Eheheheh….

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

BABY PAVLOVA


BABY PAVLOVA
Yang ni version gegirl.. pinkish gitu 😄😄😄
Skali ngap je! Tapi hakak sopan2 ayu2 tu bole la 2x geget..

PROMO JANUARY 2017
72pcs ~ RM90

PAVLOVA


Alang2 ada yang order, kita buat lebih lah untuk jualan fast sale arini

1 box 9pcs super mini pavlova ~ rm12
Tanam dgn buah grape, kiwi & markisa

Nak melamar bole whatsapp 0194774566
Pickup arini dari 2pm – 7pm aje yer.. ✌✌✌

SUPER MINI PAVLOVA

36pcs Super Mini Pavlova RM60
** hanya tambah RM5 utk choc pavlova

SUPER MINI PAVLOVA DISK


Harini hakak amat bz.. konpem kene OT smp ke malam.. projek 108pcs super mini pavlova disk baru bermula. Ada lagi kek2, cheese tart, fruit tart, cream puff, brownies, cupcakes nak dikerjakan. Makanya mohon maaf kalau hakak lambat berbunyi di komen, wa, pm yaaa.. ✌✌✌ 😉😉😉

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.