Viewing ‘Cupcakes – Edible Image’ Category

CHELSEA THEME CUPCAKES

Lama sungguh tak buat cupcakes tema bola gini… seronok haa… 50pcs S size Cupcakes

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi)

CUPCAKEA WITH EDIBLE IMAGE

25pcs S size choc cupcakes + buttercream + edible image

Agak teruja bila customer order cupcakes dgn deko mcm ni. Best sgt customer ni, siap sketch dan email susun atur cupcakes dan gambar2 tu, pilihan warna semua lengkap info diberikan. Comel sangat!

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

CUPCAKES TEMA ANA MUSLIM


25pcs S Size Cupcakes
Strawberry Flavour
Edible image: Ana Muslim

CUPCAKES TEMA SOFIA THE FIRST


25pcs S size + Vanilla Choc Chip + buttercream + edible image

SOFIA THE FIRST THEME CUPCAKES

Cantik? 😉😉😉 

PROMOSI CUPCAKES


PROMOSI! PROMOSI! PROMOSI!
Memandangkan stok edible image sofea the first & frozen berlambak2, maka saya nak buat promosi:
👉 25pcs S Size Vanilla Choc Chip Cupcakes with Buttercream dgn pilihan edible image Sofia The First ATAU Frozen ~ RM60 (normal price: RM70) ~ deko seperti sample

** promosi berlangsung selagi stok edible image masih ada
** tempahan dibuat atleast 5 hari awal
** tempahan melalui whatsapp 0194774566
** self pickup di Tmn tropika, Sg tangkas, Near komuter ukm bangi
** delivery guna runner with delivery charge

Kepoh2 lah kat jiran sebelah, kawan2 & adik beradik yaaa.. 😉😉😉

CUPCAKES TEMA ANA MUSLIM


#cymera

CUPCAKES TEMA NINJA TURTLE

CUPCAKES TEMA BOBOIBOY


S size cupcakes + buttercream + edible image

CUPCAKES TEMA SOFIA THE FIRST