Viewing ‘Cake – Ice Cream’ Category

KEK ICE CREAM TEMA MINION

CYMERA_20180717_202239

KEK ICE-CREAM TEMA MINION
Customer request kek saiz 8″ round ice cream cake dengan kek choc flavour dan filling ice cream nya vanilla oreo serta custom edible image. Homemade ice cream tauuuu… Wallah!!!!! 😋😍😋

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari Komuter UKM Bdr Baru Bangi & 10 minit dari MRT Kajang)

KEK ICE CREAM

CYMERA_20180323_170301
Tak penah wat kek, tapi teringin benau nak wat kek eskrem sendiri. No hal sis!

KELAS HOMEMADE ICE CREAM CAKE
Tarikh: 7 April 2018 (sabtu)
Masa: 10.00am – 2.00pm
Yuran: RM250

HOMEMADE ICE CREAM CAKE
👉 homemade ice cream tanpa menggunakan mesin ice cream
👉 pelbagai resipi ice cream & kek akan dikongsikan, antaranya butterscotch, strawberry, oreo, choc chunk & cheezy
👉 belajar buat sos butterscotch yang sedap, wangi & tahan lama serta buat caramelized nuts yang crunchy
👉 tips untuk buat mini cup ice cream cake
👉 peserta akan buat, deko dan bawa pulang sebiji Almond Buttterscotch Ice Cream Cake!

Nak daftar kelas?
Nak order je?
WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari Komuter UKM Bdr Baru Bangi & 10 minit dari MRT Kajang)

#kekicecream #kelasbaking #kelasmasak #bakingclass #kekbangi #kekkajang

KEK ICE CREAM TEMA BOLA

CYMERA_20180228_120940
ICE CREAM CAKE TEMA BOLA
Kek vanilla + home made ice cream oreo & salted caramel + fresh cream coating

Anak gegirl tapi minat bola. No hal ✌✌✌

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari Komuter UKM Bdr Baru Bangi & 10 minit dari MRT Kajang)

#KekAiskrim
#aiceCreamCake

ICE CREAM CAKE

#throwback kelas homemade butterscotch ice cream cake. Hasil dari 4 org peserta semalam. Ngiur kan eh…! 😙😙😙

Jadual kelas, klik website: www.kekcawan.com.my
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

#share #tag #kasitaukawankawan #kelasmasak #kelasbaking #kelaskek

BUTTERSCOTH ICE CREAM CAKE

Siap dah Homemade Ice Cream Cake…
Ellie suka buat kelas ni.. seronok tgk peserta yg pertama kali menyalut kek pun dapat buat secantik gini! 😙😙😙 sebiji kek bawak balik, anak tak ramai.. bole ajak anak jiran skali join makan haa 🤗🤗🤗

Jadual kelas, klik website: www.kekcawan.com.my
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

#share #tag #kasitaukawankawan #kelasmasak #kelasbaking #kelaskek

KELAS KEK ICE CREAM

#throwback kelas HOMEMADE ICE CREAM CAKE yang lepas. Masing2 buat kek sendiri.. manyakkk seronok woo!!!

KELAS ICE CREAM CAKE
Tarikh: 12 Ogos 2017 (sabtu)
Masa: 9.00am – 1.00pm
Yuran: RM250

HOMEMADE ICE CREAM CAKE
** homemade ice cream tanpa menggunakan mesin ice cream
** pelbagai resipi ice cream & kek akan dikongsikan, antaranya butterscotch, strawberry, oreo, choc chunk & cheezy
** belajar buat sos butterscotch yang sedap, wangi & tahan lama serta buat caramelized nuts yang crunchy
** peserta akan buat dan bawa pulang sebiji Almond Buttterscotch Ice Cream Cake

Untuk mendaftar: Klik www.wasap.my/60194774566

Jadual kelas, klik website: www.kekcawan.com.my
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

#share #tag #kasitaukawankawan #kelasmasak #kelasbaking #kelaskek

HOMEMADE ICE CREAM

HOMEMADE STRAWBERRY ICE CREAM CAKE
Utk dibuat kek aiskrim… slurpppp!!! 😗😗😗
Nak belajar buat tak? Klik www.wasap.my/60194774566 🤗🤗🤗

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***SORRY, NO DELIVERY SERVICE***

KEK AISKRIM

Awal subuh kita mula bikin Ice Cream Cake! Yg ni customer pilih kek coklat & eskrem strawberry.. wallaaa!!! Choc & strawberry tu kan kombinasi yg sgt serasi ❤❤❤

Nak belajar buat ice cream cake tak? Buat dan bawa balik sebiji kek tau!

KELAS ICE CREAM CAKE
Tarikh: 12 Ogos 2017 (sabtu)
Masa: 9.00am – 1.00pm
Yuran: RM250

HOMEMADE ICE CREAM CAKE
** homemade ice cream tanpa menggunakan mesin ice cream
** pelbagai resipi ice cream & kek akan dikongsikan, antaranya butterscotch, strawberry, oreo, choc chunk & cheezy
** belajar buat sos butterscotch yang sedap, wangi & tahan lama serta buat caramelized nuts yang crunchy
** peserta akan buat dan bawa pulang sebiji Almond Buttterscotch Ice Cream Cake

Untuk mendaftar: Klik www.wasap.my/60194774566

Jadual kelas, klik website: www.kekcawan.com.my
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

#share #tag #kasitaukawankawan #kelasmasak #kelasbaking #kelaskek

PROMO FEBRUARY 2017

PROMO FEBRUARY 2017
6″ Milo Choc Latte Ice Cream Cake
Sesuai utk 5-6 orang
Harga promo: RM50

👉 tempah awal atleast 3 hari
👉 whatsapp 0194774566 utk tempahan
👉 self pickup sahaja

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

HOMEMADE ICE CREAM CAKE

HOMEMADE ICE CREAM CAKE
Boleh pilih nak cake flavour apa
Bole pilih ice cream flavour apa
Bole pilih nak add on apa kat dalam ice cream; kekacang ke, shredded choc ke, choc chunk ke, milo ke, oreo ke, fresh strawberry ke, apa2 ke..
Bole pilih nak deco mcm mana pun; nak bunga2 ke, cekelat2 ke, edible image ke, apa2 pun bole…

Yang beraksi ni
8″ ICE CREAM CAKE
Vanilla Cake + Choc Ice Cream with Choc Chunk & Oreo Crunch + Deco with Choc Mirror Glaze & Assorted Choc Candy

Kelas? Ada……

KELAS ICE CREAM CAKE
Tarikh: 4 FEB 2017 (sabtu)
Masa: 9.00am – 2.00pm
Yuran: RM260

HOMEMADE ICE CREAM CAKE
** homemade ice cream tanpa menggunakan mesin ice cream
** pelbagai resipi ice cream & kek akan dikongsikan, antaranya butterscotch, strawberry, oreo, choc chunk & cheezy
** belajar buat sos butterscotch yang sedap, wangi & tahan lama serta buat caramelized nuts yang crunchy
** peserta akan buat dan bawa pulang sebiji Almond Buttterscotch Ice Cream Cake

Cara daftar, Whatsapp ke 0194774566: NAMA/ICECREAM/4 FEB

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***