Viewing ‘Cake – Ice Cream’ Category

KEK ICE CREAM

CYMERA_20180323_170301
Tak penah wat kek, tapi teringin benau nak wat kek eskrem sendiri. No hal sis!

KELAS HOMEMADE ICE CREAM CAKE
Tarikh: 7 April 2018 (sabtu)
Masa: 10.00am – 2.00pm
Yuran: RM250

HOMEMADE ICE CREAM CAKE
👉 homemade ice cream tanpa menggunakan mesin ice cream
👉 pelbagai resipi ice cream & kek akan dikongsikan, antaranya butterscotch, strawberry, oreo, choc chunk & cheezy
👉 belajar buat sos butterscotch yang sedap, wangi & tahan lama serta buat caramelized nuts yang crunchy
👉 tips untuk buat mini cup ice cream cake
👉 peserta akan buat, deko dan bawa pulang sebiji Almond Buttterscotch Ice Cream Cake!

Nak daftar kelas?
Nak order je?
WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari Komuter UKM Bdr Baru Bangi & 10 minit dari MRT Kajang)

#kekicecream #kelasbaking #kelasmasak #bakingclass #kekbangi #kekkajang

KEK ICE CREAM TEMA BOLA

CYMERA_20180228_120940
ICE CREAM CAKE TEMA BOLA
Kek vanilla + home made ice cream oreo & salted caramel + fresh cream coating

Anak gegirl tapi minat bola. No hal ✌✌✌

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari Komuter UKM Bdr Baru Bangi & 10 minit dari MRT Kajang)

#KekAiskrim
#aiceCreamCake

ICE CREAM CAKE

#throwback kelas homemade butterscotch ice cream cake. Hasil dari 4 org peserta semalam. Ngiur kan eh…! 😙😙😙

Jadual kelas, klik website: www.kekcawan.com.my
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

#share #tag #kasitaukawankawan #kelasmasak #kelasbaking #kelaskek

BUTTERSCOTH ICE CREAM CAKE

Siap dah Homemade Ice Cream Cake…
Ellie suka buat kelas ni.. seronok tgk peserta yg pertama kali menyalut kek pun dapat buat secantik gini! 😙😙😙 sebiji kek bawak balik, anak tak ramai.. bole ajak anak jiran skali join makan haa 🤗🤗🤗

Jadual kelas, klik website: www.kekcawan.com.my
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

#share #tag #kasitaukawankawan #kelasmasak #kelasbaking #kelaskek

KELAS KEK ICE CREAM

#throwback kelas HOMEMADE ICE CREAM CAKE yang lepas. Masing2 buat kek sendiri.. manyakkk seronok woo!!!

KELAS ICE CREAM CAKE
Tarikh: 12 Ogos 2017 (sabtu)
Masa: 9.00am – 1.00pm
Yuran: RM250

HOMEMADE ICE CREAM CAKE
** homemade ice cream tanpa menggunakan mesin ice cream
** pelbagai resipi ice cream & kek akan dikongsikan, antaranya butterscotch, strawberry, oreo, choc chunk & cheezy
** belajar buat sos butterscotch yang sedap, wangi & tahan lama serta buat caramelized nuts yang crunchy
** peserta akan buat dan bawa pulang sebiji Almond Buttterscotch Ice Cream Cake

Untuk mendaftar: Klik www.wasap.my/60194774566

Jadual kelas, klik website: www.kekcawan.com.my
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

#share #tag #kasitaukawankawan #kelasmasak #kelasbaking #kelaskek

HOMEMADE ICE CREAM

HOMEMADE STRAWBERRY ICE CREAM CAKE
Utk dibuat kek aiskrim… slurpppp!!! 😗😗😗
Nak belajar buat tak? Klik www.wasap.my/60194774566 🤗🤗🤗

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***SORRY, NO DELIVERY SERVICE***

KEK AISKRIM

Awal subuh kita mula bikin Ice Cream Cake! Yg ni customer pilih kek coklat & eskrem strawberry.. wallaaa!!! Choc & strawberry tu kan kombinasi yg sgt serasi ❤❤❤

Nak belajar buat ice cream cake tak? Buat dan bawa balik sebiji kek tau!

KELAS ICE CREAM CAKE
Tarikh: 12 Ogos 2017 (sabtu)
Masa: 9.00am – 1.00pm
Yuran: RM250

HOMEMADE ICE CREAM CAKE
** homemade ice cream tanpa menggunakan mesin ice cream
** pelbagai resipi ice cream & kek akan dikongsikan, antaranya butterscotch, strawberry, oreo, choc chunk & cheezy
** belajar buat sos butterscotch yang sedap, wangi & tahan lama serta buat caramelized nuts yang crunchy
** peserta akan buat dan bawa pulang sebiji Almond Buttterscotch Ice Cream Cake

Untuk mendaftar: Klik www.wasap.my/60194774566

Jadual kelas, klik website: www.kekcawan.com.my
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

#share #tag #kasitaukawankawan #kelasmasak #kelasbaking #kelaskek

PROMO FEBRUARY 2017

PROMO FEBRUARY 2017
6″ Milo Choc Latte Ice Cream Cake
Sesuai utk 5-6 orang
Harga promo: RM50

👉 tempah awal atleast 3 hari
👉 whatsapp 0194774566 utk tempahan
👉 self pickup sahaja

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

HOMEMADE ICE CREAM CAKE

HOMEMADE ICE CREAM CAKE
Boleh pilih nak cake flavour apa
Bole pilih ice cream flavour apa
Bole pilih nak add on apa kat dalam ice cream; kekacang ke, shredded choc ke, choc chunk ke, milo ke, oreo ke, fresh strawberry ke, apa2 ke..
Bole pilih nak deco mcm mana pun; nak bunga2 ke, cekelat2 ke, edible image ke, apa2 pun bole…

Yang beraksi ni
8″ ICE CREAM CAKE
Vanilla Cake + Choc Ice Cream with Choc Chunk & Oreo Crunch + Deco with Choc Mirror Glaze & Assorted Choc Candy

Kelas? Ada……

KELAS ICE CREAM CAKE
Tarikh: 4 FEB 2017 (sabtu)
Masa: 9.00am – 2.00pm
Yuran: RM260

HOMEMADE ICE CREAM CAKE
** homemade ice cream tanpa menggunakan mesin ice cream
** pelbagai resipi ice cream & kek akan dikongsikan, antaranya butterscotch, strawberry, oreo, choc chunk & cheezy
** belajar buat sos butterscotch yang sedap, wangi & tahan lama serta buat caramelized nuts yang crunchy
** peserta akan buat dan bawa pulang sebiji Almond Buttterscotch Ice Cream Cake

Cara daftar, Whatsapp ke 0194774566: NAMA/ICECREAM/4 FEB

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

HOMEMADE ICE CREAM

HOMEMADE ICE CREAM
Choc flavour dibanjiri dengan oreo crunch & kit kat.

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***