Viewing ‘Cake – Rainbow Butter Cake’ Category

RAINBOW CAKE

DEMO RAINBOW CAKE WITH CREAM CHEESE
Tarikh: 12 FEB 2017 (Ahad)
Masa: 9.00am – 12.30pm
Yuran: RM50

Cara Daftar WhatsApp ke 0194774566:

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

RAINBOW CAKE 

Cake topper simple macam ni saya kasi FREE aje. Tak charge apa pun. ✌✌✌

8″ round rainbow cake + buttercream filling & frosting + simple cake topper

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

MAKING RAINBOW CAKE

THE LION CAKE


Time paling bahagia bila mendeko kek.
Time paling sengsara bila mencuci sgala mak nenek perkakas kek… tapi part sengsara tu tiba2 terpadam bila customer happy dengan apa yg ditempah…. Alhamdullilah …

8″ round rainbow butter cake + strawberry filling + buttercream
With 2D Lion Theme Deco

KEK TEMA BOBOIBOY

Permintaan Kek Rainbow tak surut2. Seronok potong kek, tengok warna2 bright gitu kan. Saya hanya buat 6 warna aje.. kurang sifat la skit rainbow nya 😉😉😉 itu pun guna 6 loyang, 6 bowl & 6 sudu utk mix colour. Belum lg perkakas yg lain. Pendek kata, buat rainbow cake ni konpem penuh lah sinki 😄😄😄
8″ round rainbow cake + choc filling + buttercream + Edible img

AKTIVITI


Terima kasih semua yg hadir kelas pagi dan Petang! Walaupun dugaan ketiadaan air “memenatkan”… Alhamdullilah abis kelas, air melimpah2 mari… 😉😉😉

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

RAINBOW CAKE & EDIBLE IMAGE


Gambar kat atas kek tu kita panggil edible image. Dibuat dari kertas gula dan food colouring, selamat dimakan tau.. utk para pembuat kek, tips guna edible image ni:
👉 simpan edible img dlm chiller jika belum digunakan. Gambar akan kekal cantik walaupun lbh 3 bulan.
👉 sapukan coklat putih yg dah dicairkan di belakang edible img dan biarkan kering
👉 tempek atas kek yg dah siap disalut.

Saya hanya order kat
Order form: http://www.edibleprint.com.my
Facebook: Mohamad Nazri
Contact: 0192114472 (Arie)
*** nak order memang WAJIB isi form. Saya yang dok sebumbung pun isi form tau.. tak isi tak dpt… 😄😄😄

KEK THOMAS & FRIENDS

image

Terima Kasih Puan Wan Atikah tempah kek untuk birthday anaknya pada 14/2/2016

8″ round rainbow cake
Filling: Strawberry
Frosting: Buttercream
Edible img: Thomas & Friends

Berat tau kek ni.. 2.2kg+- ✌✌✌ 😄😄😄

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

CAR MCQUEEN THEME CAKE

image

Big TQ to Puan Suziela yang selalu tempah macam2 dari www.kekcawan.com.my
Yang ni ditempah pada 13/2/2016
8″ round rainbow cake + lemon cheese filling & frosting + edible image + Mcqueen Car Toys

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

RAINBOW CAKE FOR BIRTHDAY

image

#lamatakupdate
Tempahan dari Dr. Haniza (18/9/2015)

8″ Rainbow Butter Cake + Cream Cheese Filling & Frosting + Edible Image

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.