Viewing ‘Cupcakes – Flowery/Garden’ Category

CUPCAKES TEMA ANA MUSLIM


25pcs S Size Cupcakes
Strawberry Flavour
Edible image: Ana Muslim

CUPCAKES TEMA SOFIA THE FIRST


25pcs S size + Vanilla Choc Chip + buttercream + edible image

PURPLE CUPCAKES

200pcs M size Choc Cupcakes
Yg bulat putih tu Hokkaido Choc Button. Tak sama dgn white choc tau. Rasanya mcm chewing gum 😉😉😉 yg ni saya guna brand Le Bourne yg halal dan berkualiti…

Eh! Rindu nak buat cupcakes.. 😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋

CUPCAKES TEMA ANA MUSLIM


#cymera

FANTASY FLOWER CUPCAKES


Bila customer kata “nak deco simple2 sweet2 flower2 sikit” hakak suka berkarya sikit2 gini.. “less is more” mat salleh kata.. 😄😄😄

CUPCAKES TEMA SOFIA THE FIRST

HANTARAN CUPCAKES


Sweet & simple…

WIP CHOC CUPCAKES

Work in progress: 75pcs Choc cupcakes with choc chip

Setiap tahun cust ni order. Tahun ni aje lebih 5x rasanya.. x termasuk jualan fast dale yg selalu saya buat dia cepat grab. Alhamdullilah ..  semoga murah rezeki Puan… 😄😄😄 

ALHAMDULLILAH

image

Minggu ni tak dapat amik banyak order. 3-4 orang punya order je.. tapi kalo sorg dah order sampai 200pcs cupcakes.. sebiji kek bagak.. sebiji kek lukih2.. mmg 9-10 jam la hakak dok kat dapo… apa pun happy dpt buat semua ni! TQ semua!!! 😄😄😄

Tempahan dibuka semula bermula 17 Mei yaa.. hakak coti 6hb – 16hb Mei taauuu…

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

CUPCAKES

image

Sudah dipinang orang.. hanya tunggu dijemput pulang aje.. ✌✌✌ ;););)

Eh! Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.