Viewing ‘Cupcakes – Flowery/Garden’ Category

CUPCAKES

VANILLA CHOC CHIP CUPCAKES
Saja buat extra 25pcs arini dan iklan kat geng fast sale.. Alhamdullilah ada yg melamar 😗😗 terima kasih 🤗🤗

Nak belajar buat cupcakes & buttercream dan cara deco simple2 suwit2 dgn harga RM30 tak? 😙😙

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi)

SIMPLE CUPCAKES

Maksimum punya simple dah ni.. 😄😄😄

WhatsApp: http://www.wasap.com/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***NO DELIVERY SERVICE***

NAK BELAJAR DEKO CUPCAKES?

Alhamdullilah .. live demo cupcakes deco selesai. Ni hasilnya.. sesuai utk beginner. Yg terlepas, bole klik link ni https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=650516591800838&id=132174953635007

Nak share pun bole.. nak tag kawan2 pun bole ✌✌✌ ❤❤❤

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

PROMO CUPCAKES 2017

PROMOSI JANUARY 2017
Hantaran Cupcakes ~ RM45
25pcs S Size
Vanilla Butter Cupcakes
Rossette deco & White gumpate flower & Dragees
Window box
Pilihan 1 tema warna sahaja

** tempah atleast 5 hari awal
** self pickup sahaja
** tempahan melalui whatsapp 0194774566

RED VELVET CUPCAKES

Size M
Simple sweet2 flower aje…😉😉😉  

#cymera

CUPCAKES UNTUK HADIAH

S size cupcakes dgn bunga2 ropol. Sesuai utk hadiah atau hantaran. Birthday untuk gegirl atau mak pun cantik kan? 😉😉😉 

CUPCAKES TEMA ANA MUSLIM


25pcs S Size Cupcakes
Strawberry Flavour
Edible image: Ana Muslim

CUPCAKES TEMA SOFIA THE FIRST


25pcs S size + Vanilla Choc Chip + buttercream + edible image

PURPLE CUPCAKES

200pcs M size Choc Cupcakes
Yg bulat putih tu Hokkaido Choc Button. Tak sama dgn white choc tau. Rasanya mcm chewing gum 😉😉😉 yg ni saya guna brand Le Bourne yg halal dan berkualiti…

Eh! Rindu nak buat cupcakes.. 😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋

CUPCAKES TEMA ANA MUSLIM


#cymera