Viewing ‘Fast Sale!’ Category

KEK PISANG HARUM

KEK PISANG HARUM.. Serius harum! Gebu! Lembut! Moist! Harini ada ada extra 4 pack. RM6/pek. Bole la kongsi makan 5-6 orang. Bole pickup harini sebelum 7pm atau esok sebelum 11am. WhatsApp Ellie KLIK: Www.wasap.my/60194774566

Nak belajar Online Class (PJJ) pun ada. Buat kek raya ni syok sangat! Whatsapp PA saya ya. KLIK: Www.wasap.my/+60132634457

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***NO DELIVERY SERVICE***

PANCAWARNA MARBLE CAKE

PANCAWARNA MARBLE CAKE
Hakak ni tgh diet tau! Tapi awak punya harum buat gelora hati ni.. jangan sampai terdetik di hati “esok je la diet” πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„ Ni hakak buat jual fast sale hari ni. RM9 aje. Whatsapp 0194774566. Pickup arini sebelum 7pm ya ✌✌✌

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi)

PAVLOVA


Alang2 ada yang order, kita buat lebih lah untuk jualan fast sale arini

1 box 9pcs super mini pavlova ~ rm12
Tanam dgn buah grape, kiwi & markisa

Nak melamar bole whatsapp 0194774566
Pickup arini dari 2pm – 7pm aje yer.. ✌✌✌

CHOCOLATE PAVLOVA


CHOCOLATE PAVLOVA
Digandingkan dgn dark choc. Masa dlm oven bukan main semerbak bau choc! Kemudian dikawankan pula dgn cream yg superlicious bak eskrem vanilla yg sudah semestinya diadun bersama Esen Vanilla Mengaum Chef Amer! Sudah tu, di touch-up dgn passion fruit, blueberry dan strawberry segar.. amboiiii!! Western kan? Eh! Nampak keratan rentas pavlova disk tu? Cukup mashmellow tak? πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ Alhamdullilah molek kejadian….

Pastu ada lak yg whatsapp siap ugut, taknak kawan 7 keturunan pasal tak dpt grab fast sale tadi πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„ Yelah! Yelah! Nanti hakak open order awal2 yerr… next time nak buat guna Le Bourne Hazelnut Choc Paste. Konpem bertambah ngaum!!! Harga sedang2 aje udah lah ✌✌✌ πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

CHOCOLATE PAVLOVA


Ada ni haa.. tengah busy siapkan utk fast sale petang nanti. Yg dah daftar utk terima whatsapp fast sale, nanti saya blast yaaa.. harum semerbak betul Chocolate Pavlova ni berkawan mesra dgn passion fruit, strawberry & blueberry.. πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

PRE ORDERΒ 


Hari Khamis & Jumaat (1-2 sept 2016) ni ada jualan HOME MADE ICE CREAM khas utk yg dah daftar masuk dlm ‘broadcast fast sale’.

Masih open lagi sesapa nak join. Hanya wassap “nak join fast sale… nama saya (sebut la ye)” antar ke 0194774577

✌✌✌ πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„

Semua hanya self pickup sahaja ya
Website: www.kekcawan.com.my
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

ICE CREAM CAKE


BUTTERSCOTCH ICE CREAM CAKE IN DESSERT CUP… Haa yokkk dia dah jatuh chenta!!! Minggu depan nak wat assorted homemade ice cream ~ durian, manggo, choc oreo & banana toffee… yay!!! πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

FAST SALE – 26 OGOS 2016

Siap pek dah fast sale hari ni. 7 box combo ada moist red velvet slice cake + blueberry cheese tart + mini pavlova… dan ada 10 butterscotch ice cream cake in dessert cup.. SEMUA DAH BERTUAN… BIG TQ..!

Saya buat iklan fast sale hanya melalui whatsapp. Kalau sudi nak terima iklan saya, bole whatsapp 0194774566 dan type “nak info fast sale”. Saya buat broadcast msg aje, bukan whatsapp group ✌✌✌ πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

COMBO DESSERT

Harini kita buat FAST SALE – DESSERT COMBO

Ada baby hokkaido + Mini Pavlova + Cream Puff with Vanilla Creamy Custard… 6 box semua dah berpunya… 

Eh! Tak nampak kita iklan kan ek? Mmg tak iklan pun. Hanya blast whatsapp pd regular fast sale customer aje… nak join? Meh whatsapp kita 0194774566. Nanti bila2 ada fast sale kita kasitau naa.. πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜ 

COMBO DESSERT

Harini kita buat FAST SALE – DESSERT COMBO

Ada baby hokkaido + Mini Pavlova + Cream Puff with Vanilla Creamy Custard… 6 box semua dah berpunya… 

Eh! Tak nampak kita iklan kan ek? Mmg tak iklan pun. Hanya blast whatsapp pd regular fast sale customer aje… nak join? Meh whatsapp kita 0194774566. Nanti bila2 ada fast sale kita kasitau naa.. πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜