Viewing ‘Cake – Red Velvet Cake’ Category

KEKE TEMA MINECRAFT

CYMERA_20171110_151829

MOIST RED VELVET CAKE
Customer request nak bentuk slice cake. Biasanya saya potong siap2 tapi yg ni just buat tanda ajer, nanti birthday boy akan potong ikut garisan tu.. haaa mudah… deco buah2 dan coklat serta custom topper tema Minecraft.. Terima kasih customer ❤❤❤

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari Komuter UKM Bdr Baru Bangi & 10 minit dari MRT Kajang)
#KekHariJadi #KekBirthday #KekBangi #KekKajang #PlsShare #KekRedvelvet #RedVelvetCake

RED VELVET SLICE CAKE & FRUIT TART

Matahari belum kuar, customer dah mari pickup. Dari awal Ramadhan dah booking. Bagus betul😘😘😘

10″ square Moist Red Velvet Slice Cake with Cream Cheese + Fresh Strawberry + Blueberry + Choc Deco + Custom Standing Banner

50pcs Fruit Tartlets

Semua untuk anak si birthday girl jamu kawan2 di sekolah 😘😘😘

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***SORRY, NO DELIVERY SERVICE***


MOIST RED VELVET CAKE

Tempahan last minute hari tu. Kebetulan slot masih kosong dan customer pun sangat mudah berurusan..ringkas, padat dan cepat.

20″ x 10″ Moist Red Velvet Cake with Cream Cheese & Custom Edible Image. Berat kek 7kg lebih juga ni…

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi)

RED VELVET CAKE

Akhirnya tumbang juga.. demam + batuk +flu
Baru je “panaskan enjin” nak amik order dan berdekorasi. ALLAH nak suh kita rehat dan beribadat lagi maksudnya…

36pcs slice square cake
Moist Red Velvet Cake + Fresh Strawberry

Kek ni btul2 moist dan terasa kenikmatannya! Let’s join slice cakes combo:
KELAS PREMIUM SLICE CAKES PART 1
👉 Moist Red Velvet Cake with Cream Cheese
👉 Triple Pandan Coconut Cake with Custard Buttercream
👉 Fruitilicious Cheezy Cake
Tarikh: 8 APRIL 2017 (Sabtu)
Masa: 9.00am – 2.00pm
Yuran: RM250

Cara Daftar WhatsApp ke 0194774566:

***TIADA KELAS PJJ***
Jadual kelas, klik website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: http://www.wasap.com/60194774566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

#share #tag #kasitaukawankawan

RED VELVET SLICE SQUARE CAKE

Kalau lah kehidupan ni takde dugaan, takde kesusahan, takde panas sejuk.. mesti boring kan? Setiap pahit manis yang berlaku pasti ada hikmahnya.. lambat laun pasti akan kita nampak dan sedari.. tadahlah tangan pada Ilahi serta yakinlah atas KekuasaanNya..

Eh! Jadual kelaa baking dah up ya di www.kekcawan.com.my ✌✌✌

WhatsApp: http://www.wasap.com/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***NO DELIVERY SERVICE***

RED VELVET CAKE

RED VELVET CHEESE SLICE SQUARE CAKE
Alhamdullilah .. antara tempahan dari parents sekolah anak. Ada juga rezeki kami… jauh berjalan kek ni; BANGI – TELUK INTAN – SERENDAH

WhatsApp: http://www.wasap.com/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***NO DELIVERY SERVICE***

KEK HANTARAN

Moist Red Velvet Cake with Cream Cheese
Custom made peony & air brushing kasi kilat. Untuk hantaran katanya…

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

KEK TEMA ULTRAMAN


“Saya nak kek otomen”
“Saya tak jual kek otomen.. kek yg ada gambar otomen InsyaAllah saya bole buat… 😄😄😄 ”

Toksah lah minta hakak kek pelik2. Kek otomen, kek didi, kek pojen… minta laa kek butter, kek span, kek choc moist… haaaa gitu… 😄😄😄

Yang beraksi dalam post pagi ni ialah kek
Saiz 8″ round red velvet cake with cream cheese + Custom Edible image Ultraman
Berat kek ni dekat 2kg

✌✌✌

Super Moist Red Velvet Square Cake 

36 Slice Super Moist Red Velvet Square Cake with Cream Cheese
Dengan make-up mewah2 tu, ada add on RM la ye.. customer nak jamu kawan2 office katanya. Bertabah bawa dlm komuter. Tak sabar katanya… 😄😄😄

RED VELVET CAKE


KELAS SUPER MOIST RED VELVET CAKE WITH CREAM CHEESE
Tarikh: 29 OCT 2016 (sabtu)
Masa: 9.00am – 12.00pm
Yuran: RM80 (Biasa RM100)

Cara Daftar WhatsApp ke 0194774566:

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.