Viewing ‘Cake – Red Velvet Cake’ Category

KEK TEMA ULTRAMAN


“Saya nak kek otomen”
“Saya tak jual kek otomen.. kek yg ada gambar otomen InsyaAllah saya bole buat… 😄😄😄 ”

Toksah lah minta hakak kek pelik2. Kek otomen, kek didi, kek pojen… minta laa kek butter, kek span, kek choc moist… haaaa gitu… 😄😄😄

Yang beraksi dalam post pagi ni ialah kek
Saiz 8″ round red velvet cake with cream cheese + Custom Edible image Ultraman
Berat kek ni dekat 2kg

✌✌✌

Super Moist Red Velvet Square Cake 

36 Slice Super Moist Red Velvet Square Cake with Cream Cheese
Dengan make-up mewah2 tu, ada add on RM la ye.. customer nak jamu kawan2 office katanya. Bertabah bawa dlm komuter. Tak sabar katanya… 😄😄😄

RED VELVET CAKE


KELAS SUPER MOIST RED VELVET CAKE WITH CREAM CHEESE
Tarikh: 29 OCT 2016 (sabtu)
Masa: 9.00am – 12.00pm
Yuran: RM80 (Biasa RM100)

Cara Daftar WhatsApp ke 0194774566:

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

KELAS SUPER MOIST RED VELVET CAKE ~ 15/10/2016


KELAS SUPER MOIST RED VELVET CAKE WITH CREAM CHEESE ~ 15/10/2016
Meriah dgn 10 org peserta yg dr mula excited. Bertambah excited bila dah siap! Fotography session aje mau dkt 15 minit kot 😉😉😉 Alhamdullilah lps abis kelas, ramai wassap puas ati dgn kek ni! Sgt moist dan rasa yg umph! Kata depa… yay!!!! All the best uols!
Next class:

KELAS SUPER MOIST RED VELVET CAKE WITH CREAM CHEESE
Tarikh: 29 OCT 2016 (sabtu)
Masa: 9.00am – 12.00pm
Yuran: RM80 (Biasa RM100)

Cara Daftar WhatsApp ke 0194774566:

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

FOR MAKAN2 


  1. MELTY CHEESE CHOC CAKE WITH CHOC CANDY ~ antara kek yg tak jemu dan tak surut ditempah..

SUPER MOIST RED VELVET CAKE


UPGRADE RECIPE! TASTE NICE! SOFT! MOIST!

KELAS SUPER MOIST RED VELVET CAKE WITH CREAM CHEESE
Tarikh: 15 OCT 2016 (sabtu)
Masa: 2.30pm – 5.00pm
Yuran: RM100

Cara Daftar WhatsApp ke 0194774566:

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

MAKING RED VELVET  CAKE


SUPER MOIST RED VELVET CAKE
Biasanya 1 adunan saya akan bahagikan ke 3 loyang yang ditimbang setiap satu supaya ketinggian sekata dan masa bake yg sama. Cara ni mmg leceh skit lagi2 nnt kene cuci 3 loyang (part yg x brp berkenan). Tapi kek lebih moist, gebu dan tinggi sbb masa masak yg lbh pendek dan tak susah sgt dia nak “mendaki” dari kita dump smua dlm satu loyang.. jenuh dia nak masak dan rise kan… itu cara saya laa.. ✌✌✌ 😉😉😉

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

AKTIVITI


Terima kasih semua yg hadir kelas pagi dan Petang! Walaupun dugaan ketiadaan air “memenatkan”… Alhamdullilah abis kelas, air melimpah2 mari… 😉😉😉

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

RED VELVET CAKE

image

Assalammualaikum, selamat pagi Jumaat yg indah…… ada yg dah punch card? Semoga pekerjaan kita hari ini dipermudahkan, diberi keceriaan dan keberkatan… Aamin….. ;););)

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

RED VELVET CHEESE BROWNIES @~ 6/1/2016

image

Early morning orders ~ 6/1/2016 ~ A new recipe 12″ @ 50pcs Red Velvet Cheese Brownies for Puan Sarinah ~ Big TQ ;););)

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.