Viewing ‘Dessert & Such: Bread Pudding + Vanilla Sauce’ Category

BREAD PUDDING

HAZELNUT CHOC BREAD BUTTER PUDDING
Tak kedekut dgn choc! Curahkan dgn creamy vanilla sauce, sama ada sejuk atau suam. Appetiser untuk iftar hari ni? Fast sale RM8 aje. Bole kongsi 5-6 orang. Pickup hari ni sebelum 7pm atau esok sebelum 11am. Whatsapp Ellie KLIK: www.wasap.my/60194774566

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***NO DELIVERY SERVICE***

BREAD BUTTER PUDDING

BLUEBERRY CHEEZY BREAD BUTTER PUDDING
Customer ni dah hampir 2 minggu asyik tanya.. last2 order haa.. Alhamdullilah .. semoga memenuhi selera.. bau nya harummmm!!! ❤❤❤

Yang ni size 10″ berat 1kg gak lah.. bole ngap 15-20 orang juga ni… boleh pilih nak choc/blueberry/strawberry/cheddar.. ngaummmm!!! ❤❤❤

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***NO DELIVERY SERVICE***

CHEEZY BREAD BUTTER PUDDING

Tempahan Cheezy Bread Butter Pudding mula mendapat tempat di carta jadual tempahan saya. Alhamdullilah … bole la buat utk jamuan ka, makan2 famili saja2 ka… kannnn… ❤❤❤

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***NO DELIVERY SERVICE***

BREAD PUDDING

CHEEZY BREAD BUTTER PUDDING
Breakfast kami hari ni. Berebut2 lak anak dua ni. Makan sejuk2 alahai heaven nyaaaaaa….!!! Creamy vanilla sauce tu bila dah semalaman bukan main mengaum rasanya eh!

WhatsApp: www.wasap.com/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***NO DELIVERY SERVICE***

BREAD PUDDING

CHEEZY BREAD BUTTER PUDDING & CREAMY VANILLA SAUCE
Serius punya berkurun tak buat ni. Maka menjadi santapan makan malam kami anak beranak malam ni. Resipi yang mudah tapi rasa yang Umph! Sebab ada ingredients yang menjadi “killer taste”. Betul awak.. kita tak nipu… ❤❤❤

WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

KELAS BREAD PUDDING (14/2/2015L

image

KELAS BREAD PUDDING (14/2/2015)
1. Cheezy bread pudding
2. Chocolate bread pudding
FREE RECIPE:
1. Butterscotch bread pudding
2. Banana bread pudding

TQ ;););)

Utk lihat jadual kelas, Website: www.kekcawan.com.my
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi

FAST SALE 28 JAN 2015

image

Jualan fast sale 28/1/2015

Assorted muffin; congo bars & fudgy brownies; banana choc bread pudding

Terima kasih pada semua yg membeli 🙂

Website: www.kekcawan.com.my
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi

KELAS BREAD PUDDING

image

KELAS BREAD PUDDING
1. Cheezy bread pudding
2. Chocolate bread pudding
FREE RECIPE:
1. Butterscotch bread pudding
2. Banana bread pudding
Tarikh: 14 Feb 2015 (sabtu)
Masa: 9.30am-11.30am
Yuran: RM80 (Alumni: RM60) (normal: RM100)

Cara daftar: SMS/WhatsApp ke 0194774566 <14 feb>

Website: www.kekcawan.com.my
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi

BOOKING UTK HAZELNUT CHOC (NUTELLA) BREAD PUDDING

image

Atas permintaan, jumaat (26hb dec) saya akan buat HAZELNUT CHOC (NUTELLA) BREAD PUDDING DGN SOS VANILLA. Hanya RM8 aje. Terhad 7 pek. Sapa2 nak booking bole whatsapp 0194774566. Selfpickup sahaja yaa..

Website: www.kekcawan.com.my
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi

PERSONAL CLASS: CHEEZY BREAD PUDDING + WALNUT CHOC CONGO BARS + BUTTERSCOTCH WALNUT CONGO BARS ~ 9 SEPT 2014

image

Alhamdullilah baru je selesai setelah beberapa kali kelas ni ditunda..

PERSONAL CLASS: CHEEZY BREAD PUDDING + WALNUT CHOC CONGO BARS + BUTTERSCOTCH WALNUT CONGO BARS ~ 9 SEPT 2014

*** TQVM yaa sis 🙂 🙂

Website: www.kekcawan.com.my
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi