Viewing ‘Cake – Basque Burnt Cheesecake’ Category

BASQUE BURNT CHEESECAKE

BASQUE BURNT CHEESE CAKE FOR ANNIVERSARY

Saiz 6″ sesuai untuk small family up to 8 members. Tak lah membazir bulan puasa ni.. eh! Kek sedap. Konpem tak bazir! Sekali hadap selesai ni.. hihih…. thanx customer! Semoga suami isteri berpimpinan tangan di Jannah.. Aamin

BASQUE BURNT CHEESE CAKE

Saiz 6inci sesuai untuk 6-10 orang. Kebetulan ada fresh strawberry, kita kasi deko free jer… si hitam manis berjumpa dgn si jelita merah kan nampak manis… hihihihi 🥰🥰🥰

BASQUE BURNT CHEESE CAKE

Alhamdullilah.. 35 set utk jualan Iftar Dessert. Setiap pek ada 2 slice dan FREE fresh strawberry buat peneman ehehheheh… sempena Ramadhan, hanya rm10/pek.

Esok kita jual menu lain pula utk Iftar Dessert. Please whatsapp for info ya www.wasap.my/60194774566 Thanks…

BASQUE BURNT CHEESECAKE

Selesai tempahan Basque Burnt Cheesecake
Haritu buat guna 1 oven jer
Kali ni kene on 2 biji oven baked 8 biji
Baru lah ku tahu satu oven tu terlebih skit burnt dari yang satu lagi. Personally Ellie suka yg extra burnt tu. Lebih mengancam texture dan rasa nya.. dan sesungguhnya black itu menawan 🥰🥰🥰
Harini Ellie hadiahkan buah strawberry & anggur sapphire jadi peneman burnt cheesecake ni
Tu dia! Bukan kaleng2… 😋😋😋
Roger kita 👇👇👇
WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
FB: Kekcawan.com.my
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari Komuter UKM Bdr Baru Bangi & 10 minit dari MRT Kajang)