Viewing ‘Cake – Topper’ Category

KEK TEMA HELLO KITTY

Customee beri contoh. Kita cuba follow. Heavenly choc cake jadi pilihan customer. Nice! Utk chocolate cake lover!

MELTY CHEESE CHOC CAKE

KEK TEMA FORTNITE

Kek Mini Saiz 4″
MOIST CHOC CAKE DISALUT DENGAN BUTTERCREAM
Sesuai utk 2-4 orang
Harga bermula RM20
Tambahan RM4-8 untuk topper bole pilih gambar apa pun
Tambahan RM2-8 untuk lain2 seperti choc ganache dripping, fresh strawberry, choc candy dan lain2.

MELTY CHEESE CHOC CAKE

Tak penah bosan! Ntah berapa banyak kali customer ni order dah. Selama PKP ni je dah 2 biji yang besar. Yg mini pek.. ermm.. lost count!

TOBLERONE CHEESE CAKE

Kat dalam pun ada Toblerone cincang. Sedapnya gigit2 sekali dgn cheese dan campuran Nutella 😋😋😋 memang mewah kek ni.

KEK TEMA FROZEN & BOBOIBOY

Kek Tema Frozen & Boboiboy
Kek Saiz 4″
MOIST CHOC CAKE & BUTTERCREAM
Sesuai utk 2-4 orang
Harga bermula RM20
Bole pilih topper gambar apa pun

KEK TEMA FROZEN

Kek Saiz 4″
MOIST CHOC CAKE & BUTTERCREAM
Sesuai utk 2-4 orang
Harga bermula RM20
Bole pilih topper gambar apa pun

KEK TEMA FROZEN

KEK TEMA BABY SHARK

Sesejak musim PKP ni jarang sangat dapat tempahan kek saiz biasa @ 8″ ni. Bila dapat, rasa teruja len macam! Lagi teruja bila tema nya BABY SHARK. Alahai terus achik Ellie deko sambil nyanyi2 😘😘😘

Memula ada ati nak lukih tapak sulaiman. Tapi… tapi…. takut jadi tapak kasut plak! 😆😆😆

KEK MINI 4INCI

Kek Tema Elsa Frozen dgn skirt kembang 🥰🥰🥰
Kek Tema Boboiboy. Boboiboy api kan ni? Kan? Kan?
Kek Tema Yaya kawan si Boboiboy.. heheheh..

Alhamdullilah… semua 3 kek ni tempahan dari seorang customer. Terima kasih ya…. semoga ada rezeki kita berurusan lagi 🥰🥰🥰