Viewing ‘Cake – Mini 4inci’ Category

KEK TEMA FORTNITE

Kek Mini Saiz 4″
MOIST CHOC CAKE DISALUT DENGAN BUTTERCREAM
Sesuai utk 2-4 orang
Harga bermula RM20
Tambahan RM4-8 untuk topper bole pilih gambar apa pun
Tambahan RM2-8 untuk lain2 seperti choc ganache dripping, fresh strawberry, choc candy dan lain2.

KEK MINI 4″

Simple jer customer request asal warna pink & blue
Tema Didi & Friends dan nak ada buah strawberry. Terus nampak mewah kan… 🥰🥰🥰

KEK TEMA THOMAS

Setiap hari kita upload gambar kek mini. Dan hampir setiap hari juga lah yg msg nak belajar buat kek2 begini.

Join Kelas Online PJJ Asas Buttercream. Ada lebih 30 modules dalam tu. Penuh sendat dengan video, penerangan, teknik, tips dan perkongsian. Yang baru nak cuba2 pun bole join. Dah lamai yg blur2 dulu Alhamdullilah sekarang dah selesa tak kekok dan dapat amik tempahan. Yuran berkasih sayang kini hanya RM30!!!

WhatsApp Www.wasap.my/60129319843/bc

KEK TEMA FROZEN & BOBOIBOY

Kek Tema Frozen & Boboiboy
Kek Saiz 4″
MOIST CHOC CAKE & BUTTERCREAM
Sesuai utk 2-4 orang
Harga bermula RM20
Bole pilih topper gambar apa pun

KEK TEMA FROZEN

Kek Saiz 4″
MOIST CHOC CAKE & BUTTERCREAM
Sesuai utk 2-4 orang
Harga bermula RM20
Bole pilih topper gambar apa pun

KEK TEMA FROZEN

KEK MINI 4INCI

Kek Tema Elsa Frozen dgn skirt kembang 🥰🥰🥰
Kek Tema Boboiboy. Boboiboy api kan ni? Kan? Kan?
Kek Tema Yaya kawan si Boboiboy.. heheheh..

Alhamdullilah… semua 3 kek ni tempahan dari seorang customer. Terima kasih ya…. semoga ada rezeki kita berurusan lagi 🥰🥰🥰

KEK TEMA OMAR & HANA

KEK TEMA OMAR & HANA
Lama tak tengok 2 karekter ni
Suka lagu2 dan animasinya
Ceria sangat!
Teringat kat iklan dodulu “Bandar Colgate”
Sapa ingat iklan ni? 😁😁😁

JATUH CINTA

Masa muda2 dulu, selalu dengar orang kata
Biarlah jatuh cinta hanya sekali seumur hidup

Sayangnya… saya jatuh cinta berkali2
Di saat melahirkan anak pertama
saya jatuh cinta
Lahir anak kedua, jatuh cinta lagi
Lahir anak ketiga, pun jatuh cinta

Bila hadirnya yaya (kucing kami)
Pun jatuh cinta lagi…

Dan hingga sekarang satu persatu perkara pula saya jatuh cinta!

SubhanaAllah!
Allah Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang
Kita tak henti2 dilimpahi dgn nikmat CINTA!

Terima kasih juga pada semua customer yang telah jatuh cinta dengan hasil kek & dessert saya! Terima kasih sudi berkongsi rezeki dgn saya! Semoga Allah rahmati kita semua.. Amiin…

KEK TEMA DISNEY PRINCESS

Simple & pretty Princess Aurora for birthday girl