Viewing ‘Raya 2017’ Category

SPONGE SLICE CAKE

SPONGE SLICE CAKE
Siap potong 100pcs
Strawberry cake + strawbery filling + drop flower buttercream. Terus layan selagi ada raya ek… lepas raya pun hakak layan gak 🤗🤗🤗

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***SORRY, NO DELIVERY SERVICE***

SLICE CAKE

SPONGE SLICE CAKE
Strawberry cake + strawbbery filling + drop flower buttercream. Potong 100pcs. Warna-warni Aidilfitri 😗😗😗

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***SORRY, NO DELIVERY SERVICE***

BABY HOKKAIDO CUPCAKES

BABY HOKKAIDO CUPCAKES
Yang terakhir dibelai hari ni. Dah cecah 1000pcs tempahan sepanjang Syawal ni. Alhamdullilah …..

Dah.. hakak nak tutup studio baking convert jadi daput masak lak. Nak bikin cucur udang utk dinner.. 🤗🤗🤗

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***SORRY, NO DELIVERY SERVICE***

FRUIT TART

NEOPOLITAN MARBLE CAKE

NEOPOLITAN MARBLE CAKE
Satu untuk customer, satu sendiri punya!!!! 😗😗😗..bukan sekadar warna. Gabungan 3 rasa, choc+strawberry+vanilla. Maka 3 gabungan bau yg sgt harum memikat rasa!

Nak tempah bole!!
Nak belajar online pun bole… siap dgn video step by step, teknik & tips melimpah ruah!

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***SORRY, NO DELIVERY SERVICE***

LAPIS CHEEZY UNTUK RAYA!

ASSORTED LAPIS CHEEZY
Berkurun2 lamanya tak buat.. tiba2 ada customer order 3 set @ 64 cups!
Ada flavour tiramisu, strawberry, blueberry & chocolate… asyikk betul buat ni. Ni makan sejuk2 nyaman sekali!!

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***SORRY, NO DELIVERY SERVICE***

HOKKAIDO CUPCAKES

BABY HOKKAIDO CUPCAKES
Budak ni pun paling unggul dlm carta tempahan sepanjang Syawal. Hari2 ada tempahan. Ada sorang customer tu, dah beberapa kali ulang order. Awal pagi tadi amik lagi 100pcs… baru 2-3 minit amik dia whatsapp, tunggu nanti nak order lagi! 😅😅😅

Bulan Ogos nanti Ellie open kelas. InsyaAllah x susah buat.. 😘😘😘

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***SORRY, NO DELIVERY SERVICE***

CREAM PUFF

FUDGY BROWNIES

FUDGY BROWNIES WITH CHOC DRIZZLE
Antara jualan tertinggi dlm carta Syawal ni. Hari2 kot buat.. arini 4 biji. Ada cust tu dok ulang2 order.. Alhamdullilah .. suka ya? 🤗🤗

InsyaAllah ogos ni ada kelas ya. Saya akan publish jadual kelas next week.. ✌✌✌

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***SORRY, NO DELIVERY SERVICE***

KEK RAYA

InsyaAllah harini hakak akan ada extra Kek Pisang Harum – RM30 & Choc Marble Cake (RM50) petang2 skit akan siap. Kalo ada yg nak meminang, bole whatsapp hakak ya… klik aje www.wasap.my/60194774566

Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***SORRY, NO DELIVERY SERVICE***