Viewing ‘ONLINE CLASS’ Category

KEK PISANG HARUM

CYMERA_20171003_172545

KEK PISANG HARUM…
Walau di frozen sebulan pun, bila dikeluarkan pada suhu bilik, tetap moist dan harum!!!

Nak order bole.. nak belajar online pun bole. Kelas dalam group fb, bole belajar bila2, rujuk bila2, bole share pengalaman dan permasalahan sama2.. “we are family” gitu… ❤❤❤ Nak belajar, Klik www.wasap.my/+60132634457

Nak order klik
WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari Komuter UKM Bdr Baru Bangi & 10 minit dari MRT Kajang)
#KekPisang #BananaCake #KekBangi #KekKajang

PAVLOVA

IMG_20171003_213041_069
Selesai kelas brownies & blondies last weekend, saja hakak ajak peserta2 ni merewang letak krim dan buah2 kat pavlova.. lps tu masing2 bawak balik jadi buah tangan.. ❤❤❤

Whatsapp klik www.wasap.my/60194774566
Jadual kelas, klik website: www.kekcawan.com.my
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari Komuter UKM Bdr Baru Bangi & 10 minit dari MRT Kajang)

#kasitaukawankawan #kelasmasak #kelasbaking #kelaskek #onlineclass

KEK PISANG HARUM

CYMERA_20171003_172545
KEK PISANG HARUM siap berbalut untuk kekalkan kelembapan, keharuman dan kegebuan. Selain dibuat dengan bahan gula perang lembut, ianya juga dibuat dengan lafaz Bismillahirrahmanirrahim… ❤❤❤

Nak order bole. Nak belajar online pun bole

Whatsapp klik www.wasap.my/60194774566
Jadual kelas, klik website: www.kekcawan.com.my
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari Komuter UKM Bdr Baru Bangi & 10 minit dari MRT Kajang)

#kasitaukawankawan #kelasmasak #kelasbaking #kelaskek #onlineclass

ONLINE CLASS PJJ BUTTERCREAM

Malam2 sebelum tido kita check homework peserta Online Class PJJ 5 Jenis Buttercream. Alhamdullilah .. ramai submit homework!! Ada yg baeu 1st time buat pun dah menjadi dan pandai lak deko2 ikut2 dari BONUS Dekorasi Kek yg Ellie kasi dlm kelas ❤❤❤

👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
ONLINE CLASS PJJ 5 JENIS BUTTERCREAM
Sesuai untuk kek, cupcakes & roti.
FREE: Resipi Choc Buttercream + BONUS kenali nozel asas + BONUS beberapa teknik dekorasi mudah

YURAN HANYA RM30
YURAN HANYA RM30
YURAN HANYA RM30

APA YANG DISEDIAKAN
❤ Resipi yg lengkap
❤ Penerangan cara yang padat
❤ Video step by step
❤ Sendat dengan teknik, tips, idea & dekorasi
❤ Kelas yg santai dan mesra macam belajar depan mata!
❤ Belajar bila-bila masa, dimana2 aje
❤ Bole rujuk berulang kali
❤ Persoalan akan dijawab dan dibantu
❤ Ada aktiviti kelas dengan hadiah!
❤ Kelas yang penuh dengan homework hasil dari peserta2 lain juga!

CARA DAFTAR
Whatsapp Cik Syairah, Admin Class, Klik www.wasap.my/+60132634457

❤❤❤ ❤❤❤ ❤❤❤
Online & In-House Baking & Deco Classes By Ellie Hj Darus
Fb Page: kekcawan.com.my
Insta: kekcawan.com.my
Website: www.kekcawan.com.my
Whatsapp: 019 4774 566

ONLINE CLASS PJJ: 5 JENIS BUTTERCREAM

Alhamdullilah … Online Class PJJ 5 Jenis Buttercream dengan rasminya dah dibuka. 🤗🤗🤗 siap sekali BONUS Belajar Deko Mudah!

👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

Online Class PJJ: 5 JENIS BUTTERCREAM yg sesuai utk segala kek, cupcakes dan roti!
Yuran asal RM30

YURAN PROMO: RM10 ❤❤❤

Alang-alang tu baik grab COMBO BERBALOI ONLINE CLASS PJJ:
Asas pembuatan cupcakes + 5 Jenis Buttercream
Hanya RM30!!! ❤❤❤
PROMO Sehingga 12pm, 18/8/2017

Cara daftar
👉 Terus buat bayaran ke
Maybank: 164490025067
CIMB: 7012462839
Name: Ziana Ellieza Bt Darus
Email: deheart@gmail.com

👉 Whatsapp slip bayaran pada Cik Syairah. Klik www.wasap.my/+60132634457

😙😙😙😙😙

ONLINE CLASS: CHOC GANACHE

Proses Video Editing utk Online Class Asas Cupcakes. Yg ni saya kasi BONUS aje! Kira macam value added la kan 😙 Choc Ganache! Yippie!!

Yang belum join, yuran hanya RM20. lengkap segala video, teknik dan tips. Sampai ada yg dah join komen “terlalu lengkap sampai taktau nak tanya apa dah” 😅😅

Cun-cun lah untuk yg beginner nak berjinak2 baking tu 😙😙

Untuk pertanyaan dan pendaftaran kelas online, whatsapp Klik www.wasap.my/+60132634457

❤❤❤ ❤❤❤ ❤❤❤
Online & Offline Baking & Deco Class
By Ellie Hj Darus
Fb Page: kekcawan.com.my
Insta: kekcawan.com.my

CHOC CUPCAKES

CHOC CUPCAKES
Ada pula yang request minta kelas..
Buat online class PJJ je laa ye? Nak ke nak ni? 😅😅😅

Jadual kelas, klik website: www.kekcawan.com.my
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

#share #tag #kasitaukawankawan #kelasmasak #kelasbaking #kelaskek

PANDAN MARBLE CAKE

#throwback
PANDAN MARBLE CAKE DRIZZLE WITH CHOC
size 12inci siap potong 100pcs. Kek ni memang gebu, moist, berasa dan wangi! 😗😗

Nak order bole..
Nak belajar online pun bole 🤗🤗

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***SORRY, NO DELIVERY SERVICE***

KEK MARBLE

Hasil homework peserta kelas online Aneka Kek Marble.. bukan sekadar warna! Tapi dengan pelbagai rasa.. bukan 1 jenis kek marble tapi ada lebih 3 jenis! Siap BONUS RESIPI CHEDDAR BUTTER CAKE!!

ONLINE CLASS siap dengan video step by step, teknik dan sebeban tips! InsyaAllah 100% menjadi! Klik www.wasap.my/+60132634457 untuk info lanjut

CHOC MARBLE CAKE

CHOC MARBLE CAKE
kek terakhir masuk oven untuk hari ni. Alhamdullilah … customer yg dah penah order, repeat order.. jamu kawan2 makan, kawan2 pula order.. 😘😘

ANEKA MARBLE CAKES
Bukan sekadar warna tapi ada flavour ~ choc, pandan, strawberry, orange, neopolitan, rainbow… Open untuk belajar secara online PJJ. Lengkap dengan video step by step, tips yg berderet2 dan BONUS resipi Cheddar Butter Cake!

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***SORRY, NO DELIVERY SERVICE***