Viewing ‘ONLINE CLASS’ Category

KEK MARBLE

Hasil homework peserta kelas online Aneka Kek Marble.. bukan sekadar warna! Tapi dengan pelbagai rasa.. bukan 1 jenis kek marble tapi ada lebih 3 jenis! Siap BONUS RESIPI CHEDDAR BUTTER CAKE!!

ONLINE CLASS siap dengan video step by step, teknik dan sebeban tips! InsyaAllah 100% menjadi! Klik www.wasap.my/+60132634457 untuk info lanjut

CHOC MARBLE CAKE

CHOC MARBLE CAKE
kek terakhir masuk oven untuk hari ni. Alhamdullilah … customer yg dah penah order, repeat order.. jamu kawan2 makan, kawan2 pula order.. 😘😘

ANEKA MARBLE CAKES
Bukan sekadar warna tapi ada flavour ~ choc, pandan, strawberry, orange, neopolitan, rainbow… Open untuk belajar secara online PJJ. Lengkap dengan video step by step, tips yg berderet2 dan BONUS resipi Cheddar Butter Cake!

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***SORRY, NO DELIVERY SERVICE***

NEOPOLITAN MARBLE CAKE

NEOPOLITAN MARBLE CAKE
Bukan sekadar permainan warna! Tapi gabungan rasa vanilla, strawberry & chocolate! Moist, gebu gitu… open untuk tempahan. Nak belajar secara online pun bole. Siap dgn video step by step, teknik dan tips yg berlambak.. ada BONUS resipi cheddar butter cake!!

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***SORRY, NO DELIVERY SERVICE***

KEK PISANG HARUM

KEK PISANG HARUM
Customer ni dah beberapa kali order. Kali ni terus 2 biji! Bawa balik kampung katanya. Alhamdullilah … feedback dari customers & peserta Online Class (PJJ) sangat2 tiptop sampai meleret sengeh2… bukan aje harum tapi gebu, moist.. senang lak tu buatnya. Pakai blender pun jadi. Masing2 mcm sotong layan order skang ni πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹

Nak join ONLINE CLASS (PJJ) KEK PISANG HARUM? Klik
Www.wasap.my/+60132634457
Www.wasap.my/+60132634457
Www.wasap.my/+60132634457

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi)

TUTTY FRUITY CREAM DESSERT

Naimi nanti buka pose ngan TUTTY FRUITY CREAM DESSERT… uiiiiii panas lit lit ni, sat lagi dapat dessert gini… alahaii sejukk nyaman anak tekak arrr…! Takyah oven.. mixer takde pakai blender jer.. ONLINE CLASS (PJJ) Hanya RM30.. Sambil buat tu dapat 18-20 bekas, bole la buat jual2 sikit kan….. 😘😘😘

Daftar dengan Klik:
Www.wasap.my/+60132634457
Www.wasap.my/+60132634457
Www.wasap.my/+60132634457

❀❀❀ ❀❀❀ ❀❀❀
Online & Offline Baking & Deco Class
By Ellie Hj Darus
Fb Page: kekcawan.com.my
Insta: kekcawan.com.my

ONLINE CLASS PAVLOVA

PAVLOVA MERECIK!
Online Class (PJJ) dah launch ya.. siap dengan resipi, video step by step, penuh sendat dengan segala tips & teknik. Belajar bila2 dan dimana2 aje. Nak ulangkaji pun mudah. Soal jawab dalam group 24 jam. Ops! Bukan belajar Pavlova besar aje, mini pavlova dan baby pavlova pun ada! πŸ˜™

Yuran RM150 untuk semua ni!
Yuran promo RM100 aje sehingga 12 tghari, 2/6/2017. Pada yang dah pernah join mana2 kelas, ada diskaun lagi tau! Pertanyaan dan pendaftaran kelas online, klik www.wasap.my/+60132634457

Jangan baca syok sorang2 tau… SHARE post ni kasitau kawan2, jiran2 sgala.. πŸ˜—πŸ˜—

KEK PISANG HARUM

Harini nak buat kek pisang, roomate request. Alang2 kita open order laa ye..

ONLINE CLASS (PJJ) KELAS KEK PISANG HARUM. Resipi penuh siap dengan video step by step dan penuh dengan segala macam tips. Juga perkongsian dari pelajar2 kelas. Yuran RM50 aje. Untuk pertanyaan dan pendaftaran kelas online, whatsapp Cik Syairah www.wasap.my/+60132634457

❀❀❀ ❀❀❀ ❀❀❀
Online & Offline Baking & Deco Class
By Ellie Hj Darus
Fb Page: kekcawan.com.my
Insta: kekcawan.com.my

ONLINE CLASS BLACKFOREST CHEESE CAKE

ONLINE CLASS (PJJ) BLACKFOREST CHEESE CAKE. Lengkap dengan resipi, video step by step, padat dengan teknik & tips. Bole belajar bila2 & mana2!

YURAN PROMO: RM60 (Biasa RM100)
(Bayaran sehingga 12tgh hari, 30/05/2017 )

*3 langkah mudah :*
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=692368977615599&substory_index=0&id=132174953635007

1⃣Like & komen ‘NAK’.
3⃣Share posting.

Screenshot & wasap bukti dah share
πŸ“² www.wasap.my/+60132634457

❀❀❀ ❀❀❀ ❀❀❀
Online & Offline Baking & Deco Class
By Ellie Hj Darus
Fb Page: kekcawan.com.my
Insta: kekcawan.com.my

PAVLOVA

Keratan rentas PAVLOVA MERECIK! Dikau telah menambat hati ku!!!!

Online Class (PJJ)? Sikit ari lagi akan up. Nak yuran istimewa, bole whatsapp PA Online Class, Cik Syairah www.wasap.my/+60132634457

❀❀❀ ❀❀❀ ❀❀❀
Online & Offline Baking & Deco Class
By Ellie Hj Darus
Fb Page: kekcawan.com.my
Insta: kekcawan.com.my

PAVLOVA MERECIK

PAVLOVA MERECIK!
Buka pose nanti, mulakan dengan tamar + air suam… lps tu nak ngap ni dulu… oohh! Dikau sungguh menawan!!

Online Class (PJJ)? Sikit ari lagi akan up. Nak yuran istimewa, bole whatsapp PA Online Class, Cik Syairah www.wasap.my/+60132634457

❀❀❀ ❀❀❀ ❀❀❀
Online & Offline Baking & Deco Class
By Ellie Hj Darus
Fb Page: kekcawan.com.my
Insta: kekcawan.com.my