Viewing ‘Cake – Melty Cheese Choc Cake’ Category

MELTY CHEESE CHOC CAKE

CYMERA_20171114_145826
MELTY CHEESE CHOC CAKE
Ada yg panggil cheeae leleh.. ada yang panggil kek puaka.. kek antu.. pelik2 tul nama..

Yg pastinya bahan buat kek ni memang berantu! Cream cheese tu bole di makan gitu ajer.. kek yg moist sentiasa. Ni kalo frozen kan pun sedap di makan!

Customer ni jiran saya jer. Memang kalo order tokseh kek lain. Ni ajer di order nya. Hati dah bertaut ❤❤❤ terima kasih customer.

Nak order bole.. nak belajar pun bole 🤗

MELTY CHEESE CHOC CAKE
Tarikh: 26 Nov 2017 (Ahad)
Masa: 9.00am – 12.30pm
Yuran: RM100

Whatsapp klik www.wasap.my/60194774566
Jadual kelas, klik website: www.kekcawan.com.my
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari Komuter UKM Bdr Baru Bangi & 10 minit dari MRT Kajang)

#kasitaukawankawan #kelasmasak #kelasbaking #kelaskek #onlineclass #bakingclassmalaysia #bakingclassbangi #bakingclasskajang #MeltyCheese #ChocCake #KekCoklat #KekLeleh #KekHantu
#KekHariJadi #KekBirthday #KekBangi #KekKajang #PlsShare

FAST SALE 3 NOV 2017

CYMERA_20171103_091804

MELTY CHEESE CHOC CAKE
Hari ni ada buat extra 4 pek . 1 pek RM10 ajer…
Self pickup 1pm – 7pm hari ni atau esok sabtu 8am – 11am. Booking whatsapp saya klik www.wasap.my/60194774566

Website: www.kekcawan.com.my
Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari Komuter UKM Bdr Baru Bangi & 10 minit dari MRT Kajang)
#MeltyCheeseChocCake
#KekCoklatLeleh
#KekBangi
#KekKajang
#BakingClassMalaysia

MELTY CHEESE CHOC CAKE

MELTY CHEESE CHOC CAKE
Antara kek berhantu! Customer ni rajin order kek ni.. dah tak terbilang berapa kali repeat order.

Saiz 9″ berat lebih 1.5kg
Sagat dengan dark choc, white choc & butterscotch choc serta di tabur dgn choc chip & wafer roll serta drizzle dgn choc ganache. Cream cheese nya bukan biasa2.. gabungan pelbagai bahan yang seirama… hamboiii hayat hakak.. ni sehabis baik nak kasi uols bayangkan nikmatnya ni.. 😅😅😅

Nak order pun bole.. nak belajar pun bole. Dalam kelas saya ajarkan juga buat mini pek dgn cara yg mudah takyah nak bake sebiji2.. jenuh!

MELTY CHEESE CHOC CAKE
Tarikh: 28 Oct 2017 (Sabtu)
Masa: 2.30pm – 5.30pm
Yuran: RM100

Untuk mendaftar: Klik www.wasap.my/60194774566

Jadual kelas, klik website: www.kekcawan.com.my
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari Komuter UKM Bdr Baru Bangi & 10 minit dari MRT Kajang)

#kasitaukawankawan #kelasmasak #kelasbaking #kelaskek #onlineclass

IMG_20171003_085036_837

MELTY CHEESE CHOC CAKE

#throwback
Melty Cheese Choc Cake
Antara kek yg sentiasa dapar tempat di hati customer. Dah order, dah rasa.. InsyaAllah biasanya akan order lagi 😗😗😗

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***SORRY, NO DELIVERY SERVICE***

MELTY CHEESE CHOC CAKE

MELTY CHEESE CHOC CAKE
Untuk kawan2 sekelas anakanda,Ishami…. tak sabarnyaaaaaaaa!!! ❤❤❤

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

MELTY CHEESE CHOC CAKE

MELTY CHEESE CHOC CAKE
Yang ni juga buat untuk anak bawa pulang ke asrama, berkongsi bersama kawan2. Buat mini pack mcm ni mudah nak kongsi dengan kawan2 yg dok dorm lain. Ini antara fav anak bujang saya, Ishami Iman

Kelas? Ada… PJJ takde.. ✌✌✌
Nanti saya akan update jadual kelas yaa…

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.