Viewing ‘Cake – Heavenly Choc’ Category

SOFTBALL THEME CAKE

PERTEMUAN MEMBER LAMA
Serious lama.. more than 10 years rasanya. Terputus hubungan. Dan kerana fb upsr kami bertemu kembali! Eh! Rasanya bertemu kerana topik #SEMESTI kot. Tetap ayu, comel, suwit macam dodulu gak… next time kita jumpa dating2 ek Haryati MY.. shell out ke kan.. ❤❤❤

10″x7″ rectangle Heavenly Choc Cake + Edible image + topper

Berat kek ni 2kg++ yg memang hantu coklat memang sesuai sangat!

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi)

HEAVENLY CHOC CAKE

HEAVENLY CHOC CAKE
Satu lagi kek promo february yg dapat sambutan hangat! Terima kasih pada semua customer yang order.. yg repeat order… ❤❤❤ harini ada 3 biji lagi utk customers… siap dulu sebiji utk cust yg nak amik pagi ni. InsyaAllah rasanya kita sambung promo mac pula tp lain skit kaedahnya.. ✌✌✌

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

HEAVENLY CHOC CAKE

Hari ni dapat buat 2 biji je. Sebab banyak kek layan nak dilayan dengan cream puff 200pcs. Mohon maaf ya yg terpaksa saya tolak order utk kek promo ni. Ramai nak balik beraya bawak ole-ole rupanya…

PROMO SEHINGGA FEBRUARY 2017
6″ Heavenly Choc Cake with Fererro Rocher
** sesuai untuk 5-6 orang
Harga promosi: RM50

👉 tempah awal atleast 5 hari
👉 whatsapp 0194774566 utk tempahan
👉 self pickup only

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

PROMOSI FEBRUARY 2017

Memandangkan permintaan Kek Coklat Terlajak Coklat ni dapat sambutan hangat, yang dah penah order, repeat order lagi… kita sambung je promo utk FEBRUARY ✌✌✌

PROMO FEBRUARY 2017
6″ Heavenly Choc Cake with Fererro Rocher
(Berat 1kg+-) ~ sesuai untuk 5-6 orang
Harga promosi: RM50

👉 tempah awal atleast 5 hari
👉 whatsapp 0194774566 utk tempahan
👉 self pickup only

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

HEAVENLY CHOC CAKE


PROMOSI SEPANJANG JANUARY 2017
6″ Heavenly Choc Cake with Fererro Rocher
(Berat 1kg++) ~ sesuai untuk 5-6 orang
Harga promosi: RM50

👉 tempah awal atleast 5 hari
👉 whatsapp 0194774566 utk tempahan
👉 self pickup only

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

HEAVENLY CHOC CAKE

A slice of cake..

HEAVENLY CHOC CAKE


HEAVENLY CHOC CAKE
Absolutely for Choc & Cake lovers!!
Dengan mousse choc & grated choc as filling, hard choc ganache as coating, tekstur kek pula, so dense, sedikit chewy tapi ada kelembutan tersembunyi… Eh! Terasa nak buat promo small size lah kek ni.. ❤❤❤

CHOCOLATE CAKE

HEAVENLY CHOC CAKE
Terapi diri.. merawat jiwa… all I need is CHOCOLATE…