Viewing ‘Cake – 2D’ Category

KEK TEMA SINGA

CYMERA_20171027_134529

LION THEME CAKE
Beberapa tahun dulu, Ellie penah buat deko gini. Customer yg order ni selongkar dari website Ellie dan berkenan nak deko lebih kurang gitu… seronot buat kek singa circus ni 😅😅😅

Oren tu nampak garang kan? Ellie campurkan pewarna oren dan lemon yellow, jadi mcm berkilat gitu… cuba lah… ❤❤❤

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari Komuter UKM Bdr Baru Bangi & 10 minit dari MRT Kajang)
#KekHariJadi #KekBirthday #KekBangi #KekTemaLion #LionCake #KekKajang #PlsShare

THE LION CAKE


Time paling bahagia bila mendeko kek.
Time paling sengsara bila mencuci sgala mak nenek perkakas kek… tapi part sengsara tu tiba2 terpadam bila customer happy dengan apa yg ditempah…. Alhamdullilah …

8″ round rainbow butter cake + strawberry filling + buttercream
With 2D Lion Theme Deco

KEK TEMA HELLO KITTY

HAPPY 2ND BIRTHDAY NURNAIMI NAYLI..
Tema Hello Kitty & Purple.. sementara anak lom pandai nak pilih2 ikut sedap mak pak la kan 😄😄😄

Heavenly Choc Cake + Blackforest Filling + Choc Ganache & Fresh Cream Frosting + Mirror Glaze + 2D Hello Kitty Gumpaste ~ hasil kerjasama mama papa ✌✌✌ ❤❤❤

Dugaan nak ambil gambar.. Naimi taknak tido, maka melasak dan meng’ganas’ disepanjang majlis.. nasib baiklah arini awak birthday girl! 😜😜😜

Terima kasih Abang Ishami yang vaccum, mop, kemas rumah.. tiup belon, gosokkan baju Naimi..❤❤❤

Terima kasih Abang Ariz, yg teman papa beli KFC, tolong angkat2, setup dan kemas meja makan..❤❤❤

Terima kasih SEMUA atas ucapan dan doa utk Naimi. Semoga doa2 untuk Naimi dimakbulkan, Aamin…❤❤❤

#biggirl
#2tahun
#naimi
#hellokittybirthdaytheme
#purple
#theonlydaughter