Viewing ‘Cake – Mirror Glaze’ Category

INDULGENCE CAKE

CYMERA_20171027_151803

CYMERA_20171027_151836CYMERA_20171027_152200

INDULGENCE CAKE
Antara kek yang banyakkkkk kelije.. white mousse & white mousse kalo silap percaturan, sama ada jadi cair mair atau berketul2. Kene extra fokus bila hadap dia ni…

Kalo nak deko begini, dalam nya kek lain pun, apa salahnya… bole aje.. 🤗🤗🤗

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari Komuter UKM Bdr Baru Bangi & 10 minit dari MRT Kajang)
#KekHariJadi #KekBirthday #KekBangi #KekIndulgence #KekCoklat #SimpleCake #KekKajang #PlsShare

GERMAN BLACKFOREST CAKE


GERMAN BLACKFOREST CAKE

with Choc Dripping & Choc Candy Deco

Sarat benau haaa…. sebelum makan kek, kita kutip makan dulu budak2 atas tu.. 😄😄😄 

MIRROR GLAZE CAKE ~ 4 DEC 2016

MIRROR GLAZE CAKE ~ 4 DEC 2016
Dengan tenaga pengajar Cik Ainie Syeema import khas dari Perak. Teknik yg sangat awesome! Kek yg kilat menawan! Nampak ekslusif gitu. Dalam kelas ni, macam2 dipelajari bukan takat glaze aje. Cara potong kek+filling+crumb coat + salut dengan fresh cream dan banyakkkkk lagi. Berbaloi yg dari Kota Kinabalu & Tawau datang belajar hari tu.
Terima kasih semua 11 orang yg join!
Next class:

KELAS MIRROR GLAZE CAKE
(Tenaga Pengajar: Cik Ainie Syeema)
Tarikh: 8 JAN 2017 (Ahad)
Masa: 9am – 3pm
Yuran: RM250
** demo round corner chocolate glaze cake
** fully hands on sharp edge mirror glaze cake

Cara daftar: WhatsApp ke 0194774566 : NAMA / MIRROR / 8 JAN

KEK TEMA HELLO KITTY

HAPPY 2ND BIRTHDAY NURNAIMI NAYLI..
Tema Hello Kitty & Purple.. sementara anak lom pandai nak pilih2 ikut sedap mak pak la kan 😄😄😄

Heavenly Choc Cake + Blackforest Filling + Choc Ganache & Fresh Cream Frosting + Mirror Glaze + 2D Hello Kitty Gumpaste ~ hasil kerjasama mama papa ✌✌✌ ❤❤❤

Dugaan nak ambil gambar.. Naimi taknak tido, maka melasak dan meng’ganas’ disepanjang majlis.. nasib baiklah arini awak birthday girl! 😜😜😜

Terima kasih Abang Ishami yang vaccum, mop, kemas rumah.. tiup belon, gosokkan baju Naimi..❤❤❤

Terima kasih Abang Ariz, yg teman papa beli KFC, tolong angkat2, setup dan kemas meja makan..❤❤❤

Terima kasih SEMUA atas ucapan dan doa utk Naimi. Semoga doa2 untuk Naimi dimakbulkan, Aamin…❤❤❤

#biggirl
#2tahun
#naimi
#hellokittybirthdaytheme
#purple
#theonlydaughter