Viewing ‘Cake – Square Slice’ Category

MOIST CHEEZY CARROT CAKE

Selesai Kelas Demo MOIST CHEEZY CARROT CAKE.. banyak yg dikongsikan termasuk projek untuk Ramadhan & Syawal. InsyaAllah, nanti kami war2kan yaaa… terima kasih pada semua yg datang dan bersetuju untuk partnership.. bersatu teguh, bercerai runtih.. eheheheheh….

Sarat ko kek keret ni….!!!! ❤❤❤

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***NO DELIVERY SERVICE***

RED VELVET CAKE

Akhirnya tumbang juga.. demam + batuk +flu
Baru je “panaskan enjin” nak amik order dan berdekorasi. ALLAH nak suh kita rehat dan beribadat lagi maksudnya…

36pcs slice square cake
Moist Red Velvet Cake + Fresh Strawberry

Kek ni btul2 moist dan terasa kenikmatannya! Let’s join slice cakes combo:
KELAS PREMIUM SLICE CAKES PART 1
👉 Moist Red Velvet Cake with Cream Cheese
👉 Triple Pandan Coconut Cake with Custard Buttercream
👉 Fruitilicious Cheezy Cake
Tarikh: 8 APRIL 2017 (Sabtu)
Masa: 9.00am – 2.00pm
Yuran: RM250

Cara Daftar WhatsApp ke 0194774566:

***TIADA KELAS PJJ***
Jadual kelas, klik website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: http://www.wasap.com/60194774566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

#share #tag #kasitaukawankawan

RED VELVET SLICE SQUARE CAKE

Kalau lah kehidupan ni takde dugaan, takde kesusahan, takde panas sejuk.. mesti boring kan? Setiap pahit manis yang berlaku pasti ada hikmahnya.. lambat laun pasti akan kita nampak dan sedari.. tadahlah tangan pada Ilahi serta yakinlah atas KekuasaanNya..

Eh! Jadual kelaa baking dah up ya di www.kekcawan.com.my ✌✌✌

WhatsApp: http://www.wasap.com/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***NO DELIVERY SERVICE***

RED VELVET CAKE

RED VELVET CHEESE SLICE SQUARE CAKE
Alhamdullilah .. antara tempahan dari parents sekolah anak. Ada juga rezeki kami… jauh berjalan kek ni; BANGI – TELUK INTAN – SERENDAH

WhatsApp: http://www.wasap.com/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***NO DELIVERY SERVICE***

VICTORIA SANDWICH CAKE

VICTORIA SANDWICH CAKE
Haritu rasa je.. laa ni order terus…! Total 500g fresh strawberry digunakan! Bau dia menyengat betul! ❤❤❤

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

VICTORIA SANDWICH CAKE

Klik link ni, saya bercerita sikit perihal Victoria Sandwich Cake ✌✌✌ ❤❤❤

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10153689614692465&id=698057464

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

VICTORIA SANDWICH CAKE

Lama dah tak buat kelas ni. Antara kek yg tinggi permintaannya tahun 2015… ni hidang kat majlis, menarik!

Kelas Demo: Victoria Sandwich Cake with Homemade Strawberry Compote & Swiss Meringue Buttercream
Tarikh: 15 FEB 2017 (Rabu)
Masa: 2pm – 4.30pm
Yuran: RM50

Cara daftar: WhatsApp ke 0194774566 : NAMA /VSC/ 15 FEB

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

FRUITILICIOUS SQUARE SLICE CAKE

FRUITILICIOUS SQUARE SLICE CAKE
Cream tu.. alahaiiii sedapnya di ratah2 dgn buah2 tu.. sangat fruitilicious rasanya!!!! Eh! Mentang2 raya cina, selit sekali buah oren. Baru ong… ✌✌✌ 😄😄😄

KELAS PREMIUM SLICE CAKES PART 1
👉 Super Moist Red Velvet Cake with Cream Cheese
👉 Triple Pandan Coconut Cake with Custard Buttercream
👉 Fruitilicious Cake with Custard Soft Cream
Tarikh: 19 FEBRUARY 2017 (Ahad)
Masa: 9.00am – 2.00pm
Yuran: RM250

Cara Daftar WhatsApp ke 0194774566:

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

BAKED MANGO CHEESECAKE

BAKED MANGO CHEESECAKE
Alaahaiiii… sedapnya! Segarnya terasa buah mangga!!! Melting…… 👍👍👍😘😘😘

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

SLICE SQUARE CAKE

Nak jamu tetamu dgn kek lembut2 dgn sedikit krim taknak sarat2 berat2 sangat tapi mempesonakan anak mata dan anak tekak juga tidak mengempiskan poket 😄😄😄

12″ @ 50pcs Choc Sponge Cake Slice
Nak buat 100pcs pun bole!!!
Harga? Tak sampai RM50 pun! Tapi 50 orang juga lah bole dijamu!

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***