Viewing ‘Cake – Pandan’ Category

CUSTARD BUTTERCREAM

Custard Buttercream!Sungguh menawan hati ku… ❤❤❤

WhatsApp klik www.wasap.my/60194774566
Jadual kelas, klik website: www.kekcawan.com.my
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari Komuter UKM Bdr Baru Bangi & 10 minit dari MRT Kajang)

#kasitaukawankawan #kelasmasak #kelasbaking #kelaskek #onlineclass #buttercream #custardbuttercream

CYMERA_20171017_182556

TRIPLE PANDAN COCONUT CAKE

TRIPLE PANDAN COCONUT SLICE CAKE
Antara kek yang luar biasa! Dengan Custard Buttercreamyg really melt in da mouth! TQ uols yg datang.. mostly yg dah biasa dtg kelas, mcm reunion pun ye jugak ni.. ❤❤❤

CYMERA_20171014_174056

CYMERA_20171014_174132

TRIPLE PANDAN COCONUT CAKE WITH CUSTARD BUTTERCREAM

Kek yang harum, lembut, lemak berkrim dgn rasa pandan, kelapa harum manis, kastard krim yang melt in the mouth! Kita akan belajar round whole cake & square slice cake. Nak guna kotak apa, papan saiz apa, potong mcm mana, deco apa, timbangan berapa, jual berapa, semua akan diajarkan.

KELAS TRIPLE PANDAN COCONUT CAKE WITH CUSTARD BUTTERCREAM
Tarikh: 12 NOV 2016 (Sabtu)
Masa: 2.00pm – 4.30pm
Yuran: RM100

Cara Daftar SMS/WhatsApp ke 0194774566:


#cymera

TRIPLE PANDAN COCONUT SLICE CAKE

KELAS TRIPLE PANDAN COCONUT CAKE WITH CUSTARD BUTTERCREAM ~ 16/10/2016

KELAS TRIPLE PANDAN COCONUT CAKE WITH CUSTARD BUTTERCREAM ~ 16/10/2016
Kek yg ada 3 rasa yang ngam! Yg sepadan! Yang tak suka pandan, jadi suka. Yang tak suka kelapa, akan suka. Kombinasi semua ni menari2 jiwa.. wah!!!! Up sungguh ni! 😉😉😉 dalam kelas ni, saya ajarkan bentuk bulat dan juga square slice. Mudah sebab sekarang ramai request yg siap slice utk majlis kan. TQ uols semua! All the best ya..
Next class:

KELAS TRIPLE PANDAN COCONUT CAKE WITH CUSTARD BUTTERCREAM
Tarikh: 12 NOV 2016 (Sabtu)
Masa: 2.00pm – 4.30pm
Yuran: RM100

Cara Daftar SMS/WhatsApp ke 0194774566:

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

FEEDBACK

Alhamdullilah feedback dari customer yg puas ati… hakak bertambah2 puas ati! Siapkan tempahan ni smlm di awal subuh hari ditemani ayat ruqyah… tenang hati ni.. 😉😉😉 terima kasih Najwa!

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

SUKA KEK NI!


TRIPLE PANDAN COCONUT CAKE WITH CUSTARD BUTTERCREAM
Tiada penambahan pewarna dalam kek ni 😉😉😉

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

AKTIVITI


Terima kasih semua yg hadir kelas pagi dan Petang! Walaupun dugaan ketiadaan air “memenatkan”… Alhamdullilah abis kelas, air melimpah2 mari… 😉😉😉

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

FAST SALE – 23/9/2016


Harini nanti ada fast sale TRIPLE PANDAN COCONUT WITH CUSTARD BUTTERCREAM… yang memang dah join whatsapp fast sale, nantikan iklan saya yaa.. yang berminat nak tau fast sale saya melalui whatsapp, type “nak join fast sale” dan whatsapp 0194774566. Bila2 saya ada buat fast sale, akan dimaklumkan. Saya tak buat group tau.. jangan risau.. 😉😉😉

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.