Viewing ‘Cake – For Buffet’ Category

RED VELVET CAKE

Akhirnya tumbang juga.. demam + batuk +flu
Baru je “panaskan enjin” nak amik order dan berdekorasi. ALLAH nak suh kita rehat dan beribadat lagi maksudnya…

36pcs slice square cake
Moist Red Velvet Cake + Fresh Strawberry

Kek ni btul2 moist dan terasa kenikmatannya! Let’s join slice cakes combo:
KELAS PREMIUM SLICE CAKES PART 1
👉 Moist Red Velvet Cake with Cream Cheese
👉 Triple Pandan Coconut Cake with Custard Buttercream
👉 Fruitilicious Cheezy Cake
Tarikh: 8 APRIL 2017 (Sabtu)
Masa: 9.00am – 2.00pm
Yuran: RM250

Cara Daftar WhatsApp ke 0194774566:

***TIADA KELAS PJJ***
Jadual kelas, klik website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: http://www.wasap.com/60194774566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

#share #tag #kasitaukawankawan

RED VELVET SLICE SQUARE CAKE

Kalau lah kehidupan ni takde dugaan, takde kesusahan, takde panas sejuk.. mesti boring kan? Setiap pahit manis yang berlaku pasti ada hikmahnya.. lambat laun pasti akan kita nampak dan sedari.. tadahlah tangan pada Ilahi serta yakinlah atas KekuasaanNya..

Eh! Jadual kelaa baking dah up ya di www.kekcawan.com.my ✌✌✌

WhatsApp: http://www.wasap.com/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***NO DELIVERY SERVICE***

RED VELVET CAKE

RED VELVET CHEESE SLICE SQUARE CAKE
Alhamdullilah .. antara tempahan dari parents sekolah anak. Ada juga rezeki kami… jauh berjalan kek ni; BANGI – TELUK INTAN – SERENDAH

WhatsApp: http://www.wasap.com/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***NO DELIVERY SERVICE***

VICTORIA SANDWICH CAKE

VICTORIA SANDWICH CAKE
Haritu rasa je.. laa ni order terus…! Total 500g fresh strawberry digunakan! Bau dia menyengat betul! ❤❤❤

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

VICTORIA SANDWICH CAKE

Klik link ni, saya bercerita sikit perihal Victoria Sandwich Cake ✌✌✌ ❤❤❤

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10153689614692465&id=698057464

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

SLICE SQUARE CAKE

Nak jamu tetamu dgn kek lembut2 dgn sedikit krim taknak sarat2 berat2 sangat tapi mempesonakan anak mata dan anak tekak juga tidak mengempiskan poket 😄😄😄

12″ @ 50pcs Choc Sponge Cake Slice
Nak buat 100pcs pun bole!!!
Harga? Tak sampai RM50 pun! Tapi 50 orang juga lah bole dijamu!

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

VICTORIA SANDWICH CAKE


VICTORIA SANDWICH SLICE CAKE
customer ni banyak kali nak order. Akhirnya berjodoh juga. Murah rezeki beliau, dapt korean strawberry yg besau2 cantik2 molek2! Yg ni premium punya, classic butter cake + homemade strawberry compote (guna 300g fresh strawberry) + swiss buttercream

Super Moist Red Velvet Square Cake 

36 Slice Super Moist Red Velvet Square Cake with Cream Cheese
Dengan make-up mewah2 tu, ada add on RM la ye.. customer nak jamu kawan2 office katanya. Bertabah bawa dlm komuter. Tak sabar katanya… 😄😄😄

TRIPLE PANDAN COCONUT CAKE WITH CUSTARD BUTTERCREAM

Kek yang harum, lembut, lemak berkrim dgn rasa pandan, kelapa harum manis, kastard krim yang melt in the mouth! Kita akan belajar round whole cake & square slice cake. Nak guna kotak apa, papan saiz apa, potong mcm mana, deco apa, timbangan berapa, jual berapa, semua akan diajarkan.

KELAS TRIPLE PANDAN COCONUT CAKE WITH CUSTARD BUTTERCREAM
Tarikh: 12 NOV 2016 (Sabtu)
Masa: 2.00pm – 4.30pm
Yuran: RM100

Cara Daftar SMS/WhatsApp ke 0194774566:


#cymera

TRIPLE PANDAN COCONUT SLICE CAKE