Viewing ‘Cake – Marble & Checkerboard’ Category

PANDAN MARBLE CAKE

#throwback
PANDAN MARBLE CAKE DRIZZLE WITH CHOC
size 12inci siap potong 100pcs. Kek ni memang gebu, moist, berasa dan wangi! 😗😗

Nak order bole..
Nak belajar online pun bole 🤗🤗

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***SORRY, NO DELIVERY SERVICE***

ORANGE CHOC MARBLE CAKE

ORANGE CHOC MARBLE CAKE
Siap balut dgn ‘cling wrap’ supaya lebih moist dan harum! Kek ni lepas 2-3 ari lagi mantop rasanya..

Nak order bole…
Nak belajar online pun bole…😗😗

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***SORRY, NO DELIVERY SERVICE***

TEMPAHAN

Antara tempahan harini yg dah siap
Blueberry Cheese Tart, Double Choc brownies & Pandan Marble Cake with Choc Drizzle.

Sesi petang skit nanti nak siapkan Hokkaido Cupcakes, Sponge Slice Cake & Red Velvet Slice Cake

Memang hakak full order minggu ni. Orang sana sini kejar akhir Syawal.. Open house laah, Open School laah, Open Office laah…

Maaf pada yang hakak terpaksa tolak order yaa..

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***SORRY, NO DELIVERY SERVICE***

NEOPOLITAN MARBLE CAKE

NEOPOLITAN MARBLE CAKE
Satu untuk customer, satu sendiri punya!!!! 😗😗😗..bukan sekadar warna. Gabungan 3 rasa, choc+strawberry+vanilla. Maka 3 gabungan bau yg sgt harum memikat rasa!

Nak tempah bole!!
Nak belajar online pun bole… siap dgn video step by step, teknik & tips melimpah ruah!

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***SORRY, NO DELIVERY SERVICE***

KEK RAYA

InsyaAllah harini hakak akan ada extra Kek Pisang Harum – RM30 & Choc Marble Cake (RM50) petang2 skit akan siap. Kalo ada yg nak meminang, bole whatsapp hakak ya… klik aje www.wasap.my/60194774566

Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***SORRY, NO DELIVERY SERVICE***

KEK MARBLE

Hasil homework peserta kelas online Aneka Kek Marble.. bukan sekadar warna! Tapi dengan pelbagai rasa.. bukan 1 jenis kek marble tapi ada lebih 3 jenis! Siap BONUS RESIPI CHEDDAR BUTTER CAKE!!

ONLINE CLASS siap dengan video step by step, teknik dan sebeban tips! InsyaAllah 100% menjadi! Klik www.wasap.my/+60132634457 untuk info lanjut

CHOC MARBLE CAKE

CHOC MARBLE CAKE
kek terakhir masuk oven untuk hari ni. Alhamdullilah … customer yg dah penah order, repeat order.. jamu kawan2 makan, kawan2 pula order.. 😘😘

ANEKA MARBLE CAKES
Bukan sekadar warna tapi ada flavour ~ choc, pandan, strawberry, orange, neopolitan, rainbow… Open untuk belajar secara online PJJ. Lengkap dengan video step by step, tips yg berderet2 dan BONUS resipi Cheddar Butter Cake!

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***SORRY, NO DELIVERY SERVICE***

NEOPOLITAN MARBLE CAKE

NEOPOLITAN MARBLE CAKE
Bukan sekadar permainan warna! Tapi gabungan rasa vanilla, strawberry & chocolate! Moist, gebu gitu… open untuk tempahan. Nak belajar secara online pun bole. Siap dgn video step by step, teknik dan tips yg berlambak.. ada BONUS resipi cheddar butter cake!!

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***SORRY, NO DELIVERY SERVICE***

KEK MARBLE

Customer order.. minta buat mini pack, utk bekalan anak balik asrama, utk bawa ke ofis, utk jiran dan juga utk makan sefamili… praktikal macam ni kan? Pandan marble cake, choc marble cake & orange marble cake 😘😘😘

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***NO DELIVERY SERVICE***

KEK MARBLE

ANEKA MARBLE CAKES
Bukan sekadar warna tapi ada flavour ~ choc, pandan, strawberry, orange, neopolitan, rainbow… Open untuk tempahan.. nak belajar secara online PJJ pun bole.. lengkap dengan video step by step, tips yg berderet2 dan BONUS resipi Cheddar Butter Cake

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi)