Viewing ‘Cupcakes – Hokkaido’ Category

BROWNIE BOTTOM CHEESE CAKE + BABY HOKKAIDO CUPCAKES + FRUIT TARTLET FOR BIRTHDAY

ALHAMDULLILAH
Dua kali dah customer ni order
Walau jauh nun di Shah Alam.
Sanggup bayar delivery caj
Serius laah kita sebak tau!!

Dapat customer yang sudi berkongsi rezeki dengan kita dan runner adalah satu rahmat! Terima kasih customer yang budiman. Semoga Allah murahkan dan berkati rezeki.

BABY HOKKAIDO CUPCAKES

Thank you customer. Selalu repeat order! 😍😋😍
20181009_064936_0001

BABY HOKKAIDO CUPCAKES

100pcs BABY HOKKAIDO CUPCAKES lagi utk hari ni.. Alhamdullilah … yay!!! Laii laiii order.. order… 🤗🤗

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***SORRY, NO DELIVERY SERVICE***

BABY HOKKAIDO CUPCAKES

180pcs BABY HOKKAIDO CUPCAKES
Tempahan dari 2 orang customer. Dah abis syawal pun masih ada yg order utk jamuan. Yg penah order pun repeat order. Alhamdullilah …. seronok gak buat sicomel gebu wangi ni 😗😗

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***SORRY, NO DELIVERY SERVICE***

BABY HOKKAIDO CUPCAKES

BABY HOKKAIDO CUPCAKES
Yang terakhir dibelai hari ni. Dah cecah 1000pcs tempahan sepanjang Syawal ni. Alhamdullilah …..

Dah.. hakak nak tutup studio baking convert jadi daput masak lak. Nak bikin cucur udang utk dinner.. 🤗🤗🤗

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***SORRY, NO DELIVERY SERVICE***

HOKKAIDO CUPCAKES

BABY HOKKAIDO CUPCAKES
Budak ni pun paling unggul dlm carta tempahan sepanjang Syawal. Hari2 ada tempahan. Ada sorang customer tu, dah beberapa kali ulang order. Awal pagi tadi amik lagi 100pcs… baru 2-3 minit amik dia whatsapp, tunggu nanti nak order lagi! 😅😅😅

Bulan Ogos nanti Ellie open kelas. InsyaAllah x susah buat.. 😘😘😘

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***SORRY, NO DELIVERY SERVICE***

HOKKAIDO CUPCAKES

BABY HOKKAIDO CUPCAKES
Rise baby.. rise… 😗😗😗
Sat lagi dah siap bake, kawankan pulak dgn vanilla cream serupa eskrem mekdonel tu.. auw!!!! 😗😗😗😗

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***SORRY, NO DELIVERY SERVICE***

BABY HOKKAIDO CUPCAKES

BABY HOKKAIDO CUPCAKES
Overtime skit laa arini, orang nak beraya menjamu tetamu dgn manisan hasil airtangan hakak.. 😘😘😘😘

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***SORRY, NO DELIVERY SERVICE***

HOKKAIDO CUPCAKES

KELAS HOKKAIDO CUPCAKES
Semangat depa haaa.. dah tau teknik nak wat jual ribu2 raya ni.. kita kasi cukup2 segala ilmu dan teknik. InsyaAllah buat mudah jer.. orang suka ni… terima kasi uols! 2 bulan tak buat kelas. Kaget hakak 💁💁

Jadual kelas, klik website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

BABY HOKKAIDO

100pcs BABY HOKKAIDO CUPCAKES
Customer ni dah order banyakkkk kali.. kejap aje buat ni. Tu yg raya tahun lps bole jual lebih 2000pcs.. esok sabtu ada kelas ni saya bisik2kan cara dan tips nya… eh! Krim dpt tu mcm eskrem vanilla mcd tau! 😗

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***NO DELIVERY SERVICE***