Viewing ‘Cupcakes – Hokkaido’ Category

BABY HOKKAIDO CUPCAKES

100pcs BABY HOKKAIDO CUPCAKES lagi utk hari ni.. Alhamdullilah … yay!!! Laii laiii order.. order… 🤗🤗

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***SORRY, NO DELIVERY SERVICE***

BABY HOKKAIDO CUPCAKES

180pcs BABY HOKKAIDO CUPCAKES
Tempahan dari 2 orang customer. Dah abis syawal pun masih ada yg order utk jamuan. Yg penah order pun repeat order. Alhamdullilah …. seronok gak buat sicomel gebu wangi ni 😗😗

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***SORRY, NO DELIVERY SERVICE***

BABY HOKKAIDO CUPCAKES

BABY HOKKAIDO CUPCAKES
Yang terakhir dibelai hari ni. Dah cecah 1000pcs tempahan sepanjang Syawal ni. Alhamdullilah …..

Dah.. hakak nak tutup studio baking convert jadi daput masak lak. Nak bikin cucur udang utk dinner.. 🤗🤗🤗

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***SORRY, NO DELIVERY SERVICE***

HOKKAIDO CUPCAKES

BABY HOKKAIDO CUPCAKES
Budak ni pun paling unggul dlm carta tempahan sepanjang Syawal. Hari2 ada tempahan. Ada sorang customer tu, dah beberapa kali ulang order. Awal pagi tadi amik lagi 100pcs… baru 2-3 minit amik dia whatsapp, tunggu nanti nak order lagi! 😅😅😅

Bulan Ogos nanti Ellie open kelas. InsyaAllah x susah buat.. 😘😘😘

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***SORRY, NO DELIVERY SERVICE***

HOKKAIDO CUPCAKES

BABY HOKKAIDO CUPCAKES
Rise baby.. rise… 😗😗😗
Sat lagi dah siap bake, kawankan pulak dgn vanilla cream serupa eskrem mekdonel tu.. auw!!!! 😗😗😗😗

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***SORRY, NO DELIVERY SERVICE***

BABY HOKKAIDO CUPCAKES

BABY HOKKAIDO CUPCAKES
Overtime skit laa arini, orang nak beraya menjamu tetamu dgn manisan hasil airtangan hakak.. 😘😘😘😘

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***SORRY, NO DELIVERY SERVICE***

HOKKAIDO CUPCAKES

KELAS HOKKAIDO CUPCAKES
Semangat depa haaa.. dah tau teknik nak wat jual ribu2 raya ni.. kita kasi cukup2 segala ilmu dan teknik. InsyaAllah buat mudah jer.. orang suka ni… terima kasi uols! 2 bulan tak buat kelas. Kaget hakak 💁💁

Jadual kelas, klik website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

BABY HOKKAIDO

100pcs BABY HOKKAIDO CUPCAKES
Customer ni dah order banyakkkk kali.. kejap aje buat ni. Tu yg raya tahun lps bole jual lebih 2000pcs.. esok sabtu ada kelas ni saya bisik2kan cara dan tips nya… eh! Krim dpt tu mcm eskrem vanilla mcd tau! 😗

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***NO DELIVERY SERVICE***

BABY HOKKAIDO CUPCAKES

Alhamdullilah …. 350pcs Baby Hokkaido Cupcakes selesai.. mesti customer ni nak buat majlis. Siap request nak ada pink2 lagi 👍👍👍😘😘😘

KELAS CREAM PUFF + CHOC ECLAIR + HOKKAIDO CUPCAKES
Tarikh: 5 FEBRUARY 2017 (Ahad)
Masa: 9.00am – 2.30pm
Yuran: RM200

Cara daftar: WhatsApp ke 0194774566 NAMA/PUFFHOKKAIDO/5 FEB

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

FILLING FOR HOKKAIDO CUPCAKES

Macam ice cream kan?
Ini lah filling hokkaido cupcakes. Anak2 saya suka simpan dalam freezer, memang sebijik mcm makan ice cream vanilla! Haaa yaaa! Hokkaido cupcakes bole di frozenkan. 3 bulan pun takde masalah. Cupcakes tetap lembut gebu mengancam!

ELAS CREAM PUFF + CHOC ECLAIR + HOKKAIDO CUPCAKES
Tarikh: 5 FEBRUARY 2017 (Ahad)
Masa: 9.00am – 2.30pm
Yuran: RM200

Cara daftar: WhatsApp ke 0194774566 NAMA/PUFFHOKKAIDO/5 FEB

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.