Viewing ‘Cupcakes – Hokkaido’ Category

HOKKAIDO CUPCAKES

Alhamdullilah
Kelas HOKKAIDO CUPCAKES ~ 17/1/2017
Ada peserta dari Kota Kinabalu request kelas ni, kita on lah weekday. Montok2! Hokkaido cupcakes ni bole frozen tau.. 3 bulan pun still mantop. Tak kering! Malah sedap filling tu macam ice cream!

Next class saya combo kan dgn Cream Puff & Choc Eclairs; juga antara dessert yg sentiasa jadi kegemaran.

KELAS CREAM PUFF + CHOC ECLAIR + HOKKAIDO CUPCAKES
Tarikh: 5 FEBRUARY 2017 (Ahad)
Masa: 9.00am – 2.30pm
Yuran: RM250

Cara daftar: WhatsApp ke 0194774566 NAMA/PUFFHOKKAIDO/5 FEB

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

HOKKAIDO CUPCAKES ~ 10/12/2016


KELAS HOKKAIDO CUPCAKES ~ 10/12/2016
Belajar secara group hands on dengan 2 jenis resipi hokkaido yg lembut, gebu, mudah, cepat, bole frozen, awesome, menawan… sambung laah lagi.. semua title la dia dapat 😄😄😄

InsyaAllah saya akan gabungkan kelas ni dengan melty cheese choc cake & mini pavlova January 2017 yaa.. nanti skodeng jadual di www.kekcawan.com.my ✌✌✌

HOKKAIDO CUPCAKES

Lagi baby hokkaido cupcakes. Kali ni deko nya lain sikit. Nak yg colourful katanya… ✌✌✌

KELAS HOKKAIDO CUPCAKES
** dua jenis hokkaido & 2 jenis filling
Tarikh: 3 DEC 2016 (Sabtu)
Masa: 2.30pm – 5.00pm
Yuran: RM80

Cara daftar WhatsApp ke 0194774566: NAMA/HOKKAIDO/3 DEC

HOKKAIDO CUPCAKES

Awal subuh tadi siapkan 100pcs Baby Hokkaido Cupcakes… Alhamdullilah laku keras si gebu ni. Buatnya pun tak renyah..

KELAS HOKKAIDO CUPCAKES
** dua jenis hokkaido & 2 jenis filling
Tarikh: 20 NOV 2016 (Ahad)
Masa: 2.30pm – 5.00pm
Yuran: RM80 (ex-student RM60)

Cara daftar WhatsApp ke 0194774566: NAMA/HOKKAIDO/20 NOV

HOKKAIDO CUPCAKES

HOKKAIDO CUPCAKES
dengan Vanilla Filling yang lembut creamy sejuk bagaikan ice-cream.
50pcs Baby Hokkkaido Cupcakes RM60
30pcs Medium Hokkaido Cupcakes RM60
(tambah RM15 utk buah strawberry)

BABY HOKKAIDO


BABY HOKKAIDO..
Tempahan yang tak surut2. Raya Aidil Fitri lepas lebih 2ribu biji dijual. Yg pernah beli akan order lagi. Antara dessert yg mudah dibuat, sedap lembut gebu filling yg nyaman sejuk bak ice cream creamy nya dan bole di frozen kan.. sangat2 sesuai utk segala jenis majlis.

KELAS HOKKAIDO CUPCAKES
** dua jenis hokkaido & 2 jenis filling
Tarikh: 8 NOV 2016 (Selasa)
Masa: 2.30pm – 5.00pm
Yuran: RM80 (ex-student RM60)

Cara daftar WhatsApp ke 0194774566: NAMA/HOKKAIDO/8 NOV

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

WIP: BABY HOKKAIDO

150pcs baby hokkaido menanti utk dipaipkan filling bak ice cream vanilla dan di make up ala kadar janji cun… 😄😄😄 

BABY HOKKAIDO CUPCAKES

Rajin hakak.. deko kaler2 skit utk Baby Hokkaido ni.. nak ngancam ngences lagi letak fresh strawberry.. tapi extra harga la kan kan kan… nak order tak? 50pcs Baby Hokkaido RM60.. Nak belajar? 

KELAS HOKKAIDO CUPCAKES

** dua jenis hokkaido & 2 jenis filling

Tarikh: 21 Ogos 2016 (Ahad)

Masa: 9.00am – 11.30am

Yuran: RM80

Cara daftar WhatsApp ke 0194774566: NAMA/HOKKAIDO/21 OGOS 

HOKKAIDO CUPCAKES

image

#warwarkanlah
#kongsi
#sebarkan

Rebut peluang dengan yuran special sempena tahun baru 2016!

KELAS HOKKAIDO CUPCAKES
(Dengan 3 jenis filling)
Tarikh: 23 JAN 2016 (Sabtu)
Masa: 10.00am – 12.30pm
Fees: RM70 (Biasa: RM100)

Cara daftar WhatsApp ke 0194774566: NAMA/HOKKAIDO/23 JAN

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

KELAS HOKKAIDO CUPCAKES

image

KELAS HOKKAIDO CUPCAKES
(Dengan 3 jenis filling)
Tarikh: 19 DEC 2015 (SABTU)
Masa: 2.30pm – 4.00pm
Fees: RM70 (Biasa RM100)

Cara daftar: WhatsApp ke 0194774566: NAMA/HOKKAIDO/19 DEC

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.