Viewing ‘Dessert & Such – Hokkaido Cupcakes’ Category

DESSERT! DESSERT!

50pcs Fruit Tart & 60pcs Baby Hokkaido Cupcakes. Awal subuh customer dah pickup. Dari minggu kedua Syawal, customer ni setiap minggu order baby hokkaido cupcakes. Dah tertawan gamaknya 😙 harini tambah fruit tart. Ada kenduri kat opis katanya.. 🤗🤗

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi)

BABY HOKKAIDO CUPCAKES


BABY HOKKAIDO CUPCAKES
Masih hangat permintaannya. Pagi ni 100pcs, repeat customer. Alhamdullilah …. 😉😉😉

Ada sorg ni pernah beli fast sale saya, suami dia yg mai amik. Dia ckp kt saya, dia tak suka makan kek krim2 ni. Suka makan kek org2 lama je mcm kek marble guna planta tu… selang bbrp ari, cust ni call, suami dia nak order 200pcs utk jamuan office. Katanya suami dia jatuh chenta ngan si BABY HOKKAIDO CUPCAKES ni. Tak penah makan krim yg tak mcm krim ni.. **okai masa ni hakak pun tak brp nak paham krim tak mcm krim** tapi sebab tarikh dia nak pickup tu, saya dah sendat ngan tempahan lain dan agak last minute, saya pass order tu kat student saya..Alhamdullilah feedback terbaik!!! 😉😉😉 ✌✌✌

BABY HOKKAIDO CUPCAKES

Customer request nak cup warna biru, wafer deco warna pink. Alhamdullilah, ada rezeki.. ada stok…  

BABY HOKKAIDO CUPCAKES

100pcs Baby Hokkaido Cupcakes..
Dah lost count berapa banyak kali customer yg ni repeat order. Takde majlis apa pun kadang dia order saje2 belanja cikgu2 & anak2 murid di sekolah katanya.. 😉😉😉

KELAS HOKKAIDO CUPCAKES
** dua jenis hokkaido & 2 jenis filling
Tarikh: 20 NOV 2016 (Ahad)
Masa: 2.30pm – 5.00pm
Yuran: RM80 (ex-student RM60)

Cara daftar WhatsApp ke 0194774566: NAMA/HOKKAIDO/20 NOV

HOKKAIDO CUPCAKES

Satu lagi dessert yg customer dok repeat order, yang kalo wat fast sale sampai tak cukup2.. HOKKAIDO CUPCAKES. Ni kalo simpan frozen kan, kuar dan terus ngap, filling tu serupa macam eskrem, I tell u…. 😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋

KELAS HOKKAIDO CUPCAKES
** dua jenis hokkaido & 2 jenis filling
Tarikh: 31 Ogos 2016 (Rabu)
Masa: 9.00am – 11.30am
Yuran: RM80

Cara daftar WhatsApp ke 0194774566: NAMA/HOKKAIDO/31 OGOS

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

HOKKAIDO CUPCAKES

Kelas hokkaido cupcakes (21/8/2016) bukan main happy uols ye dapat buat hokkaido kembung2 gebu2 gini… semangat memasing nak balik buat terus.. korang ohsem sgt!!!! zTq for coming ✌✌✌ 😉😉😉

Next class ada 2 seat lagi:
KELAS HOKKAIDO CUPCAKES
** dua jenis hokkaido & 2 jenis filling
Tarikh: 31 Ogos 2016 (Rabu)
Masa: 9.00am – 11.30am
Yuran: RM80

Cara daftar WhatsApp ke 0194774566: NAMA/HOKKAIDO/31 OGOS

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

LAGI BABY HOKKAIDO CUPCAKES

Lagi 50pcs baby hokkaido cupcakes siap… customer nak amik kul 9am juga ni… ramai betul open office arini ya… 😄😄😄 

BABY HOKKAIDO

Assalammualaikum, sapa dah bangun siap2 gi keje atau dah mula keje?

50pcs baby hokkaido cupcakes. Customer nak mari pickup 9am. Kita buat awal, simpan fridge kasi sejuk. Nanti time nak makan filling dah mcm eskrem vanilla.. sedap beno! 😄😄😄 

HOKKAIDO CUPCAKES

image

Baby hokkaido cupcakes topped with fresh strawberry ~ untuk birthday katanya.. 😄😄😄

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

BABY HOKKAIDO CUPCAKES

image

Baby Hokkaido Cupcakes!
Naahh! Nampak isi dlm tu? Cuba letak dlm freezer dlm 5 – 10 minit lepas tu ngap… nikmat donia!!!!! Esok ada fast sale tau… kalo nak cpt dpt info, meh whatsapp Ellie 0194774566. Self pickup aje ya.. xde penghantaran…

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.